Ja to mamsloneczko92 pisze: ↑6 maja 2017, o 10:50Hejma ktos cos takiego ze czujecie obrecz wokol glowy uczucie cisnienia i glowa boli ? I przy tym mam uszy takie czerwone... ale wysokiego cisnienia przy tym nie mam...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Odważny i aktywny forumowicz
<okey>
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No ale jest to uciazliwe bardzo :/
-
A z czym to jest związane?czy przypadkiem nie ze spietymi miesniami karku i ramion???Tojajestem pisze: ↑6 maja 2017, o 11:24Wszelkie ściski i dziwne uczucia w głowie to normalka w nerwicy. Nie martw sie.
<okey>
-
Mnie też to najbardZiej dręczy. A czy jak sie kładziesz też masz taki jakby ucisk i boleści,pulsowanie?
<okey>
-
Nic Ci nie jest 
Mi znajoma powiedziala tez ze moze to byc od pogody...

Mi znajoma powiedziala tez ze moze to byc od pogody...
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wiesz co,za bardzo sie skupisz na objawach, po tych beda nastepne. My nie jestesmy odlani z wosku,kazdy z nas ma rozne dolegliwosci, bole brzucha,glowy, czasami komus zakreci sie w glowie,moze po prostu idz do lekarza i skonsultuj to z nim skoro tak Cie to meczy,ale pamietaj,ze po tym zaczniesz analizowac np uklad trawienny,wiec kiedys bedziesz musiala przestac to robic, wrzucic te obajwy do worka z nerwica i zaakceptowac fakt,ze nie czujesz sie swietnie w tym momencie,bo kazde roztrzasanie drgan miesnia czy innych przypadlosci bedzie powodowalo to,ze nerwica bedzie nadal trwac w Twoim zyciu,bo ciagle przekonujesz mozg,ze cos moze rzeczywiscie Ci dolega. Ile masz lat ?
P.S nie rozkladaj kazdego objawu na czesci pierwsze,nie analizuj tak tego.
-
Mam 33 lata az tak mię rozkładamy ,bynajmniej tak mi sie wydaje. Np. Dzisiaj w miarę ok pomyślałam sobie ale dzisiaj jest przyjemnie i kur...mac niby mi się zakrecilo i to uczucie strachu i dupa już po przyjemnosciach
<okey>
-
Skoro byłaś i nic nie wyszło to to nie jest nic poważnego. Jaka normalna choroba daje tyle objawów, a nie wychodzi na badaniach? Mam wszystkie objawy takie jak Ty, dzisiaj wyszłam sobie na rower i jest lepiej. Ale pogoda też może swoje robić, ja akurat jestem na to wrażliwa i każda zmiana ciśnienia czy opady powodują bóle głowy, zawroty i inne rewelacje. Spróbuj się rozluźnić, nie myśleć tak o tym, mi to nieraz pomaga. To tylko nerwica, napięcie i lęki

-
- Gość
Nie możesz udawać, że wszystko jest ok. Dopóki nie zaakceptujesz nerwicy i jej objawów dopóty będziesz cierpieć. Za mocno się skupiłaś na tym wszystkim, tak nie można, bo się wykończysz. Pomyśl sobie nic mi nie jest, to tylko nerwica, którą chcę mną zawładnąć ale ja się nie dam i zwalcze ją 
-
Tylko w dalsZym ciagu nie mogę zrozumieć ze sie nie stresuje A nerwica mnie sprawdza? ???,a ja???wychodzi na to ze jej się poddajelamberth pisze: ↑6 maja 2017, o 18:23Nie możesz udawać, że wszystko jest ok. Dopóki nie zaakceptujesz nerwicy i jej objawów dopóty będziesz cierpieć. Za mocno się skupiłaś na tym wszystkim, tak nie można, bo się wykończysz. Pomyśl sobie nic mi nie jest, to tylko nerwica, którą chcę mną zawładnąć ale ja się nie dam i zwalcze ją![]()
<okey>