Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- zdravko
- Zarejestrowany Użytkownik
Może to nie gorzkie żale, ale wczoraj na rowerze wpadła mi do oka jakaś jadowita mucha,piekło łzawiło,szybko ją wymyłem wodą,ale potem jazda,przez pół drogi łzawiło i piekło,rano się obudziłem i jakoś słabo widziałem,jak przez mgle,a że jestem ostatnio zafixowany na sm to od razu lęk,niby wiem ,ze to przez tą obesraną muchę,oko całe po nocy zaklejone i stąd te akcje, ale mój głupi łeb trzyma mnie w szachu,dodatkowo jeszcze męta mam (chyba od 20-czy 15 lat) takiego ciemnego i wylazł w tych nerwach i meczy.
- Solitude
O matko... zdecydowanie kiepski dzień... a w zasadzie to ostatnie 3 dni są kiepskie. Wzmożona derealizacja, ucisk w głowie, lęki i niesamowita pewność, że nadszedł "ten" sądny dzień. Staram się trzymać, wiem że raz lepiej raz gorzej, ale dzisiaj czuję się kompletnie wyprana z życia. Chyba mi nie służy słoneczna pogoda, ciepło i te sprawy. Dużo lepiej czuje się, kiedy jest zachmurzone i chłodno. A co do spania... Też tak mam... jeżeli śpie mało, albo w dziwnych porach to po prostu samobójstwo... Co za życie 

- Solitude
Jacobsen hahaha rozbawilas mnie kompletnie. Wspolczuje, ale jednoczesnie ciesze sie, ze trafilam na bratnia dusze. Ja juz dzisiaj szczyt wrazen chyba, lekko pogorszyl mi sie wzrok i juz mam absolutna pewnosc, ze niedlugo oslepne i to moj koniec
ale to chyba przez kobiece sprawy takie rewolucje...

- elala73
U mnie podobnie .Piękna pogoda a nie mogę osiągnąć tego mojego ulubionego błogiego stanu , gdzie niczym się nie martwię ,nie myślę lękowo i emocjonalnie jest ok. No cóż trochę stresu mnie dopadło ostatnio i trzeba emocje wystudzić .
- schanis22
Ela radzisz sobie super , jesteś na dobrej drodze do wyjścia z nerwicy to widaćelala73 pisze:U mnie podobnie .Piękna pogoda a nie mogę osiągnąć tego mojego ulubionego błogiego stanu , gdzie niczym się nie martwię ,nie myślę lękowo i emocjonalnie jest ok. No cóż trochę stresu mnie dopadło ostatnio i trzeba emocje wystudzić .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
obudzilem sie z rana i od razu zaczalem sie uzalac nad soba i czuc żal do rodziny za brak wsparcia w najwazniejszych momentach mojego zaburzenia...z tego żalu do nich predko nie wyrosne:(
Mistrz 2021 (L)
-
A ja sobie zrobiłem rezonans bo wkręciłem się na sm. Jak zobaczyłem w wyniku "liczne ogniska hyperintensywne odpowiadające najprawdopodobniej niespecyficznej naczyniopochodnej demielinizacji" to prawie dostałem zawału. Nie bardzo wiem jak wróciłem do domu i nie bardzo wiem jak w ciągu godziny wprosiłem się do neurologa...
Babka postukała, pomacała i powiedziała, że neurologicznie jest ok a zmiany są i gdybym nie zrobił badania to bym dalej z nimi żył.
Co za dzień - masakra......
Babka postukała, pomacała i powiedziała, że neurologicznie jest ok a zmiany są i gdybym nie zrobił badania to bym dalej z nimi żył.
Co za dzień - masakra......
- Violator
Ja miałem i rezonans i EEG i wszystko oczywiście ok
Dzisiaj od piątej rano nie spałem i się wierciłem aż o 8 wstałem, jestem na paroksetynie (ale krótko) i odczuwam lęk i wzmożoną potliwość i nakręcenie jakbym wypił dwie filiżanki podwójnej espresso
a mam iść na 12 do koscioła a potem na procesję
chyba się tam rozpłynę jak cukrowy ludzik ;p

-
Dziwny to typowe.Ja jak 0rzesadze ze spa niej to wstaje w tragicznym stanie.Spać za mało to źle ale za dużo też nie najlepiej.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay