To nie jest normalne. Tylko co z tego? Jak się tym będziesz zadręczać to tylko pogorszysz sytuacje. Facet nie rozumie tego, że masz nerwicę bo on nie wie jak to jest być w takim stanie. Nie zrobisz niczego co by spowodowało, że on pojmie istotę twojej choroby. Pomimo wszystko musisz się czuć całkiem swobodnie i nie wmawiać sobie, że twoje zaburzenia to coś nienormalnego bo żadna choroba nie czyni z nas ludzi gorszej kategorii.ajona pisze: Ale zostawiając z boku narzekanie, mam do Was pytanie. Czy to normalne, że kiedy okazuję mężczyźnie więcej zainteresowania, chcę z nim być więcej niż dotychczas, przytulać go, patrzeć na niego, on nagle się odwraca?
Za dużo analizujesz. Facet nie czuje takiej potrzeby bliskości jak kobieta. Nie dziw się, że po seksie traci zainteresowanie. Ja tak samo miałem. Bo facet ma potrzebę seksu, ale już np. przytulanie jest dla niego mało ważne. Rozmawiaj z nim, że może on nie potrzebować tego przytulania, bliskości itp., ale Ty potrzebujesz więc niech on Ci to da bo przecież tworzycie po to związek.