Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dalsze części z cyklu - co jest bartoszowi?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
MIAŁEM TAKIE OBJAWY JAK TY 24 H NA DOBĘ WIĘCEJ NIŻ 5 MIESIĘCY, MIAŁEM WIELE INNYCH OBJAWÓW KTÓRE NIE WYMIENIŁEŚ.
MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM TAK
Teraz już tak nie mam bo posłuchałem ludzi na forum i wprowadziłem ich rady we własne życie.
MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM MIAŁEM TAK
Teraz już tak nie mam bo posłuchałem ludzi na forum i wprowadziłem ich rady we własne życie.
-
- Zbanowany
jezeli dobrze cie zrozumialem na moj chory mozg to najgorszy jest taki ze tego nie zniose i sie powiesze poprostu to jest najgorszy mozliwy rozwoj mojej sytuacjii.
''Tutaj lekarze nie kłamią, więc skumaj to typie
Że balet w za dużej dawce, może zrobić z ciebie wiewiórkę
A życie cię nauczy właśnie tego małolacik
Że docenisz psychiczne zdrowie wtedy, jak je stracisz''
- Kamień
nie masz chorego mózgu.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Bartek, ja wiem co Ci dolega i tego sie trzymaj co teraz napiszę bo innym sie poprostu nie chcę lub nie wiedzą na czym twój lęk polega : twój lęk polega na mefedronie dokładnie myślisz że mefka cie niszczy od środka że nadal w tobie siedzi...
Bartek zchilluj poprostu ta mefka ci już więcej w życiu nie zaszkodzi pod warunkiem że odstawisz raz na zawsze proste : brałeś , już nie bierzesz i nie będziesz.
Wgłębiłem sie tak w twoje paniczne pisanie że zrozum że w dd łatwo sie wkręcić ale trzeba dać sobie szanse by to zrozumieć, poprostu wyobraz sobie jak było kiedyś dla przykładu :
-''Siedzę sobie z kolegami w klubie pijemy browara lub jemy kebaba'' to jest dobra myśl a zlą myślą jest to :
-''Wtedy wziełem mefedron o raz za dużo nabawiłem się lęku i to mi zniszczyło psychikę i życię, jestem idiotą'' TO TEGO TRZEBA SIE POZBYĆ A NIE TEGO PIERWSZEGO ZROZUM!!!!!!!!!!!!!!!!!
-- 7 grudnia 2014, o 14:14 --
Moja wypowiedz może być wyrwana z kontekstu ale to tylko moje przeczucie bo wydaje mi sie że czuje to co bartek tylko w mniejszym stopniu też lubie tak popanikować
dlatego wyrwana z kontekstu że długo nie śpię i piszę to co mi na myśl przyjdzie ''z serca''
Bartek zchilluj poprostu ta mefka ci już więcej w życiu nie zaszkodzi pod warunkiem że odstawisz raz na zawsze proste : brałeś , już nie bierzesz i nie będziesz.
Wgłębiłem sie tak w twoje paniczne pisanie że zrozum że w dd łatwo sie wkręcić ale trzeba dać sobie szanse by to zrozumieć, poprostu wyobraz sobie jak było kiedyś dla przykładu :
-''Siedzę sobie z kolegami w klubie pijemy browara lub jemy kebaba'' to jest dobra myśl a zlą myślą jest to :
-''Wtedy wziełem mefedron o raz za dużo nabawiłem się lęku i to mi zniszczyło psychikę i życię, jestem idiotą'' TO TEGO TRZEBA SIE POZBYĆ A NIE TEGO PIERWSZEGO ZROZUM!!!!!!!!!!!!!!!!!
-- 7 grudnia 2014, o 14:14 --
Moja wypowiedz może być wyrwana z kontekstu ale to tylko moje przeczucie bo wydaje mi sie że czuje to co bartek tylko w mniejszym stopniu też lubie tak popanikować

dlatego wyrwana z kontekstu że długo nie śpię i piszę to co mi na myśl przyjdzie ''z serca''
-
- Zbanowany
Nie mam kamień mozg jako organ jest zdrowe tyle razy to mówiłem to psychika jest chora prącie nie wiem jak to nazwać Oskar dokladnie mysle że we mnie siedzi i sieje spusztoszenie w mojej głowie a dlatego że dzieje sie to cały czas od 5 miesiecy a u mnie jak cos sie zaczyna to nie odwraca sie tak jak np snieg w oczach który został mi po paleniu trawy a teraz jeszcze sie pogarsza i pisk jest coraz gorszy szumy gorsze jak wibracje w uszach a to sie niestety nie u mmnie nie odwraca. tak jak u innych mam poprostu inny mózg. niż normalni ludzie.
-
Ale zanim zaczniesz wyrazac tu swoje opinię nie nazywaj innych leniami lub ludxmi, którzy tego nie rozumieją. Bo jest to co najmniej obraźliwe dla osób, którzy od 30 paru stron próbują tłumaczyć Bartkowi.Oskar15 pisze:Bartek, ja wiem co Ci dolega i tego sie trzymaj co teraz napiszę bo innym sie poprostu nie chcę lub nie wiedzą na czym twój lęk polega : twój lęk polega na mefedronie dokładnie myślisz że mefka cie niszczy od środka że nadal w tobie siedzi...
Zapoznaj się z tematem a potem wypowiadaj.
- dankan
Nie wiesz miesinia czemu? 
Bo to jest uszkodzenie ktorego nie mozna zbadac, ktorego nie widac, ktorego faktycznie nie ma ale...daje objawy

Bo to jest uszkodzenie ktorego nie mozna zbadac, ktorego nie widac, ktorego faktycznie nie ma ale...daje objawy

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- Kamień
Może wszyscy widzą, a chory mózg podpowiada, że nie 

- dankan
ahahah taka zbiorowa nasza halucynacja 

-
- Zbanowany
ale przeciez ja nie nazywam nikogo leniami aneta.
- dankan
przeciez ona zacytowala OScara15 i do niego to napisala. Co ty omamy juz masz?

- Kamień
to było do Oskara a nie Ciebie bartek, nie widzisz, że zacytowała go ? ;/