Pracowalam kiedys 10-12 godzin dziennie, jednoczesnie robiac kurs jezyka angielskiego i magistra. Prawie z krzykiem wybieglam z pracy. Moj organizm mial dosc. Nie chcialam sluchac, to zbuntowal sie konkretnie
Tak, skurcze żołądka. Dobra jest na to no-spa i... Rozluźnienie. To bardzo nieprzyjemne, bo mam ostatnio to samo, wiec lacze sie w bólu.przygnieciony pisze:Czy też miewacie silne bóle brzucha - taka jakby opaska uwierala na brzuch, a do tego bóle brzucha w różnych miejscach i nudności?
Ja uważam, ze mądrość jest bardzo w cenie, a i nie da się jej zdobyć od tak, a inteligencję owszem można szybko podrasować. Tylko, ze ja wole juz ta mądrośćkucyki46 pisze:Rozczulające co tu piszecie i mądrość już nie jest Wam obca wobec tego poradzicie sobie. Poradzimy sobie
Inteligencja i mądrość nie są czymś tożsamym, dlutego jak będziecie czytać wpis użytkowniczki Ptasiek to weźcie sobie do serca, bo ona już się naoglądała Ptaśka i wie czym to grozi!
A wiesz, ze Nigdy tego nie ogladalam. I w sumie nawet nie Wiem jak odebrac twoj komentarz. Nie mam punktu odniesieniakucyki46 pisze:Rozczulające co tu piszecie i mądrość już nie jest Wam obca wobec tego poradzicie sobie. Poradzimy sobie
Inteligencja i mądrość nie są czymś tożsamym, dlutego jak będziecie czytać wpis użytkowniczki Ptasiek to weźcie sobie do serca, bo ona już się naoglądała Ptaśka i wie czym to grozi!
Wydaje mi się, że jest twój dobry dzień.Olalala pisze:Ja uważam, ze mądrość jest bardzo w cenie, a i nie da się jej zdobyć od tak, a inteligencję owszem można szybko podrasować. Tylko, ze ja wole juz ta mądrośćkucyki46 pisze:Rozczulające co tu piszecie i mądrość już nie jest Wam obca wobec tego poradzicie sobie. Poradzimy sobie