Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jakie leki dorazne na ataki paniki i stany depresyjne ?
-
- Gość
Lekarz przepisze Ci devikap w kroplach, jedna kropla to 500 jednostek uj, 6-7 kropli dziennie i coś tam ruszy. Prosze 

- moniamona1
- Zarejestrowany Użytkownik
szkoda tylko ,ze lekarze czesto nie chca przepisywac wiekszych dawek witamin czy zastrzykow
Moze pojde do neurologa i on mi przepisze z uwagi na bole glowy 

-
- Administrator
Niedługo na wieczór będziesz łykała 17 tabletek 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- moniamona1
Victor,nawet tak nie zartuj
Mam jeszcze jedno pytanko odnosnie Sertalinum sa skuteczne w wiekszosci przypadkow ? Wiem,ze kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dany lek ale jestem ciekawa..lekarz mi powiedzial,ze to jeden z najlepszych lekow antydepresyjnych to prawda ?

-
- Administrator
No a co ci mial powiedziec jak ci to przepisywal 
Mnie za kazdym razem, kazdy psychiatra mowil tak o innym leku.
Nie ma obiektywnych wynikow badan, bo kazdy wynik jest obciazony tym, ze dana grupa kontrola akurat na ten lek lepiej reagowala.
Co to ma za znaczenie zreszta? Jesli bierzemy antydepresanty, to bierzmy raz dwa, jak sie lepiej czujemy to nie szukajmy nadal dziury w calym tylko pracujmy nad objawami pozostalymi jak nalezy
Krotko mowiac bierz jak sie zdecydowalas i nie kombinuj, bo na pytanie ktory lek najlepszy nigdy nie uzyskasz odpowiedzi
Sprawdzisz i wlasnie on moze byc najlepszy dla ciebie

Mnie za kazdym razem, kazdy psychiatra mowil tak o innym leku.
Nie ma obiektywnych wynikow badan, bo kazdy wynik jest obciazony tym, ze dana grupa kontrola akurat na ten lek lepiej reagowala.
Co to ma za znaczenie zreszta? Jesli bierzemy antydepresanty, to bierzmy raz dwa, jak sie lepiej czujemy to nie szukajmy nadal dziury w calym tylko pracujmy nad objawami pozostalymi jak nalezy

Krotko mowiac bierz jak sie zdecydowalas i nie kombinuj, bo na pytanie ktory lek najlepszy nigdy nie uzyskasz odpowiedzi

Sprawdzisz i wlasnie on moze byc najlepszy dla ciebie

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
- moniamona1
Hejka..biore antydepresanty czuje sie troszke lepiej tzn nie mam rano stanow depresyjnych ale oczywiscie natretne mysli i natlok mysli szczegolnie przed snem i rano pozostaly..musze uzbroic sie w cierpliwosc ..
-
- Gość
Mysli to tylko mysli, olej, a.potem z automatu bedziesz je olewac.
Leki to nie wszystko, pamietaj. Warto poznac 'dzialanie' nerwicy, tych mysli. Jest o tym artykul, nie podam Ci linka bo jestem na telefonie, poszukaj. Chyba, ze ktos wstawi
Leki to nie wszystko, pamietaj. Warto poznac 'dzialanie' nerwicy, tych mysli. Jest o tym artykul, nie podam Ci linka bo jestem na telefonie, poszukaj. Chyba, ze ktos wstawi

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
O lol. Nie poddawaj sie kolezanko tak totalnie tym mysla bo takie czekanie na samo dzialanie lekow to nawet takie smutne wyjscie z sytuacji.
Nie zrozum mnie zle ale ja nie moge do konca pojac czemu oddqawac pole mysla natretnym skoro to wynika z twoich rozbujanych emocji?
Zaprzyj sie bardziej na to, przeciez sa mozliwosci ktore niesamowicie zmniejszaja natrety.
Ja z corka sie balem w domu zostawac samemu bo mialem natrety a teraz nie ma dnia zebym nie spedzal z nia czasu.
Nie czekaj tylko na leki, prosze cie
Nie zrozum mnie zle ale ja nie moge do konca pojac czemu oddqawac pole mysla natretnym skoro to wynika z twoich rozbujanych emocji?
Zaprzyj sie bardziej na to, przeciez sa mozliwosci ktore niesamowicie zmniejszaja natrety.
Ja z corka sie balem w domu zostawac samemu bo mialem natrety a teraz nie ma dnia zebym nie spedzal z nia czasu.
Nie czekaj tylko na leki, prosze cie

- moniamona1
Dzieki za wsparcie ,postaram sie z tym cos zrobic