Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mnie to już ze dwa miesiące męczą takie myśli że nie mamy o czym pisać czy rozmawiać a jak już rozmawiamy to mnie to nudzi
-
-
Takie myśli to ja miałem nawet czasami i przed nerwicą tylko, że wtedy to były to po prostu myśli i nawet nie zwracało się na to uwagi, a teraz jak pojawi się taka myśl to zaraz jest analiza co to oznacza
- Kyrtap123
- Odważny i aktywny forumowicz
A ja właśnie sam już nwtomek19932304 pisze: ↑26 maja 2018, o 10:46Takie myśli to ja miałem nawet czasami i przed nerwicą tylko, że wtedy to były to po prostu myśli i nawet nie zwracało się na to uwagi, a teraz jak pojawi się taka myśl to zaraz jest analiza co to oznacza
-
Kyrtap to nerwica. Ja miałam taka myśl głupia w zaburzeniu jak usłyszałam, ze jaka babka miała wypadek i zginęła razem z dziecmi, ze fajnie teraz jej mąż ma bo może założyć nowa rodzine!! Widzisz jaka głupota? To było straszne, tak się przeraziłam tej myśli i wydawało się, ze tk moja myśl, a to było nerwicowe gowno 

-
Chciałbym zeby moja dziewczyna inaczej się ubierała to wtedy nerwica by mnie tak nie dręczyła i nie czułbym tego całego ścisku nerwicowego w klatce piersiowej
-
Nie było mnie bo dawałam jakoś rade mimo sztucznego podniecenia nawet w wydziale komunikacji.. beznadzieja..
Wrócilam bo.. płacze..
Wczoraj caly wieczor mialam mysli ze mi sie niby podoba chłopaka kolega i ze to z nim chce być.
A teraz.. podczas seksu.. caly czas jego twarz przed oczami. Mysli.. okropne.. boze ja tak płacze.. podczas seksu łzy mi leciały.. serce mi kur... pęka !!!!! On nie widzial ze placze.. jakos to ukryłam.. a teraz.. boże!!! Leze i wyje!!! Jak mozna podczas seksu mieć mysli ze z kims innym ... ze niby ja wole z kims innym ... to przeszło wszystko co miałam ... i wiecie na co mam ochotę po prostu skoczyć z okna co za demony mam w tej pojeb... głowie !!!! Bozeeeeeeee !!!!!! Czemu ja !!!@!! Ja juz nie chcd zyc ;(
Wrócilam bo.. płacze..
Wczoraj caly wieczor mialam mysli ze mi sie niby podoba chłopaka kolega i ze to z nim chce być.
A teraz.. podczas seksu.. caly czas jego twarz przed oczami. Mysli.. okropne.. boze ja tak płacze.. podczas seksu łzy mi leciały.. serce mi kur... pęka !!!!! On nie widzial ze placze.. jakos to ukryłam.. a teraz.. boże!!! Leze i wyje!!! Jak mozna podczas seksu mieć mysli ze z kims innym ... ze niby ja wole z kims innym ... to przeszło wszystko co miałam ... i wiecie na co mam ochotę po prostu skoczyć z okna co za demony mam w tej pojeb... głowie !!!! Bozeeeeeeee !!!!!! Czemu ja !!!@!! Ja juz nie chcd zyc ;(
-
On nie zasługuje na takie coś .... boże ... jakby sie dowiedział to by mnie zostawił. Boże jak ja siebie nienawidze !!!!!!!!!!!!!!
-
Proszę pomozcie mi !+++
Teraz wstalam z lozka i zsczelan plakac straszbie i powiedziwlwm mu ze os wczoraj znowu mnie kecza te natretne mysli
rpzejal sie i kazal powiedziec jakie msm mysli a ja sie polozylam i zaczelam tak wyc w poduszke ;( jak ja moglam miec takie mysli boze !!!!!!!!!!!++ to juz przeszło wszystko co miałan po prowtu czuhe wie jak szmata 
Teraz wstalam z lozka i zsczelan plakac straszbie i powiedziwlwm mu ze os wczoraj znowu mnie kecza te natretne mysli

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nieznajoma, postaraj się uspokoić. Teraz jesteś roztrzęsiona. Przede wszystkim musisz zrozumieć, że Ty I to, co pojawia się w Twojej w głowie to dwa inne światy. Oddzielić swoje prawdziwe pragnienia od narzucanych przez umysł. Czy Ty w ogóle rozmawiasz z partnerem o tym, co się z Tobą dzieje? Može we dwójkę byłoby łatwiej?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Kyrtap123
Uspokoj się skoro płaczesz to napewno nerwica. Ty tego nie chcesz i skoro masz wątpliwości to nerwica. Tobie umiem pomóc a sam jeszcze nie ogarniam tego zabardzo.nieznajoma19 pisze: ↑26 maja 2018, o 23:14Proszę pomozcie mi !+++
Teraz wstalam z lozka i zsczelan plakac straszbie i powiedziwlwm mu ze os wczoraj znowu mnie kecza te natretne myslirpzejal sie i kazal powiedziec jakie msm mysli a ja sie polozylam i zaczelam tak wyc w poduszke ;( jak ja moglam miec takie mysli boze !!!!!!!!!!!++ to juz przeszło wszystko co miałan po prowtu czuhe wie jak szmata
![]()
-
Nieznajoma Ty nigdy z tego nie wyjdziesz z takim podejściem. Musisz się zaprzeć, ze to tylko nerwica i działać w taki sposób, żeby te myśli nie robiły na Tobie wrażenia. Można! Ja jestem tego przykładem. Doskonale pamietam taki stan jak Twój. Nie możesz tak robić jak dotychczas, musisz sobie uświadomić, ze to tylko nerwica i jak ona mija to jesteś dalej sobą i to już Cię nie meczy. Naprawdę warto działać tak, aby się tego pozbyć. Skończą się Twoje płacze, nerwy, histerie, myśli o skończeniu ze sobą. Po prostu do skutku w głowie powtarzaj sobie, ze to tylko nerwica i przecież wiesz jak to działa! Teraz podczas seksu gwarantuje Ci, ze przez jakiś czas będziesz miał jeszcze przed oczami twarz innego, bo się tego wystraszyła. I to nie jest wcale straszne, ani przerażajace, to jest zupełnie normalne w nerwicy. Świadczy jedynie o tym jak ważny jest dla Ciebie Teoj chlopak. Naprawdę zrozum w końcu, ze to tylko nerwicowe gowno i nic więcej. To co masz w głowie jest nieważne, a dopóki będziesz nadawała temu wartość, płakała itp to będzie trwało. Zmień nastawienie, teraz podczas takich myśli, odczuć mów sobie w głowie „spadaj nerwico, wiem, ze chcesz tylko żebym się bała, ale ja wiem, jak działasz i mam Ciebw dupie” i nawet jak na początku nie będzie wychodziło to idź w zaparte i powtarzaj to ciagle i w końcu załapiesz o co chodzi.