Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
zasypiam pozno i spie krotko...niezaleznie od tego co mnie czeka nastepnego dnia
Mistrz 2021 (L)
-
Seba chlorprotexin zentiva. Na bezsenność cierpię od dziecka. Ten lek mi pomaga. Jest taniutki. Na receptę. Pozdro
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
-
bralem ,na mnie slabo dzialal
Mistrz 2021 (L)
-
Próbowałeś suplement forsen? - tam jest melatonina, magnez, i różne zioła uspokajające. Całkiem fajnie wycisza przed snem. Doraźnie jest dobry Apap noc - chyba jedyna antyhistamina bez recepty.
Z mocniejszych na sen to zolpidem (nasen) - ale uzależnia. Mi pomagał tez na szybsze zasypianie trittico (na receptę, ale bez problemu od psychiatry dostaniesz).
Z mocniejszych na sen to zolpidem (nasen) - ale uzależnia. Mi pomagał tez na szybsze zasypianie trittico (na receptę, ale bez problemu od psychiatry dostaniesz).
-
forsenu nie probowalem.zolpidemu tez. trittico bylo. ale po nim budzilem sie jakis zmeczony.
Mistrz 2021 (L)
-
Mi pomagał triticco jak miałam problemy ze snem. Bralam też długi czas chlorprotiksen ale to nie polecam. Co prawda na sen był dobry ale w dzień wegetacja jak zombie chodziłam. To stary neuroleptyk. A próbowałeś może przed snem robić sobie taką relaksacje np jacobsona żeby mięśnie rozluźnić. Co prawda pewnie jak są głębsze problemy to nie pomaga zbytnio ale może warto spróbować. Mnie pamiętam xanax kiedyś powalił od razu do spania wzięłam raz i spalam jak niemowlę ale to też niebezpieczny lek silny i uzależnia
-
Tak plus oczywiście to że niepotrzebnie przeczytałam na forum o tym leku. Po prostu Wkręciłam sobie to co akurat ludzie pisali, No bo jako każdy mleku są różne opinie. Już sama nie wiem czy znowu atakować ma mojego lekarza i znowu jechać na kolejną wizytę Czy lepiej przeczekać właśnie te około dwóch tygodni i zobaczyć co będzie dalej.. mój poprzedni lek zadziałał na mnie w porównaniu do tego super i może po prostu nie doceniałem tego poprzedniego leku. Nie wiem jakby to teraz zrobić jak bym chciała wrócić do niego znowu... W sumie to ja już nie wiem czego sama chce generalnie ten lek pokazuje że lepiej mi się żyje ale są te leki a tamten lek na odwrót działa i już sama nie wiem co lepsze Mam nadzieję że po tym leku mi się to unormuje poczekam Tak jak piszeciemartusia1979 pisze:olus77@vp.pl pisze:HELP!!!
blagam o rade, bo nie wiem czy sama sobie to wmowilam, czy faktycznie moj organizm tak reaguje... Od 4 dni biore flukosetyne, i w takim stanie dawno nie bylam...poprostt mega leki (a jak wiecie nie mialam tego od hm...ponad roku). Tak nieracjonalne leki. W sumie to taki lek wolnoplynacy...boje sie, cale cialo spiete mam, ciagle mysle, ciagle se cos wkrecam.
Dziś miałam na przykład egzamin I powiem wam że Dopadł mnie taki lęk że myślałam że wyjdę sama z siebie.
Mam do was teraz takie pytanie czy może być to spowodowane tym że dopiero biorę te leki od czterech dni i początek jest tak drastyczny ? Jest to mała dawka bo 10 mg a ja po prostu mam takie leki jak na samym początku Błagam pomóżcie mi bo normalnie zwariuję
-- 4 lutego 2017, o 16:32 --
dodam do tego że ten lek jest zmieniony bo wcześniej brałam pran. Proszę niech się wypowie jakaś doświadczona osoba..
ja tego nie brałam , ale barałam inne leki i myślę, że możesz tak mieć po lekach.Pewnie masz uboki i dodatkowo się obserujesz i podwajasz lęk. Spokojnie przeczekaj to.Powinno po ok 2-uch tygodniach się wyciszać.
-
Seba a jaka brales dawkę? Bo są różne
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
-
beautiful kate, pytasz o trittico?
-- 5 lutego 2017, o 11:07 --
noc przespalem, relanium okazalo sie skuteczne, tylko rano czlowiek taki bez sil.
-- 5 lutego 2017, o 11:07 --
noc przespalem, relanium okazalo sie skuteczne, tylko rano czlowiek taki bez sil.
Mistrz 2021 (L)
- Zaplątana
Z tego co czytałam to ludzie po mirzatenie śpią jak zabici. To lek na depresję i lęki,
"Albo lęk albo wszystko nie ma nic po środku."
"Statki w porcie są bezpieczne, ale stanie w porcie nie jest ich przeznaczeniem."
"Statki w porcie są bezpieczne, ale stanie w porcie nie jest ich przeznaczeniem."
- Kataraka
- Odważny i aktywny forumowicz
To jest działanie poczatkowe leku - takie osłabienie i ochota na senZaplątana pisze:Z tego co czytałam to ludzie po mirzatenie śpią jak zabici. To lek na depresję i lęki,
Później to powinno się ustabilizować
-
nigdy tego nie bralem, brzmi interesujaco
Mistrz 2021 (L)
-
no tak ale to juz bedą dwa leki psychotropowe.a co sądzicie o nalewkach nasennych?
Mistrz 2021 (L)
-
Chlorprotixen. Można brać wysokie dawki. Nawet 200mg na dobę.
Ale tobie chyba by się przydał sport. Bo.narzekasz że ci mięśnie drżą z braku wysiłku. A potem, ze po tabletkach jesteś rano zamulony. Wpadasz w błędne Koło.
Ale tobie chyba by się przydał sport. Bo.narzekasz że ci mięśnie drżą z braku wysiłku. A potem, ze po tabletkach jesteś rano zamulony. Wpadasz w błędne Koło.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley