Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Covid - srovid
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wyłączyc tv i spokój ja odkąd zaczęła się pandemia zrezygnowałam z telewizji i lepiej mi się żyje nie musZie się stresowac słuchając tych bzdur które wciskają nam do głowy . Wielka ciemnotę kłamstwa które ludzie połykają jak pelikany .pozdrawiam
- Alicja539
- Odważny i aktywny forumowicz
-
Kurcze ale żeby aż tak... ciężko mi nawet wzrok skupić.. wczoraj jak zasypiałam to miałam takie jakby drżenia, coś nie pozwalało mi zasnąć.. ja koronę jeszcze mam, ciągle jestem słaba, trochę odwodniona i tłumaczę sobie ze to wszystko przez to ale niewiele to pomaga...
- Alicja539
Ale ja to wszystko miałam tez przy koronie. Pomagała mi hydroksyzyna przed snem. Wtedy mogłam przespać noc bez pobudekOleksa pisze: ↑2 lutego 2022, o 13:42Kurcze ale żeby aż tak... ciężko mi nawet wzrok skupić.. wczoraj jak zasypiałam to miałam takie jakby drżenia, coś nie pozwalało mi zasnąć.. ja koronę jeszcze mam, ciągle jestem słaba, trochę odwodniona i tłumaczę sobie ze to wszystko przez to ale niewiele to pomaga...
- Alicja539
-
Dokładnie zakaz mierzenia ciśnienia.
-
No niestety Covid daje w kość. Ja jak chorowałem to miałem kaszel z krwią. Tak się dusilem, ze myślałem ze zejdę, ale byłem tez w kontakcie ze spoko lekarzem, także trzymałem się tego, co mówił i dalej mogę się szczęśliwie tułać po tym padole łez 
Potem jak za czasów nerwicy grzecznie wszystkie badania zrobiłem i wyszło, ze pomimo ciężkiego przejścia nie było żadnych powikłań. Musicie być silne / silni i to porządnie doleczyc. Będzie dobrze

Potem jak za czasów nerwicy grzecznie wszystkie badania zrobiłem i wyszło, ze pomimo ciężkiego przejścia nie było żadnych powikłań. Musicie być silne / silni i to porządnie doleczyc. Będzie dobrze

-
Pandemia ucichnie to teraz ludzie zaczną "wariować" na punkcie wojny...
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.