Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- eyeswithoutaface
- Moderator
Tak, to tez się zdarza w nerwicylaure pisze: ↑8 października 2017, o 13:55Pisałam już o tym w innym wątku, ale może ktoś tutaj będzie mi w stanie odpowiedzieć, bo dręczy mnie ta kwestia mocno. Czy ktoś z osób cierpiących na ocd miał do czynienia kiedykolwiek z fałszywymi wspomnieniami? Tzn ze wydawało wam się że zrobiliście komuś coś złego a wiecie że to się nie stało? I czy poczucie winy nie dawało wam żyć?albo odbieraliscie swoje zachowania z przeszłości zbyt krytycznie?

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP

Master, widzę, że somatyka w Twoim przypadku jest domeną nerwicy, ale niepotrzebnie rozdrabniasz na czynniki pierwsze. Potraktuj calosc objawów jako nerwicę I wrzucaj do jednego worka

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej,
2 dni temu zaczęły się potykania serca.. zaczęły się tak "mnożyć", że wylądowałem wczoraj na sorze. Na ekg wyszły przedwczesne pobudzenia nadkomorowe. Oczywiscie czekając na swoja kolej musialem wolać lekarza bo czułem, że mdleje. Położyłem sie, dali łóżko, po chwili recę trzęsły mi się strasznie, mrowienia w cały ciele - to był atak ? Uczucie lekkiego zamroczenia.
Czy miał ktoś kiedykolwiek w nerwicy skurcze dodatkowe praktycznie co chwila? Tj. np. 5x na minute ? Pierwszy raz mnie tak mocno i w tak dużej ilości dopadły. I to praktycznie przez cały dzień
Najdziwniejsze jest to, że w dzień kiedy te objawy się zaczęły, byłem MEGA szczęśliwy, zrelaksowany - aż tu nagle PSTRYK i lawina poszła... Od jakiegoś czasu zero stresu, czy to może tak być ??
Oczywiście z SORu prosto do domu...
2 dni temu zaczęły się potykania serca.. zaczęły się tak "mnożyć", że wylądowałem wczoraj na sorze. Na ekg wyszły przedwczesne pobudzenia nadkomorowe. Oczywiscie czekając na swoja kolej musialem wolać lekarza bo czułem, że mdleje. Położyłem sie, dali łóżko, po chwili recę trzęsły mi się strasznie, mrowienia w cały ciele - to był atak ? Uczucie lekkiego zamroczenia.
Czy miał ktoś kiedykolwiek w nerwicy skurcze dodatkowe praktycznie co chwila? Tj. np. 5x na minute ? Pierwszy raz mnie tak mocno i w tak dużej ilości dopadły. I to praktycznie przez cały dzień

Najdziwniejsze jest to, że w dzień kiedy te objawy się zaczęły, byłem MEGA szczęśliwy, zrelaksowany - aż tu nagle PSTRYK i lawina poszła... Od jakiegoś czasu zero stresu, czy to może tak być ??

Oczywiście z SORu prosto do domu...
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Kasiu nie ma takich dużych worków hahakatarzynka pisze: ↑8 października 2017, o 21:17
Master, widzę, że somatyka w Twoim przypadku jest domeną nerwicy, ale niepotrzebnie rozdrabniasz na czynniki pierwsze. Potraktuj calosc objawów jako nerwicę I wrzucaj do jednego worka![]()
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Grunt, że humor nie opuszcza!Master24 pisze: ↑8 października 2017, o 21:49Kasiu nie ma takich dużych worków hahakatarzynka pisze: ↑8 października 2017, o 21:17
Master, widzę, że somatyka w Twoim przypadku jest domeną nerwicy, ale niepotrzebnie rozdrabniasz na czynniki pierwsze. Potraktuj calosc objawów jako nerwicę I wrzucaj do jednego worka![]()

To może bądz eko I zrób segregacje tych śmieci? Wtedy pomieścisz wszystko, choć lepiej się nie rozmieniać na drobne

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
-
Tak musze zrobić bo juz po ataku nie opuszczam cisnieniomierza ... i wlaczyl się lek przed lękiem; ( głowa ściska . Tak właśnie somatyka niszczy Patryka xDkatarzynka pisze: ↑8 października 2017, o 21:53Grunt, że humor nie opuszcza!Master24 pisze: ↑8 października 2017, o 21:49Kasiu nie ma takich dużych worków hahakatarzynka pisze: ↑8 października 2017, o 21:17![]()
![]()
To może bądz eko I zrób segregacje tych śmieci? Wtedy pomieścisz wszystko, choć lepiej się nie rozmieniać na drobne![]()
-
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Mierzeniem cisnienia wzmacniasz nerwice. Platasz sie w kole lekowym jeszcze bardziej i na dluzej. Powodujesz sam przez swoja glupote

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
A bo co mierze to za wysokie i odrazu bol glowy ; ( kardiolog zlecił żebym sobie holtera ciśnieniowego zrobił i parę wynikow
-
- Zarejestrowany Użytkownik
hej
u mnie na tapecie teraz problem z oddechem i szybkie meczenie się,czy to normalne ma ktos tez takie objawy?
na innym forum pewna laska nastraszyła mnie,ze mogę od tego dostać jakiejś choroby płuc albo astmy
u mnie na tapecie teraz problem z oddechem i szybkie meczenie się,czy to normalne ma ktos tez takie objawy?
na innym forum pewna laska nastraszyła mnie,ze mogę od tego dostać jakiejś choroby płuc albo astmy