sloneczko92 pisze:Tak masz całkowitą racjęmartusia1979 pisze:nie zastanawiajcie sie nad tym co sie wydazy w naszej przyszlosci to bezsensu , a wszczegulnosci w naszym przypadku. Pamietajcie nie liczy sie przeszlosc i przyszlosc tylko tu i teraz!
sloneczko92- moje poczucie bezsensownosci i objawy , stan dziwnosci tez sa bardzo realne ! dlatego tak trudne do zaakceptowania! ten stan dziwnosci do tego objawy mnie dobijaja i bardzo ograniczaja ciezko o tak sobie pozocic kontrole nie jest to takie PROSTE pomimo ,ze nad tym pracuje ciezko mi sie z tym pogodzic bo to wlasnie utrata kontroli i dziwnosc funkcjonowania nie jestem poprostu soba ,a w zasadzie nawet nie wiem kim jestem w takim stanie. Ale zobacz jeszcze zyjemy
No właśnie ja już nie wiem czy świruje czy coś bo mam wrażenie że ja te objawy tak strasznie przeżywam tak chciałabym dokładnie to powiedzieć co to się dzieje i jestem zla bo nie umiem i sie dobijam tym...
No rozumiem Cie... nie jest to proste ale miejmy nadzieję że damy rade !
dokladnie cie rozumiem ja tez do tej pory to przerabiam i to nie chodzi juz o upewnianie sie czy to nerwica ale wlasnie o chec przekazania tego co nas dreczy a jest to bardzo trudne w dobraniu w slowach