Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
25 ETAPÓW TRWANIA NERWICY WG. KAMIENIA
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
- Zestresowana
- Zarejestrowany Użytkownik
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wiesz, że trzymam za Ciebie kciuki :** <3
- Celine Marie
Posty odburzeniowe i wszelkie rady na pewno będą motywacją

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
- Sine
Zaburzenie trwało równo rok. A najważniejsze to skupianie się na tu i teraz, nie siedzieć w głowie. Olewanie obaw, myśli, nerwicowego samopoczucia. Niereaktywnosc. Bardzo ciężko miałam. Tak mocno byłam wkrecona ze masakra

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.
- Zestresowana
Gratuluję Ci jeszcze raz z całego serca. I tak, jak wspominałam, czekam z niecierpliwoscia na Twojego posta odburzeniowego ze wszystkimi szczegółamiSine pisze: ↑15 października 2018, o 10:42Zaburzenie trwało równo rok. A najważniejsze to skupianie się na tu i teraz, nie siedzieć w głowie. Olewanie obaw, myśli, nerwicowego samopoczucia. Niereaktywnosc. Bardzo ciężko miałam. Tak mocno byłam wkrecona ze masakraale się udało i nie boje się jakby miała nerwa do mnie wrocic jeszcze raz.kiedys tam w przyszłości
![]()
- Formenos
Od jakiegoś czasu 25, ale jeszcze odstawienie leku przede mną i wtedy zobaczymy na ile się świadomie odburzyłem i gdzie jestem
Z przyjemnością to ogarnę! 

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
- Sine
Teraz to już z gorki

Życzę powodzenia u wiem, ze dasz radę

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.