Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
-
- Gość
Na początku była to głupia myśl, bo wiem czego chciałam, potem myśli były natarczywe, że coś to musi oznaczać i te myśli zawsze występują jak np miałam zmiany w życiu, wyjazdy itp. Meczylo mnie to bardzo właśnie jak np zima jesień byla, bo zły nastrój. Teraz planuję ślub a nadal boję. Przebłyski są bo inaczej nie byłabym razem
mam nadzieję, że psychoterapeuta pomoże mi po prostu dorosnąć.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wymiękam. Teraz u mnie wszystko przewróciło się do góry nogami...Teraz to ja się boję, że on mnie nie kocha... 

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Co się stało Kochana? Bo u mnie ostatnio też podobne akcje. Nie wiedzieć czemu pojawiło mi się, że mnie zostawi, że mnie już nie chce. I że sama sobie winna jestem, bo to ja go wykończyłam tym rocd.cosdziwnego1234 pisze: ↑2 kwietnia 2017, o 20:22Wymiękam. Teraz u mnie wszystko przewróciło się do góry nogami...Teraz to ja się boję, że on mnie nie kocha...![]()
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Sama nie wiem co się stało. Spędziliśmy dzisiaj fajny dzień, a mogłabym powiedzieć, że nawet bardzo. Czułam, że znowu go niesamowicie kocham, że jak ja mogłam mieć takie wątpliwości, ale jak wróciłam to wkręciło mi się, że jestem zbyt brzydka, na pewno spotka lepszą itp. itd.
-
- Gość
Też miałam wkrętki, że jestem za brzydka itp 

nieidealna, z brzydkim ciałem, mój mózg szuka nowszych stresów, ale nie poddam się.
-
hahahazaburzona.kocham pisze: ↑3 kwietnia 2017, o 01:29Też miałam wkrętki, że jestem za brzydka itpnieidealna, z brzydkim ciałem, mój mózg szuka nowszych stresów, ale nie poddam się.

-
- Gość
Ja też mam takie poczucie, że każda lepsza ode mnie we wszystkim.
też mam niskie poczucie własnej wartości.

-
- Gość
A to kurcze nawet jakby tak było trudno. Będzie jeszcze w życiu 100 ładniejszych
a nawet więcej.

-
Dokładnie!zaburzona.kocham pisze: ↑3 kwietnia 2017, o 15:37A to kurcze nawet jakby tak było trudno. Będzie jeszcze w życiu 100 ładniejszycha nawet więcej.

-
-
Skoro czujesz że się odkochalas a na siłę wprowadzasz rocd i próbujesz się oszukać.No cóż to może fakt.Czasami nie ma co na siłę się doszukiwać
-
A ja z kolei wiem że kocham... Czuje to, jak bardzo potrzebuje go i jego uśmiechu.
Tylko w głowie roje teorie....Że nie mogę patrzeć bo mi zbrzydnie, że jego zachowanie mnie wkurza ze jak ja mam całe życie żyć.To jest chore, to jest choroba i wypaczenie mózgu.Człowiek bez rocd by to olal i poszedł na przód.Nie wiem co mi odbiło.Może to ze przestałam się w partnerze doszukiwać ojca A tylko partnera,kogoś obok Ale ciągle mam wrażenie że to rocd zaatakowalo by każdego mojego faceta przyszłego...jestem o tym przekonana....
Ale dobrze że wiem co czuje do Daniela...
Nie
Tylko w głowie roje teorie....Że nie mogę patrzeć bo mi zbrzydnie, że jego zachowanie mnie wkurza ze jak ja mam całe życie żyć.To jest chore, to jest choroba i wypaczenie mózgu.Człowiek bez rocd by to olal i poszedł na przód.Nie wiem co mi odbiło.Może to ze przestałam się w partnerze doszukiwać ojca A tylko partnera,kogoś obok Ale ciągle mam wrażenie że to rocd zaatakowalo by każdego mojego faceta przyszłego...jestem o tym przekonana....
Ale dobrze że wiem co czuje do Daniela...
Nie
-
Gdy mi się to wszystko zaczynało, to tak samo miałam - wiedziałam, że kocham, ale w głowie siedziało coś innego, co totalnie niszczyło. Gdy nawet inni mówili mi coś typu: "przecież na świecie może być jeszcze tylu takich...", ale ja przez łzy mówiłam, że ja nie chcę nikogo innego. Ale w tamtym czasie na rzeczy, które mogły wskazywać na to, że go kocham nie zwracałam uwagi, bo zaraz pojawiały się kolejne dowody na to, że nic nie czuję. Teraz mam tak niesamowite przebłyski, że czuję się znowu zakochana!