chcialabym poznac wasze zdanie.
dzieki
czy wasz facet, malzonek, towarzysz zycia was wspomaga? Przytula, mowi "nie denerwuj sie, dasz rade, kochanie" ? Czy tylko ja mam nadal oczekiwania w kategorii cierpiacego dziecka???
czy ktos z was ma towarzysza zycia, ktory nie potrafi "rzucac kwiatow" pod nogi kobiety?
Co zrobic z tym, ze moj facet, z ktorym jestem 4 lata, io ktory badz, co badz, przeszdl ze mna pieklo n erwicy i nadal przechodzi, nie potrafi wyrazac swoich uczuc? Z tej przyczyny czuje sie po prostu niekochana. Brakuje mi slow, po prostu slow, typu "mysle o tobie, czekam na ciebie", "kocham cie". Oczywiscie nie codziennie, ale choc raz na miesiac.
Czemui trafilam na faceta podobnego do mojego ojca ?
Dodam ze miewam co noc sny o tym, z epozanje innego chlopaka, ktory mnie tuli i sie mna opiekuje.
Powiedzcie, prosze, cyz to ja jestem zbyt wymagajaca ? Czy powinam zwrocic uwage na jego "inne" sposoby okazywania uczucia ? I nie czekac na jego slowa?
Dodam, z ejego byla dziewczyna, z ktora spedzilam wakacje, zostawila go z powodu "czucia sie niekochana". Wiec, to nie moj PERFEKCJONIZM!
Macie jakies wskazowki? Bywa, ze pisz emu na FB "kocham cie", a on wstawia tylko usmieszek....
Dodam, ze to nie jest NATRECTWO, to realnie postawiony problem. Uwazam, by nie zrobilo sie natrectwo.
Acha rozmawialam z nim, a on mowi za kazdym zrazem, ze sie "czepiam".
Dodam, ze czekamy na jego operacje wstawienia protezy biodra i kolana, to trwa juz drugi rok, gdzie Marcin jest bez pracy, wiec jest nam ciezko finansowo. Musimy sie ograniczac, zaczelam sie ubierac w ciucholandach, i chodzic na chinskie bazary, by sprawic sobie przyjemnosci, typu "wswzystko po euro":) Ale to mi nie przeszkadza, dla mnie duze pieniadze nie maja znaczenia. Gdyz potrafie sie cieszyz z malego chinskiego czegos tam.
-- 27 sierpnia 2016, o 11:44 --
karola pisze:Witam,probowalam wczoraj dowiedziec sie,jak wy probowalascie wbic klina w nerwicowe myslenie.Mam nadzieje,ze ktos odpisze.Braliscie leki albo chodzilscie do psychologa?Po jak dlugim czasie to nastapilo?
Karola, dowiesz sie jak wbic klina, sluchajac materialy z forum, nagrania obozu divovic, ktore sa swietne, lepszych nie znalam dotad, i naprawde bardzo pomocne.