Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz słabszy dzień/okres z derealizacją? Wyżal się swobodnie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
mam pytanioproblemowagwostkę:
Mam derealizacje od roku bez przerwy po zapaleniu zielska. czasem jest lepiej czasem jest gorzej ale zawsze jest. kiedy to minie? czy wszystko b edzie dobrze? po prostu dosc bardzo ssie boję
Mam derealizacje od roku bez przerwy po zapaleniu zielska. czasem jest lepiej czasem jest gorzej ale zawsze jest. kiedy to minie? czy wszystko b edzie dobrze? po prostu dosc bardzo ssie boję
-
Widać że nowa słuchaj divivica to jest raczej indywidualne.EsteRka20190 pisze: ↑1 stycznia 2019, o 22:58mam pytanioproblemowagwostkę:
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
-
Dzis bylo ciut lepiej, az tu nagle siedze ogladam tv i bach prad przeszedl mi po twarzy, za chwile blyski w oczach, uczucie silnego leku i odrealnienie znowu sie nasililo.
w zbawczej Twej wierności!
Wysłuchaj mnie, Panie, bo Twoja łaska pełna jest dobroci;
wejrzyj na mnie w ogromie swego miłosierdzia!
-
Hmm kiedyś napewnoEsteRka20190 pisze: ↑1 stycznia 2019, o 22:58mam pytanioproblemowagwostkę:

Per aspara ad astra
-
Hej Madziamagda72198 pisze: ↑2 stycznia 2019, o 16:01Dzis bylo ciut lepiej, az tu nagle siedze ogladam tv i bach prad przeszedl mi po twarzy, za chwile blyski w oczach, uczucie silnego leku i odrealnienie znowu sie nasililo.

-
Pomocy, taki mam potworny kryzys dzisiaj. Wczoraj wieczorem pojawila sie myśl o istnieniu. Jak to jest, że istnieje, że mam dom, rodzinę, do tego takie powalone uczucie ze nie istnieje, jakbym sobie to zmyslila. Nawet nie umiem tego opisać. Już tyle czasu bylo tak fajnie. A dzisiaj zalamka.
chce mi sier płakać 

- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Zalękniona25 pisze: ↑13 marca 2019, o 18:21Pomocy, taki mam potworny kryzys dzisiaj. Wczoraj wieczorem pojawila sie myśl o istnieniu. Jak to jest, że istnieje, że mam dom, rodzinę, do tego takie powalone uczucie ze nie istnieje, jakbym sobie to zmyslila. Nawet nie umiem tego opisać. Już tyle czasu bylo tak fajnie. A dzisiaj zalamka.chce mi sier płakać
![]()

-
Ja juz dawno nie mialam takiej jazdy. To okropne uczucie. Chyba nawet wierze w to ze wymyśliłam sobie życie. Zwariuje.
-
Moze to przez okres taki kryzys? Juz tyle czasu bylo ok.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To płaczZalękniona25 pisze: ↑13 marca 2019, o 18:21Pomocy, taki mam potworny kryzys dzisiaj. Wczoraj wieczorem pojawila sie myśl o istnieniu. Jak to jest, że istnieje, że mam dom, rodzinę, do tego takie powalone uczucie ze nie istnieje, jakbym sobie to zmyslila. Nawet nie umiem tego opisać. Już tyle czasu bylo tak fajnie. A dzisiaj zalamka.chce mi sier płakać
![]()

you infected my blood
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tak, okres zwykle nasila objawy, już parę razy na forum był ten temat poruszany.Zalękniona25 pisze: ↑13 marca 2019, o 19:02Moze to przez okres taki kryzys? Juz tyle czasu bylo ok.
you infected my blood
-
Robie coś cały czas ale to uczucie. Wiem, ze teraz potrzeba mi kilku dni żeby się ogarnąć. Mam wrażenie ze cala moja praca nad sobą poszła sie walić. A bylo duzo lepiejtapurka pisze: ↑13 marca 2019, o 19:09To płaczZalękniona25 pisze: ↑13 marca 2019, o 18:21Pomocy, taki mam potworny kryzys dzisiaj. Wczoraj wieczorem pojawila sie myśl o istnieniu. Jak to jest, że istnieje, że mam dom, rodzinę, do tego takie powalone uczucie ze nie istnieje, jakbym sobie to zmyslila. Nawet nie umiem tego opisać. Już tyle czasu bylo tak fajnie. A dzisiaj zalamka.chce mi sier płakać
![]()
Przyjmij wszystkie emocje jakie napływają i przepuść je przez siebie, pozwól im być. Każda emocja i myśl jest normalna w tym stanie, nie rozkminiaj za bardzo i nie zastanawiaj się dlaczego istniejesz, zaakceptuj fakt że tak jest i tyle. Wiem że to ciężkie, że ma się myśli że tak już zostanie, że będzie się tylko oczami, ale uwierz że będzie lepiej i że dd minie. To tylko jeden z objawów nerwicy, spowodowany lękiem, włóż go wora nerwicowego i wyrzuć daleko, spróbuj posiedzieć z bliskimi, pogadać, obejrzeć film, wyprowadzić psa? Trzymam kciuki za Ciebie
![]()
-
Ja mam tak od poniedziałku do piątku, w godzinach 10-18Zalękniona25 pisze: ↑13 marca 2019, o 18:21Pomocy, taki mam potworny kryzys dzisiaj. Wczoraj wieczorem pojawila sie myśl o istnieniu. Jak to jest, że istnieje, że mam dom, rodzinę, do tego takie powalone uczucie ze nie istnieje, jakbym sobie to zmyslila. Nawet nie umiem tego opisać. Już tyle czasu bylo tak fajnie. A dzisiaj zalamka.chce mi sier płakać
![]()

Derealka na pełen etat

Najgorszy objaw ze wszystkich możliwych, to właśnie te uczucie jakby świat nie istniał, jakby to był wytwór mojej wyobraźni, paraliżuje okropnie, nie mogę się na niczym skupić, nic zrobić, jestem osłabiona... czuje się jak warzywo