Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień z natrętami? Wyżal się swobodnie
-
- Zarejestrowany Użytkownik

W sumie to wole sie zabic z radości niz z przygnebienia...a h....j
Najwyzej zasmieje sie na AMEN

- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie czytaj bzdur to jest podstawawaewelinka1200 pisze: ↑12 listopada 2017, o 19:43....ale jaja...
W sumie to wole sie zabic z radości niz z przygnebienia...a h....j
Najwyzej zasmieje sie na AMEN![]()

-
Chciala bym mieć tyle sprytu co moja nerwica...
Kur....a ministrem bym juze była
Albo i jeszcze wyżej
Kur....a ministrem bym juze była
Albo i jeszcze wyżej
-
Niby natręty o pedoflii są słabsze bo nie panikuje juz jak widzę dziecko tylko i tak nadal dręczą mnie rozkminy o tym czym jest pedofilia i czemu pedofila kręci dziecko i co go w tym dziecku podnieca ??? i nie mogę tego zrozumieć czy chodzi mu o to ze jest dzieckiem ? czy o to ze nie ma narządów płciowych rozwiniętych ? jesli o to drugie to czemu nie będzie uprawiał seksu z kobietą która nie ma duzych piersi i tak dalej i jest szczupła. Pewnie przez nerwicę mam jakieś złe pojęcie o tym czym jest pedofilia więc nie bądzcie zli za te głupoty
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hahaha padlam, az sie w glos zasmialam.ewelinka1200 pisze: ↑12 listopada 2017, o 19:28No powiem wam ze dzisiaj to chyba moja głowa przeszla sama siebie...
Mialam tak swietny humor w pracy...
Zapomnialam o nerwicy olalam jom i znowu poczulam to szczescie tom radosc zycia..noi se wyobrascie ze kur.....a nagle taka myśl w glowie
,,Pewnie z takiej radosci mozna sie zabic,,
Noiii w jednej sekundzie jeb....o wszystko
Calom radosc szlak trafił
Przeciez ludzie zabijają sie kur....a w depresji
A nie z radosci...noi juz mnie swierzbi zeby poszukac w internecie czy nie było czasami przypadku samobójstwa z radosci...kur....a chora łeb!!!!
Ewelinka, ludzie na bank nie popelniaja samobojstw z radosci. Bo jak to tak, idzie sobie czlowiek I mowie "ale jestem radosny, eskocze pod pociag";d nooo weeeeezzzzz.
- Nipo
Dobre przeczytaj sobie swoją wiadomość pare razyszpagat pisze: ↑17 listopada 2017, o 21:55Hahaha padlam, az sie w glos zasmialam.ewelinka1200 pisze: ↑12 listopada 2017, o 19:28No powiem wam ze dzisiaj to chyba moja głowa przeszla sama siebie...
Zapomnialam o nerwicy olalam jom i znowu poczulam to szczescie tom radosc zycia..noi se wyobrascie ze kur.....a nagle taka myśl w glowie
A nie z radosci...noi juz mnie swierzbi zeby poszukac w internecie czy nie było czasami przypadku samobójstwa z radosci...kur....a chora łeb!!!!
Ewelinka, ludzie na bank nie popelniaja samobojstw z radosci. Bo jak to tak, idzie sobie czlowiek I mowie "ale jestem radosny, eskocze pod pociag";d nooo weeeeezzzzz.

- Nipo
Tak dla jasności żebyś nie myślała ze Cię wyśmiałem tylko tym Ci chciałem pokazać co za głupoty już ta nerwica wymyśla totalnie z kosmosu i irracjonalneewelinka1200 pisze: ↑12 listopada 2017, o 19:28No powiem wam ze dzisiaj to chyba moja głowa przeszla sama siebie...

-
Hahaha...ja nie mysle ze sie ze mnie nabijasz hehe ale chodzby nawet to ja wiem ze to jest smiech na sali..ale uwierz ze moja główka juz nie wie czego sie doczepic
- Nipo
Słuchaj moja tez czasem wymyśli coś głupiego nawet nie cZasem tylko bardzo częstoewelinka1200 pisze: ↑18 listopada 2017, o 18:22Hahaha...ja nie mysle ze sie ze mnie nabijasz hehe ale chodzby nawet to ja wiem ze to jest smiech na sali..ale uwierz ze moja główka juz nie wie czego sie doczepic

-
Ja mam tylko jeden sposób na te myśli na ataki paniki i na ten cały cyrk
Po prostu pozwalam na to co sie ze mna dzieje jednoczesnie mając w swiadomosci to ze nic mi nie jest ze to tylko nerwica...i ze to minie
I rzeczywiscie mija...
Po prostu pozwalam na to co sie ze mna dzieje jednoczesnie mając w swiadomosci to ze nic mi nie jest ze to tylko nerwica...i ze to minie
I rzeczywiscie mija...
-
Ja to jakoś instynktownie potrafię wyczuć kiedy naprawdę mam problem to mimo ze mnie to stresuje to potrafię przestać o tym myśleć i sie wyłączyć czy to oglądając film czy czytając ksiązkę a w nerwicowym zagrozeniu ni cholery nie potrafię o tym zapomnieć te mysli dręczą i dręczą. A nawet jesli problem jest na tyle duzy ze nie potrafię sie zrelaksować to i tak jakoś czuje ze w tym momencie to nie jest nerwica to jest prawdziwy problem pewnie głównie przez to ze gdy mam prawdziwy problem to nie wykonuje zadnych kompulsji