Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień z natrętami? Wyżal się swobodnie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Halinka...a jesli.ja mam natretne mysli ze nie.kocham corki...ze mi przeszkadza..
Co jest oczywiscie bzdurą...ale jak te myslinsie pojawiają tonja dostaje lęku ze tak mysle naprawde
Co jakis czas lęki przeskakuja szukaja innego tematu...czyli te moje mysli tez do jednego wira i ignorowac?
A minom?
Co jest oczywiscie bzdurą...ale jak te myslinsie pojawiają tonja dostaje lęku ze tak mysle naprawde
Co jakis czas lęki przeskakuja szukaja innego tematu...czyli te moje mysli tez do jednego wira i ignorowac?
A minom?
- nierealna
- Ex Moderator
Minom. 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ewlinka, oczywiście, przecież to tylko zmiana treści, a mechanizm ten sam. Świadomie wiesz, że to absurdalneewelinka1200 pisze: ↑5 września 2017, o 14:51Halinka...a jesli.ja mam natretne mysli ze nie.kocham corki...ze mi przeszkadza..
A minom?

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
No pewnie.ze wiem...dlatego sie boje tych mysli
Boje sie ze moze ja tak naprawde mysle...
Ale staram się odpuszczac...nie zastanawiac sie...
Boje sie ze moze ja tak naprawde mysle...
Ale staram się odpuszczac...nie zastanawiac sie...
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochana, ale skoro racjonalnie wiesz, to po co się obawiasz? Rozumiem, że to lękowe, ale staraj się racjonalizować. Kolejna nerwicowa głupota 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
-

-
I kolejny raz w nerwach powiedziałam głośno,że to macierzyństwo było mi potrzebne jak swini siodło.Nie chce tak myśleć ani mówić.
-
Gwiazdoooo...przeciez ja od dwoch dni pisze ze mam tak samo...te same durne myśli...

-
Daj spokój mam dość...
-
Ja dam rade...to Ty kuzwa też!! super
-
Nie twierdzę,że nie dam rady.Stwierdzam,że mam serdecznie dość tej wegetacji!
-
Ha!! No ja też... 

-
Chciałam żeby ktoś mi odpowiedzial.Czy moje zachowanie związane było z reakcja mojej córci?
- eyeswithoutaface
- Moderator
No a z czym innym? Może wczesniej już działo się coś, co Cię zdenerwowało, może byłas zestresowana i zachowanie córki po prostu przelało czare goryczy, puściły Ci hamulce i już. Zdarza sięzrezygnowana pisze: ↑6 września 2017, o 06:43Chciałam żeby ktoś mi odpowiedzial.Czy moje zachowanie związane było z reakcja mojej córci?

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."