Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
bozenka17
Zarejestrowany Użytkownik

19 stycznia 2016, o 14:30

Ja dziś czuje się strasznie nie mam siły kołatanie serca drżenia ucisk w gardle do tego ten brak apetytu boje się nie daje rady biorę leki tydzień nie wiem czy jest sens brać gdyż gorzej sie czuje jak przed brakiem tabletek
sergio86

19 stycznia 2016, o 14:43

Hej, bierz leki. Ja przez pierwsze dwa tygodnie brania leków czułem się strasznie i leżałem non stop w łóżku. Też myślałem, że po lekach jest gorzej gdyż wieczorem sie o wiele lepiej czułem. Tylko, że na tym problem polega, że u mnie lęki wyciszają się po godz. 20 (nerwica natręctw kładzie się spać ;-). Przez nerwicę schudłem prawie 6 kg, jednak już je nadrobiłem gdy zacząłem sie lepiej czuć.
papryczka78

19 stycznia 2016, o 15:19

Bożenka nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem. Ja dziś 5 dzień z paroksetyną i też nie czuję się najlepiej. Mam mega senność, właściwie to zasypiam na stojąco, czuję mdłości, głowa napier....., kołatanie serca, duszność w piersiach, ucisk w szyi, drżenie. Także również nieciekawie. Miałam napisać do ciebie wieczorem ale zmorzył mnie totalny sen za co przepraszam.
Awatar użytkownika
Deszczyq

19 stycznia 2016, o 15:31

Nie cierpię takich chwil jak dziś kiedy nie mogę sie skoncentrowac i utrzymać wzroku prosto i tylko pomaga opuszczenie oczu na dol. Czy ktoś też tak może miał???? s Pocieszcie mnie choć troche:)
Zaciskam zęby i do przodu!!!
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

19 stycznia 2016, o 15:34

sergio86 pisze:Hej, bierz leki. Ja przez pierwsze dwa tygodnie brania leków czułem się strasznie i leżałem non stop w łóżku. Też myślałem, że po lekach jest gorzej gdyż wieczorem sie o wiele lepiej czułem. Tylko, że na tym problem polega, że u mnie lęki wyciszają się po godz. 20 (nerwica natręctw kładzie się spać ;-). Przez nerwicę schudłem prawie 6 kg, jednak już je nadrobiłem gdy zacząłem sie lepiej czuć.
To normalne, że lęki są słabsze wieczorem. Aktywność mózgu spada, a więc i Twoje lęki maleją :) To też świetny moment, żeby przemyśleć jakim złudzeniem są zaburzenia lękowe.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
papryczka78

19 stycznia 2016, o 15:43

Deszczyq często to mam, zwłaszcza jak pracuję przy komputerze. Mam wrażenie że oczy mi się rozjeżdżają, nie mogę skupić wzroku i muszę albo oczy zamknąć albo popatrzeć w dół.
bozenka17

19 stycznia 2016, o 15:46

Papryczki ja biorę 7 dzień i dzisiaj lekarz kazał mi brać parę dni jeszcze jedna po południu a potem po 1 rano tak samo się czuje jak ty aż mi się płakać chce. Ja tez czuje ze schudłam ale przed chwila wolałam w siebie michę zurku dobre i tyle jeszcze mnie dręczy jedna myśl ale myślę że z czasem na ciche ale ogólnie kiepsko spać się chce a przy dziecku nie mogę chwilami mam myśli hipochondryczne a za jakiś czas ustępują najgorzej z rana wstać i tak mnie trzyma do 14 lub 15.napiszcie czy zwiększać te dawkę na parę dni? Papryczka napisz co budujące wieczorem na priv
Awatar użytkownika
Deszczyq

19 stycznia 2016, o 15:47

Papryczko udusmy ta cholerna nerwice a potem zakopmy w ciemnym lesie ....
Zaciskam zęby i do przodu!!!
Awatar użytkownika
StiV

19 stycznia 2016, o 15:48

Wkreta na schize..
Kolega mial w rece scyzoryk wymachiwal nim powiedzialem zeby pokazal to go schowal i wmawial mi ze mam schizy.
A teraz sam nwm czy mi sie przywidzialo czy serio tam go nie bylo..
Świat czy może ja? https://www.youtube.com/watch?v=joxrpvFBEk0
papryczka78

19 stycznia 2016, o 15:51

Deszczyq ja wykopię dół, ty zasypiesz:)
bozenka17

19 stycznia 2016, o 15:53

Dołączę się do was może się w czymś przydam
papryczka78

19 stycznia 2016, o 15:55

Bożenka ty będziesz dusić :)

Bożenka jaki masz schemat brania tabsów dokładnie i co to za lek? Trudno doradzać czy masz zwiększać dawkę. Ja bym się trzymała zaleceń lekarza.
j
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2016, o 16:00 przez papryczka78, łącznie zmieniany 1 raz.
bozenka17

19 stycznia 2016, o 16:07

Ja wezmę benzynę i ja skopcimy

-- 19 stycznia 2016, o 06:07 --
Miałam brać jedną rano a wieczorem hydro ale tej hydro nie brałam i dzisiaj zadzwoniłam do niego ze mi gorzej jak przed i kazał mi jeszcze po południu ten rexetin wziąść przez parę dni a potem po jednej znów nie wiem może niepotrzebnie dzwoniłam bo juz mnie rozsadzalo i teraz nie wiem czy tak mozna
Awatar użytkownika
zeniu87

19 stycznia 2016, o 16:17

ja cudownie dzien spedzam na sluchaniu muzyczki:) i jeszcze chlopaki z biura kryminalnego u mnie byli to dodatkowy stes
papryczka78

19 stycznia 2016, o 21:50

Bożenka jesteś pewna że dobrze zrozumiałaś lekarza? Masz dołożyć jedną tabletkę? Ja np ma tak że jak objawy uboczne będą zbyt mocne to mam wrócić do mniejszej dawki na parę dni i znowu zacząć próbować z większą.
ODPOWIEDZ