Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
NerwowaSzeregowa
Zarejestrowany Użytkownik

6 marca 2017, o 21:35

Cała sie trzęse, czuje ze odlatuje, obraz juz lekko rozmazany, gorąco uderza do głowy, w klatce piersiowej tez to czuje, japiernicze ale sie boje, dawno nie było az tak źle, czuje ze zaczynam się wszystkiego bać, że wszystko jest obce, że wychodze z siebie i juz nie wróce, czytam artykuły żeby sie uspokoic ale to na nic, nie wiem co z tymi lekami, nie moge przerwać a jak wezme będzie gorzej, ale jestem w dole i rozsypce.
Agniecha

6 marca 2017, o 21:38

Minie zawsze mija ale stan to okropny poczucie ze to koniec ale minie obiecuje
Awatar użytkownika
NerwowaSzeregowa

6 marca 2017, o 21:40

StiV pisze:To tylko twoje myslenie sprawia że jest gorzej :) Nie zwracaj na to tyle uwagi, i zapewniam ci ze wszystko z toba w jak najlepszym porzadku, i odstaw leki bo to syf, szkoda zdrowia, zapal sobie bucha a leki znikna :))
w natezeniu mojego ataku nie jestem w stanie, nie da sie nie mysleć o tym kiedy ma sie inny obraz a psychika robi co chce, myślałam że juz powoli do przodu a tu nagle coś takiego

-- 6 marca 2017, o 21:40 --
Agniecha pisze:Minie zawsze mija ale stan to okropny poczucie ze to koniec ale minie obiecuje
Jeszcze najgorsze że to noc, zaraz trzeba sie połozyć i iść spać, psychika ma czas i nie ma zajęcia więc będzie rozstrząsnie i skupianie się tylko na tym, kuźwa nie daje rady
Awatar użytkownika
StiV
Odważny i aktywny forumowicz

6 marca 2017, o 21:41

Uwierz ze jesteś w stanie :D Wiem co mówie jak czytam swoje posty sprzed 2 lat to mi sie płakac ze smiechu chce :D
Inny obraz, psychika ale co z tego jak zyjesz,czujesz, i zachowujesz sie normalnie :D
Świat czy może ja? https://www.youtube.com/watch?v=joxrpvFBEk0
Agniecha

6 marca 2017, o 21:42

StiV pisze:Uwierz ze jesteś w stanie :D Wiem co mówie jak czytam swoje posty sprzed 2 lat to mi sie płakac ze smiechu chce :D
Inny obraz, psychika ale co z tego jak zyjesz,czujesz, i zachowujesz sie normalnie :D
Powiedz miałeś natrety ?
Awatar użytkownika
StiV

6 marca 2017, o 21:44

w wieku 13 lat depresja,stany lekowe,natrety myslowe, zwalczylem w 8 miesiacy w wieku 17 DD,depresja,stany lekowe i natrety rok i poszlo w pizdu bez leków, psychologów itp :)
Agniecha

6 marca 2017, o 21:45

A jakie miałeś natrety?jak dałeś z tym rade
Awatar użytkownika
StiV

6 marca 2017, o 21:51

Nie zwracanie uwagi, zmienianie ich w cos smiesznego, albo wysmiewanie ich i wmawianie sobie ze przeciez tak nie mysle :D Jakie np. bylem w kuchni z noże i byly mysli a co jesli wbil bym go komus w brzuch, bo akurat ktos stal obok xD
Agniecha

6 marca 2017, o 21:54

Jej tez miałam z nożami ale u mnie to jest taki lek ze traktuje to jako wariactwo ze mi odpieprza ze normalni ludzie tak nie maja nie mam dystansu o zaufania ze to się nie stanie podziwiam Cię bo ja tak nie umiem wpieprzam leki które są placebo trochę dają mi bezpieczeństwo bez nich jazda od nowa
Awatar użytkownika
StiV

6 marca 2017, o 21:57

Tym jest odburzenie dystansem :D Jak masz mysl zeby sie zabic to chcesz tego czy boisz sie zrobic? Raczej sie boisz ze sobie cos zrobisz wiec tak naprawde nic sobie nie zrobisz czyz nie ? :D
Agniecha

6 marca 2017, o 22:03

Niby tal ale w leku czuje ze to się może wydarzyć ze to o krok ze takie myśli są chore i idzie lawina analiza życia i swojej normalności i koło się kręci
Awatar użytkownika
StiV

6 marca 2017, o 22:06

A czy twoi znajomi mowia ci ze zachowujesz sie jakos inaczej? Ze powinnas sie leczyc? zaloze sie ze nikt nawet tak nie pomysli do poki nie powiesz komus o tym :) A chorego psychicznie zawsze poznasz bo on nie panuje nad soba a ty tak wiec ? :D
Agniecha

6 marca 2017, o 22:14

Niby panuje ale widzisz dziś wpadłam l lek bo uwielbiam buty i często kupuje i dostałam takiego leku ze to pewnie choroba psychiczna jak włączyłam w leku analizę to ze ukrywam te zakupy przed mężem dawka leku potrójna czytanie o uzależnieniach atak paniki i łeb nabity nie wiem jak sobie z tym radzić boje się utraty kontroli to mój konik nie ogólnie pracuje z ludźmi i nikt nic nie widzi
Awatar użytkownika
StiV

6 marca 2017, o 22:18

Złota zasada nie szukaj informacji w internecie, mnie jak glowa bolała to wyszlo mi ze mam raka i 2 miesiace zycia xd
Kontroli nie stracisz nigdy, zawsze bd ja miala co by sie nie dzialo, dletego pokonaj leki skoro wiesz ze zadnego z nich w zyciu nie zrobisz, ty nie masz tych mysli dlatego jak ty myslisz ze tego chcesz tylko ze sie tego boisz zeby to nie nastapiło :)
Agniecha

6 marca 2017, o 22:21

Jesteś młody a zazdroszczę Ci siły ja dostałam tego wszystkiego jak okazało się ze mój syn jest niepełnosprawny miałam 25lat to był szok i utrata kontroli nad życiem od tamtego momentu lek i natrety o chorobach psychicznych to codziennosc
ODPOWIEDZ