To też pokazuje ile cała ta pseudopandemia była warta tego wszystkiego...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Covid - srovid
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kolejki na stacjach benzynowych, półki w sklepach robią się coraz bardziej puste - zaczyna się....
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Ale nie u nas. A to u nas ludzie już wariują i wykupują wszystko ze sklepów.... po cholerę ? Znów głupiejemy.
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
Wojna wojną ezkaluje na nasze panstwo albo i nie. Ale na pewno bedzie źle biorac pod uwage galopujące ceny wszystkiego i masę uchodźców z Ukrainy. Za to wszystko oczywiscie najbardziej po dupie dostanie polska klasa średnia. 2 lata temu zarabiałem dobrze teraz zarabiam tak se a za niedlugo bedzie kiepski zarobek bo pensja stoi a ceny zapierdzielaja w górę.
-
Cześć, czytałam że miałaś kiedyś taki objaw jak brak czucia jezyka, ust, twarzy. Jak tam te objawy minęły. Bo mam dokkadnie to samo brak czucia nosa, twarzy, jezyka i dziwne uczuciexw ustach, właśnie ta slina i taki dziwny posmak.