Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
bart26
Odburzony i pomocny użytkownik

21 października 2015, o 14:08

Raphael97 pisze:Ciasteczko jestes chamska i beszczelna !
Zamiast mi choc trochę odpowiedziec na tą mysl to blokujesz temat i wgl. Moze kto inny chciał mi jeszcze cos dopisac o tej mysli o kolorach. Jest to chamskie zachowanie z twojej strony. Chrzań się Ty chamie jeden.

No to sobie zalatwiles BANA. Ciasteczko napisala dokladnie to co powinienes uslyszec . Nie ma co sie obrazac tu trzeba wycisgnac wnioski . Ty jestes slepy poprostu .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
martusia1979

21 października 2015, o 14:09

dusznomi pisze:dłużej? ja już z ta francą żyję 4 lata !!!

uważam ,że jesteś po prostu bardziej wyczulona to tak jak Ja. Zyjemy w tym błędnym kole trochę dłużej niż inni i to dlatego jest ciężej. Ale powiem Ci jedno odkąd ja zaczełam ryzykować nawet nie wiem kiedy nastąpiła poprawa . Nie jest idealnie ale jest lepiej niz było .To bardzo powolnyyyyyy proces .
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
Raphael97
Zbanowany

21 października 2015, o 14:20

Niech sobie banuje jak taka chamska jest.
Nie jestem ślepy. Potrzebowałen tylko odpowiedzi.
Nie mówie ze na wszystko trzeba odpowiadać ale choc na część. Tak chamskiego zachowania bym się nie spodziewał. Kto takich ludzi daje na administratora. Krzywdzi innych takim zachowaniem. Mogłem poczuć się lepiej bo ktos by mi to wytłumaczył o tych kolorach. Zabrała mi to ulgę.

-- 21 października 2015, o 14:19 --
Usuń moje konto wchuy ciasteczko. Ulge Ci to może zrobi. Ja i tak mam zamiar po sznur. Usuń to moje konto w cholere skoro i tak podyskutować na forum nawet nie wolno. Tym co pomogli albo chcieli w jakikolwiek pomóc dziękuje.
Awatar użytkownika
dusznomi
Zarejestrowany Użytkownik

21 października 2015, o 14:22

robilam dokladnie to co piszecie, mialam ataki, balam sie wyjsc z domu, poznalam dziewczyne z takimi objawami jak moje, chcialam po prostu sie do niej przytulic i wiecie co, wsiadlam w auto, wzielam tabsy ziolowe, i pojechalam 300km, na KAWE, bylam u niej równą godzinę, wypilam kawe i wrocilam, po drodze mialam niezliczona ilosc ataków! BYŁAM! Chwilę póxniej, WBIEGŁAM na Giewont, nie weszłam, ja wbiegłam, płakałam jak dziecko, bo myslalam ze przez nerwice nie zobacze już gór z daleka nawet, a tu bylam na samym szczycie. Jeden dzien... 20 min moze trwał ten atak- wszystko się zrujnowało. Ja znam to wszytsko o czym piszecie, ja byłam już w piekle, i ucieklam z niego, ale teraz jestem w tym piekle i to na dnie. Ona ma siłę, jak się okazało większa niż myślałam! Już się nie boję dusznosci, - bo miałam takie, ze te teraz to PRZYJEMNOSC :) i wiele takich " nerwicowych zagrywek" potrafię olać! Ale skok ciśnienia, nie wiadomo dlaczego i te kołatania dziwne- zniszczyło mój świat. O dziwo, ja tego ataku dostałam z nienacka, w tym MOIM DOBRYM CZASIE! Po prostu xle się poczułam, zmierzyłam ciuśnienei, było wysokie i nagle pojawiły się kołatania! I boję się że to wróci, że nie jestem w stanie nad tym panować
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

21 października 2015, o 14:29

Raphael97 pisze:Niech sobie banuje jak taka chamska jest.
Nie mówie ze na wszystko trzeba odpowiadać ale choc na część. Tak chamskiego zachowania bym się nie spodziewał. Kto takich ludzi daje na administratora. Krzywdzi innych takim zachowaniem. Mogłem poczuć się lepiej bo ktos by mi to wytłumaczył o tych kolorach. Zabrała mi to ulgę.

