Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

to jednak da sie to wmowic?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

13 sierpnia 2016, o 17:18

jaktoktojakja pisze:A jak odróżnić głosy w głowie od dialogu wew. Ja np od dawiem dawna jak sobie rozmyślam to układam dialogi w głowie, odpowiadam sobie tzn wyobrażam, że ktoś mi coś odpowiada tj sobie fantazjowała... a czasem ma tak że np dzisiaj jadę autem i mówię sama do siebie w myślach..ale duży ruch i sobie myślę, cemu ja mówię w myślach sama do siebie. Albo np źle się czuję i wyobrażam sobie (bo terapeuta miał zawsze na mnię większy wpływ), że myślę sobie w głowie, że on powiedziałby teraz NProsze się uspokoić... no jestem posrana... ja się nigdy z tego nie wyleczę... Nie odróżnisz głosów w głowie bo bo jak.
Ania co Ty gadasz , nawet ludzie bez nerwicy prowdzą takie dialogi , ja też tak robię , czasem nawet mówię do nerwicy :D
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
gość1
Gość

13 sierpnia 2016, o 17:32

Nie ja nie słysze ich głośno zresztą ja mam świadomość, że ja w ten sposób myślę i, że ja to produkuję. Np kiedyś miala mwkręt że usłysze głos komentujący mojego psychiatry nt mojego silnego lęku i zaczełam wyobrażać sobie w głowie jak on mówi... Prosze Pani... i myślę sobie równocześnie Dość nie będę sobie tego wyobrażać ,tego głosu itp, nie bedę ulegałą mojemu lękowi o schizo... i przestałam "słyszeć" ale przerażenie zostąło
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2016, o 17:38 przez gość1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

13 sierpnia 2016, o 17:35

jaktoktojakja pisze: DOŚĆ NA KROWIE KOPYTKOo
Jakie krowie kopytko? Chyba już masz problemy z pisaniem :((((
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
gość1
Gość

13 sierpnia 2016, o 17:37

Widziałam, że tak jest cenzurowane tutaj przekleństwo automatycznie i bardzo mi ie to spodobało:) Troch optymizmu
Awatar użytkownika
ddd

13 sierpnia 2016, o 17:38

jaktoktojakja pisze:Widziałam, że tak jest cenzurowane tutaj przekleństwo automatycznie i bardzo mi ie to spodobało:) Troch optymizmu
Hehe a myślałem, ze uda mi się cię nakrecić :DD
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
gość1
Gość

13 sierpnia 2016, o 17:39

Daj spokój DDD chwilami nie jest najgorzej. Czasem też mi się uda zażartować:)
Awatar użytkownika
ddd

13 sierpnia 2016, o 17:41

Nie w tym rzecz tylko czasem się zdarza, że osoby (szczególnie ze strachem przed zwariowaniem) jak zobaczą tekst np. na krowie kopytko, to sobie wkrecają, ze postradali rozum i sami coś takiego napisali nieświadomie i już pewnie zwariowali :D
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
gość1
Gość

13 sierpnia 2016, o 17:42

No widziałam jak jakaś laska pisąła, że już chyba traci świadomość co pisze:)))
ODPOWIEDZ