Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

było dobrze

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
szymon117
Zarejestrowany Użytkownik

14 marca 2012, o 16:56

Na wypisie ze szpitala pisało że w normie czyli chyba dobrze
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

14 marca 2012, o 17:12

to spoko, pytam bo ja mialem jakies nadmierne ruchy oczne :) ale moze przez to ze sie wiercilem :D bylem u psychiatry dostalem seroxat bede bral od piatku i mam isc do psychologa. powiedzial ze moj stan to wynik ataku paniki po zajaraniu bo po jaraniu dostalem roznych objawow i wystraszylem sie ich i teraz za mna sie to ciagnie i psycholog ma w tym pomuc. te objawy to powiedzial ze objawy nerwicowo depresyjne i to nie schizofrenia i zeby nie myslal tyle o chorobach innych :)
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
szymon117

14 marca 2012, o 18:38

Też byłeś w szpitalu
Awatar użytkownika
ddd

14 marca 2012, o 18:45

w szpitalu bylem tylko raz na iznie przyjec bo tak sie zle czulem ze nie wiedzialem co robic i ojciec mnie zawiozl do szpitala bo bylem blady i wykurwiscie nakrecony. panikowalem jak baba ;/ ale zrobili mi ekg krew zbadali iwypuscili do domu pukajc sie w czolo ;/ ale ty byles w jakim szpitalu psychiatrycznym? i jak sie znalazles w szpitalu?
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
szymon117

14 marca 2012, o 21:05

ja byłem w zwykłym szpitalu była u mnie karetka zbadali mnie powiedzieli że ten stan wymaga obserwacji noi trafiłem na 4 dni do szpitala

-- 14 marca 2012, o 21:14 --
Moje pierwsze zmiany. Dziś zrobiłem pierwszy trening typu pompki, brzuszki, przysiady i cwiczenia fighterskie. W końcu wyszedłem do kolegów, co prawda na klatkę ale zawsze coś. Szczerze powiem że mnie to trohe lęku kosztowało najbardziej przy treningu, włanczało się dd zadawałem se pytania kim ja jestem, gdzie ja jestem i co ja robie. Na dzień dzisiejszy się nie poddaje będe jeszcze walczył ale nie obiecuje że się nie poddam. Czy ktoś jeszcze wprowadził zmiany
Awatar użytkownika
ddd

14 marca 2012, o 21:22

moja dzis zmiana najwieksza bylo to ze poszedlem do psychola, postanowilem brac leki i zapisac sie do psychiatry. podczas cwiczen tez mam takie jazy i dziwne mysli. mnie sie poprawia jak wychodze z domu jak siedze w domu to jest duzo gorzej. dlatego wychodz jak najczesciej brachu bo w domu sie pogarsza na pewno. ja jak cwicze to mam tez pytania czyja to reka itp bo mam depersonalizacje. ty a psychologa masz wporzo? co myslisz o terapi moze poumoc?
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
szymon117

14 marca 2012, o 22:09

Terapia pomaga zrozumieć prawdziwy powud tych oajawów. Bo narazie wydaje mi się że wariuje albo coś ze zdrowiem fizycznym mam. Wydaje mi się że terapia jest ważniejsza od leków
qweasdzxc
Gość

14 marca 2012, o 23:56

Obiecaj Szymon, że jak już wygrasz walkę z nerwicą, weźmiesz słownik języka polskiego i poczytasz troszkę :D
Chłopaki walczę z wami tylko u mnie jest tak, że ja już nie miałem ataków paniki od hohoho, sporo czasu, normalnie chodzę do szkoły. Mam natrętne myśli i zaburzenia lękowe, stałego stresu.
Byłem przedwczoraj u psychiatry, polecił terapię, wypisał leki, ale przyjdę po nie jak mi zaleci psycholog, pierw terapia, jak nie da rady bez leków to po leki. Biorę Magnez B6 [2] razy dziennie i mocne krople ziołowe, uspokajające. Na terapię mam zamiar się zapisać, lecz na razie świetnie sobie radzę bez. Kropelki, w szkole czynna praca z innymi, jak najmniej myślenia o głupotach, i ten tydzień będę mógł zaliczyć do udanych.
Także powodzenia wam życzę :P
szymon117

15 marca 2012, o 11:12

Ja dzisiaj jade po jakieś witaminy i minerały. Teraz zaczełem ćwiczyć i wydaje mi się że mi pomogą, tym bardziej że przesto gówno schudłem 10 kg.
Awatar użytkownika
ddd

15 marca 2012, o 14:22

qwe jak nazywaja sie te kropelki?

-- 15 marca 2012, o 15:16 --
Mam juz leki, od jutra rana zaczynam brac, zobaczymy co sie bedzie dzialo :)

-- 15 marca 2012, o 15:16 --
szymek ty jak zaczales brac ten swoj lek to cos ci sie po nim dzialo?
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
Awatar użytkownika
paprys91

15 marca 2012, o 15:31

ddd - co Ci przepisali? jaka nazwa i rodzaj leku?
F41.1
F41.2
F48.1
szymon117

15 marca 2012, o 15:33

U mnie troche się pogorszyło ale to podobno normalne, teraz już jest lepiej ale nie widzę wielkiej zmiany
Awatar użytkownika
ddd

15 marca 2012, o 16:06

mnie przepisali seroxat 20 mg na poczatek, na poczatku ponoc sie zawsze troche pogarsza a potem ma przyjsc ukojenie :)
(muzyka - my słowianie)

Autor Zordon ;p
qweasdzxc
Gość

15 marca 2012, o 18:51

U wielu osób trawka wywołała nerwicę, a na pewno w takiej ilości jaką ja spaliłem xD
Nazwa kropelek to Sedomix
szymon117

15 marca 2012, o 19:17

Stary ja trzeci raz w życiu paliłem i spaliłem 0,5 grama. Momentalnie mnie panika złapała i mam to do dziś
ODPOWIEDZ