Usuń moje konto wchuy ciasteczko. Ulge Ci to może zrobi. Ja i tak mam zamiar po sznur. Usuń to moje konto w cholere skoro i tak podyskutować na forum nawet nie wolno. Tym co pomogli albo chcieli w jakikolwiek pomóc dziękuje.
Jeżeli ktoś jest tu chamski to Ty. Bardziej od forum przydałby Ci się jakiś porządny indywidualny terapeuta (+ lekcje kultury) bo widać, że nie specjalnie potrafisz zachować się w grupie. Chyba, że zostałeś wychowany w sposób bezstresowy i uważasz, że wszystko Ci się należy, a każdy kto nie odpowiada na Twoje wydumane pytania jest Twoim wrogiem... Jeżeli tak to też polecam terapię indywidualną.

-- 21 października 2015, o 13:29 --
dusznomi pisze:robilam dokladnie to co piszecie, mialam ataki, balam sie wyjsc z domu, poznalam dziewczyne z takimi objawami jak moje, chcialam po prostu sie do niej przytulic i wiecie co, wsiadlam w auto, wzielam tabsy ziolowe, i pojechalam 300km, na KAWE, bylam u niej równą godzinę, wypilam kawe i wrocilam, po drodze mialam niezliczona ilosc ataków! BYŁAM! Chwilę póxniej, WBIEGŁAM na Giewont, nie weszłam, ja wbiegłam, płakałam jak dziecko, bo myslalam ze przez nerwice nie zobacze już gór z daleka nawet, a tu bylam na samym szczycie. Jeden dzien... 20 min moze trwał ten atak- wszystko się zrujnowało. Ja znam to wszytsko o czym piszecie, ja byłam już w piekle, i ucieklam z niego, ale teraz jestem w tym piekle i to na dnie. Ona ma siłę, jak się okazało większa niż myślałam! Już się nie boję dusznosci, - bo miałam takie, ze te teraz to PRZYJEMNOSC :) i wiele takich " nerwicowych zagrywek" potrafię olać! Ale skok ciśnienia, nie wiadomo dlaczego i te kołatania dziwne- zniszczyło mój świat. O dziwo, ja tego ataku dostałam z nienacka, w tym MOIM DOBRYM CZASIE! Po prostu xle się poczułam, zmierzyłam ciuśnienei, było wysokie i nagle pojawiły się kołatania! I boję się że to wróci, że nie jestem w stanie nad tym panować
Jesteś strasznie roztrzęsiona. Spokojnie :) Miałaś te kołatania i skoki ciśnienia i co? No co się stało? Podejdź do siebie z miłością i przyjmij atak paniki z uśmiechem. Niech w Ciebie wchodzi i robi to co chce. Nie uciekaj przed tym. Na Giewont wejdziesz jeszcze nie raz. Zaprzyjaźnij się tylko z tą nerwicą, a ona sama sobie odejdzie.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
bart26

21 października 2015, o 14:31

Sluchaj hula w tobie nerwica na lewo i prawo . Zrozum ze Ciasteczko nie robi ci na zlosc , bo jaka ona ma z tego korzysc . Zyjesz w swoim swiadku . Brakuje ci zrozumienia mechanizmu nerwicy a raczej prawdy ze takie jest .zadasz od kogos empati a sam jej nie masz . Postaw sie na miejscu osoby ktora sie nakrecila po twoim poscie . Jestes totalnym egocentrykiem a nawet egoista. I ja nie mowie tego zeby ci dopiec . Bo ja cie nie znam i nigdy pewnie nie poznam . Dostales tyle pomyslow na pomoc jak pod3jsc do tych natretow a ty dalej swoje . Zawsze na koncu jest konstruktywna krytyka i to miala na celu Ciasteczko Ja czy ktos inny . Kazdy cie rozumi . Problemem nie jest rozwiazanie natretow tylko pod3jscie do nich . Przemysl sobie to wypisz na kartce zrob tatuaz . Ale wyciag wkoncu jakis wniosek z tego forum !
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Raphael97
Zbanowany

21 października 2015, o 14:35

Ty jesteś nienormalny. Jak ktoś nieodpowiada na moje myśli to nie jest moim wrogiem i przestan chrzanić takie bzdury. Nie potrzebuje lekcjii kultury po prostu jestem teraz wkurzony. Na chamstwo trzeba reagować. Nie udzielaj się wgk jak masz takie brednie pisac.

-- 21 października 2015, o 14:35 --
Ja się tez nakręcałem po postach innych to co to znaczy ze trzeba blokowac tematy ? Cos tu chyba nie gra.
Awatar użytkownika
Jerry

21 października 2015, o 14:38

Obrazek
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Awatar użytkownika
buull2323

21 października 2015, o 14:39

Raphael97 pisze:Niech sobie banuje jak taka chamska jest.

Raphael97 czy Ty zastanowiłeś się choć przez chwilę co piszesz ???? czy Tobie nie jest wstyd że tak piszesz na Ciasteczko ?? czy Ty wiesz ile Ciasteczko zrobiła dobrego dla ludzi z zaburzeniem ???? myślę że przesadzasz i lepiej uspokój się z tymi wpisami bo denerwujesz wszystkich !!!! złap głęboki wdech i wyluzuj bo to co piszesz to są głupoty i nikt nie chce tego czytać!!!
"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"

"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"

"Carpe Diem"
Raphael97
Zbanowany

21 października 2015, o 14:39

Paradoksalnie to forum tez mi przeryło psyche bo nakrecałem sie odkąd zacząłem je czytać i przez to forum mam mysli o solipsyzmie. Wiec to forum leczy i tez w pewnym sensie nakręca.
Awatar użytkownika
Jerry

21 października 2015, o 14:41

Raphael97 pisze:Paradoksalnie to forum tez mi przeryło psyche bo nakrecałem sie odkąd zacząłem je czytać i przez to forum mam mysli o solipsyzmie. Wiec to forum leczy i tez w pewnym sensie nakręca.
To po ch.. tu wchodzisz jak masz z tym taki problem?
Raphael97
Zbanowany

21 października 2015, o 14:46

Ja mówie o konkretnej, danej sytuacji z ciasteczkiem. Na pewno pomogła innym i wgl ale to zachowanie teraz jest moim zdaniem chamskie i niedopuszczalne.

-- 21 października 2015, o 14:46 --
Kazdy choc raz nakręcił się objawami innych w stanie lękowym. Dobra ja koncze temat bo to nie ma sensu.
bart26

21 października 2015, o 14:49

Szkoda smiecic temat .
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

21 października 2015, o 15:02

Dramy tu nie potrzebujemy.
Raph, kiedyś zrozumiesz czemu to zrobiłam, jak się odburzysz. Czasem coś co wydaje się chamstwem jest robione w czyimś interesie. To,że dziecko chce się bawić nożem nie znaczy,że jest to bezpieczne.;) Mimo wszystko ban za brak kultury i histeryzowanie.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
helpmi
Zarejestrowany Użytkownik

21 października 2015, o 15:23

Mnie osobiscie ten Rapchael przypominal tego bartka, tez nie bral nic do siebie co mu sie mowilo od 200 stron w jego tematach. A do tego jeszcze obwinial wszystkich dookola potem za to.
Ale ogolnie mogliscie ten temat mu zostawic bo przeciez ten temat byl w dziale z filozofiami, po co w sumie inni tam wkolo wlazili mu odpowiadac?
Po to aby samemu czuc sie troche wazniejszym :)
Przeciez mogliscie zlewac ten temat.

I ja nie bronie chlopaka bo mnie tez irytowalo ze kompletnie nie bral nic do siebie nawet jak mu napisales posta na 40 stron. A do tego byl chamski czesto.
Ale co do tego jego tematu to troche bezsensu :) Nie mozna tak znowu wszystkim sie nakrecac a jak nawet to wtedy wlasnie trzeba cwiczyc.

Tak jak i ty rapchael to nie wina forum ze masz zryty baniak bo przypominam ci ze pierwszy natret jaki miales to to ze kogos zabijesz i tez gadales o tym przez 8o stron i ludzie ci tu niesli pomoc, wiec troche milo by bylo gdybys o tym pamietal a to ze dostales drugiego natreta to nic nie znaczy, moze nawet podziekuj bo gdyby nie zmiana tematyki to bys ciagle bal sie ze kogos zabijesz bo potrzebowales DOWODOW na to, iz na 100 % tego nie zrobisz.
Czyli robiles to samo co teraz. Wiec nie zwalaj winy na innych ani na forum. Wszedles tu z zaburzeniem takim samym jak masz teraz ale to przez to ze nie robiles nic aby bylo inaczej.
ODPOWIEDZ