Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jakie leki dorazne na ataki paniki i stany depresyjne ?
- moniamona1
- Zarejestrowany Użytkownik
wlasnie wzielam xanax 10 mg to czuje sie jak pijana
wyluzowal mnie ten lek ale tez zamulil i w glowie mi sie troszke kreci..glowa mnie tez nadal boli ale nic dziwnego skoro mam te bole glowy od 3 mscy ..zobaczymy dalej jak bedzie z moim leczeniem.Bede zdawac relacje 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Xanax 10 mg? 
To jakas strasznie duza dawka by byla jak na ten lek
Wiec albo zle to napisalas albo zle przeczytalas ale jak masz dawke xanaxu 10 mg to lepiej skonsultuj to jeszcze raz z lekarzem, bo pierwsza dawka tego leku rzadko przekracza 1 mg
Do tego z tym xanaxem uwazaj bo jak rozumiem wiesz ze jego mozna brac maks pare tygodni?

To jakas strasznie duza dawka by byla jak na ten lek

Wiec albo zle to napisalas albo zle przeczytalas ale jak masz dawke xanaxu 10 mg to lepiej skonsultuj to jeszcze raz z lekarzem, bo pierwsza dawka tego leku rzadko przekracza 1 mg

Do tego z tym xanaxem uwazaj bo jak rozumiem wiesz ze jego mozna brac maks pare tygodni?
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- moniamona1
Faktycznie pomylilam sie haha ,wzielam dawke 1mg
ale od jutra biore dawke 2mg z tym ,ze SR bedzie dzialac dluzej wiec pewnie tez bede miala na nim dluzsza faze plus jeszcze antydepresant zaczynam jutro pierwsza dawke 25 mega seltranorm i stablizator absenor 300 takze zobacze jak bedzie sie czula..dawke antydepesantu bede miala stopniowo zwiekszana 
-- 6 maja 2015, o 21:55 --
Odnosnie xanaxu to lekarz mi nic nie mowil ,ze mozna brac go pare tygodni tylko zapisal mi xanax 1mg i xanax 2mg SR .

-- 6 maja 2015, o 21:55 --
Odnosnie xanaxu to lekarz mi nic nie mowil ,ze mozna brac go pare tygodni tylko zapisal mi xanax 1mg i xanax 2mg SR .
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
No to ja ci mowie, ze lepiej go dluzej niz 2 miesiace nie brac bo to jest lek, ktory po dluzszym czasie uzaleznia. Na poczatku to spokojnie bierz ale nie mozna go brac dlugo i kropka.
Bo to jest benzodiazepina
Bo to jest benzodiazepina

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- moniamona1
Ok,przyjelam do wiadomosci 
-- 7 maja 2015, o 10:15 --
wiecie co...wczoraj łyknelam xanax wieczorem i absenor i dzis lepiej sie czuje ..szok
Wzielam tez przed chwila 25 mg Setralinum i mam oczy jak 5 zl hihi

-- 7 maja 2015, o 10:15 --
wiecie co...wczoraj łyknelam xanax wieczorem i absenor i dzis lepiej sie czuje ..szok

-
- Gość
Tylko pamietaj, ze nawet jesli odczuwamy poprawe dzieki lekom, to pod odstawieniu wrocisz do poprzedniego stanu, jesli nie bedziesz teraz dzialac zeby lepiej dzialac, doksztalcac swoja psychike.
- munka
to jest wlasnie ta iluzja bezno...człowiek ma faze po nim, mogłby gory przenosic..po 6 godzinach wszystko wraca. Masz 1 mg xanaxu i 2 mg SR zazywac dziennie? To spora dawka jak na poczatek. Szybko moze Ci tolerancja na ten lek wzrosnac
- moniamona1
Wiem,ze potrzebna jest tez psychoterapia i nie zamierzam odstawic szybko lekow
Ja mam brac codziennie wieczorem przez miesiac 2mg xanaxu SR + antydepresant Sentralinum 25 mg raz dziennie przez 4 dni a pozniej 50 mg przez 14 dni + Absenor 300 rano i wieczorem.
-- 7 maja 2015, o 15:23 --
O ile dobrze wiem Xanax SR dziala przez caly dzien ?
-- 7 maja 2015, o 15:29 --
Dzis odebralam wyniki ..mam niedobor witaminy d3 czy to moze miec zwiazek z moimi stanami ?

-- 7 maja 2015, o 15:23 --
O ile dobrze wiem Xanax SR dziala przez caly dzien ?
-- 7 maja 2015, o 15:29 --
Dzis odebralam wyniki ..mam niedobor witaminy d3 czy to moze miec zwiazek z moimi stanami ?
-
- Gość
D3 ma duży wpływ na samopoczucie i stany depresyjne
idz do lekarza dostaniesz devikap, 2500-3500 jednostek dziennie :p

- moniamona1
mam taki wyniki witamina D 12,40 a niedobor zaczyna sie <10ng/ml,dorosli 30-80 ng/ml jak to interpretowac ? i czy witamina d to to samo co wit. d3 ?
- moniamona1
a jakies inne rozwiazania niz tabletki ? bo ja lykam te taletki od dluzszego czasu nazywaja sie d vitrum w dawce 1000 i jakos mi nie pomagaja..moze zastrzyki ?
-
- Gość
Witamine D nie uzupełnia się ilością 1000 uj bo taka ilość jednostek zażywana codziennie nie podniesie twojego poziomu a tylko opóźni jego spadanie
dawki "terapeutyczne" to 2500-5000 uj dziennie. W trakcie lata człowiek gdy sie opala na plaży w ciągu 15 minut wytwarza 10-20 tysięcy uj witaminy d3. Więc zażywanie 1000 mija się z celem i jest w sumie śmieszne :p

- moniamona1
Ok,dziekuje za odpowiedz