Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
DamianZ1984
- Zarejestrowany Użytkownik
Ci poradzicie na napięcie w ciele takie niedające spokoju. Kolejny dzień i trwa parę godzin
-
znerwicowana_ja
Polecam toDamianZ1984 pisze: ↑26 sierpnia 2021, o 17:27Ci poradzicie na napięcie w ciele takie niedające spokoju. Kolejny dzień i trwa parę godzin
https://youtu.be/nohxTFjVTHU
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
DamianZ1984
Jacobsen jeszcze bardziej mnie denerwuje właśnie miałem zapytać, czy jak robicie relaksację to jest wam lepiej? Jak w trakcie ćwiczenia potrafi ie się skupić, bo ja i tak siedzę w swoich myslach
-
DamianZ1984
Jeszcze jedno mam uczucie takiego zesztywnienia w środku, jadyne co mi się chce to leżeć , nie jestem zdenerwowany jakoś mega tylko poprostu jakby unieruchomiony jest to straszne uczucie bo nie wiem czy to minie co mam robić, kolejny objaw nerwicy czy brak witamin, uczucie mega dziwne. Czy to wszystko że stresu? Ale jak się nie stresować jak ja w tym lęku jestem 24h od roku, z resztą jak widzicie.
-
znerwicowana_ja
To polecam jeszcze toDamianZ1984 pisze: ↑27 sierpnia 2021, o 15:47Jacobsen jeszcze bardziej mnie denerwuje właśnie miałem zapytać, czy jak robicie relaksację to jest wam lepiej? Jak w trakcie ćwiczenia potrafi ie się skupić, bo ja i tak siedzę w swoich myslach![]()
Tu nie trzeba mięśni napisać.
https://youtu.be/JFHSz62mnv0
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
DamianZ1984
Dziękuję
-
maggie2223
Na napięcie mięśni najlepsze bieganie , sport generalnie
-
maggie2223
Mam pytanie . Wątpliwość - czy czujecie kiedy spadek nastroju , formy , napięcie , lęk jest związany z czymś rzeczywistym - sytuacją , nawet myślami czy samym lękiem przed lękiem , a kiedy to wywoływane jest przez hormony organizmu i nie macie na to kompletnie wpływu ...??
-
19logitech92
Niestety nie miałem takiego objawu, ale jeżeli to nie zapalenie a raczej ciężko o zapalenie dwóch uszu jednocześnie to obstawiam na nerwicowy objaw.
Może nie w temacie nerwicowym, ale znajoma ma najprawdopodobniej depresję. W przypadku tej choroby polecacie psychiatrę czy psychologa?
Może nie w temacie nerwicowym, ale znajoma ma najprawdopodobniej depresję. W przypadku tej choroby polecacie psychiatrę czy psychologa?
-
sebastian86
jestem przez wiekszosc dnia pobudzony ruchowo i mam pytanie : jak to zniwelowac?
Mistrz 2021 (L)
-
maggie2223
Masz w sobie za dużo adrenaliny - najlepiej długi spacer , wolne długie bieganie, głębokie oddychanie , ćwiczenia siłowe - wszystko to co Ci spali adrenalinkę. Ja dodaje tego dnia sesje oddechów głębokich
-
sebastian86
dziekuje za wskazowki. spacery akurat niewiele daja , nawet te kilkugodzinne po lesiemaggie2223 pisze: ↑7 września 2021, o 17:00Masz w sobie za dużo adrenaliny - najlepiej długi spacer , wolne długie bieganie, głębokie oddychanie , ćwiczenia siłowe - wszystko to co Ci spali adrenalinkę. Ja dodaje tego dnia sesje oddechów głębokich
Mistrz 2021 (L)
-
maggie2223
Hm.... może w trakcie spacerów masz czas na myślenie o nerwicy ? Sport coś da wtedy kiedy nas tez odcina na jakiś czas od myśli
-
Martusia
Jak pokonać lęk przed badaniem ,
muszę zrobić jutro USG bo od dłuższego czasu boli żołądek tak bardziej na lewą stronę schodzi pod żebro.
Strasznie się boję badań układam w głowie że usłyszę tekst typu zostało pani 3 miesiące życia... Itd.
Strasznie się boję badań układam w głowie że usłyszę tekst typu zostało pani 3 miesiące życia... Itd.