I będziesz się śmiać zobaczysz ten piekny czas nadejdzie .ja też kiedyś się bałam kilku rzeczy a teraz natrety dotycza mojej najwyzszej wartosci i czuje sie jakby te natrety mnie zmieniły ale to pzrez analize siedzimy w iluzji i to wydawanie sie jest nerwica...natretnapaula pisze:Jedynie tym się póki co pocieszam że kiedyś to minie. Dziś śmieje się z tego że kiedyś bałam się klamek że jadlam na stojąco bo brzydzilam się usiąść. Ale ta teraz uderza w coś co jest dla mnie ważne - wyższe wartości. Taką jest okropna. Tak sobie tłumacze że przecież nigdy nie skrzywdzilam więc nie skrzywdze teżno właśnie iluzja , żyje w iluzji i to takiej okrutnej...zaczęłam już czytać, będę słuchać i mam zamiar się nie poddawać. Chcę kiedyś się śmiać z tego...
Jeśli obierzesz odpowiednia taktykę to szybciej dojdziesz do tego jakie to głupie i śmieszne mimo , ze teraz wydaje sie to pzrerazajace . Na prawde wiem jak sie czujesz i wiem co to znaczy tak jak pisalam wczesniej siedzialam w tym samym takze uwierz mi , ze te smieci umysłowe to nie Ty tylko zwykłe pierdolero mimo , ze nerwica mówi Ci co innego to Ty ufaj sobie m,imo , ze to zaufanie jest teraz male to z czasem wzrosnie i zobaczysz co sie stanie

-- 8 października 2016, o 12:47 --
Piszesz , ze wydaja sie takze jak pisałam wczesniej nerwica polega na wydawaniu sięTove pisze:natrety, ktore mnie teraz atakuja dot.przeszlosci, tego co "niby" zrobilam (albo i nie). Wydaja sie w jednej sekundzie realne a w drugiej rownie absurdalne. Kazda kolejna mysl zamazuje wczesniejsza i tak ksiazkowo w kolko:-( naprawde mam dosc...