Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
25 ETAPÓW TRWANIA NERWICY WG. KAMIENIA
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Gość
Też od rana się zastanawiałem czy aby tej 24 tutaj nie zostawić i nie mogę się zdecydować cholerka. Chyba tak:)
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
- Zestresowana
- Zarejestrowany Użytkownik
Po odstawieniu leków spadłam z 22 na 14:-D
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ale działasz - pracujesz konsekwentnie. Niedługo będzie 23

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
-
Mam to samo

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca 
Nie bój się jutra-niech jutro boi się Ciebie

- Zestresowana
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama;-) Ale tendencja jest zwyżkowa pomału;)
-
Myślę że jest nas więcej
u mnie odburzanie trwa póki co, wali mnie w twarz, powala na ziemię, ale za każdym razem podnoszę się, otrzepuje i brne do przodu, łatwo nie jest, ale wierzę że będzie lepiej.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzca 

-
Ja mam jakąś mieszankę tych trzech punktów:
21. ... czas leci - raz wolniej raz szybciej - żyjemy! (ile to trwa? zależy jak się nastawiasz)
22. Minimum objawowe - małe wątpliwości - pomimo tego wprowadzamy metody zwalczania lęków.
23. Lepsze dni występują dużo częściej niż te gorsze - 100% wiara w nerwice
Bo generalnie wierzę, że to nerwica, tak jak w punkcie 23, jednak małe wątpliwości od czasu do czasu są, zwłaszcza kiedy jakiś konkretny objaw mnie dopadnie. Niestety u mnie chyba jednak gorsze dni występują częściej niż te lepsze, ale występuje minimum objawowe, więc żyję
A zatem mieszanka tych trzech punktów 
21. ... czas leci - raz wolniej raz szybciej - żyjemy! (ile to trwa? zależy jak się nastawiasz)
22. Minimum objawowe - małe wątpliwości - pomimo tego wprowadzamy metody zwalczania lęków.
23. Lepsze dni występują dużo częściej niż te gorsze - 100% wiara w nerwice
Bo generalnie wierzę, że to nerwica, tak jak w punkcie 23, jednak małe wątpliwości od czasu do czasu są, zwłaszcza kiedy jakiś konkretny objaw mnie dopadnie. Niestety u mnie chyba jednak gorsze dni występują częściej niż te lepsze, ale występuje minimum objawowe, więc żyję

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
U mnie dziwnie bo jakby 21 a 23
Objawy są te same co zwykle ale bardziej nad nimi panuje.....Wiem że to nerwicowe.
Objawy są te same co zwykle ale bardziej nad nimi panuje.....Wiem że to nerwicowe.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Wydaje mi się, że jestem na etapie 14. Staram się zlikwidować kompulsje swoje i zacząć ryzykować. Bez tego nie da rady raczej iść dalej.