Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
Tojajestem
Odburzony i pomocny użytkownik

17 października 2015, o 15:43

Wszyscy to tak przechodzimy. Zobacz na moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html
Ważne, żeby w trudnych chwilach pamiętać o własnych cytatach ;)
Prew
Zarejestrowany Użytkownik

17 października 2015, o 18:31

Pytanko:)czy hydroksyzyna dziala jesscze na nas na drugi dzien?(jesli np o 23 wezme sobie hydro 20?)
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

17 października 2015, o 19:21

Działa, ale przy 20 mg dramatu nie będzie. Ja chodziłem przymulony do południa. Btw - kup sobie jakiś wzmacniający środek na włosy. Zwłaszcza teraz, przy tej pogodzie, coś z cynkiem, wtaminami. Wzmocnisz trochę organizm. Przy stresie łatwo o awitaminozę.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Prew

17 października 2015, o 20:05

Wsuwam tabsy z Olimp'u(witaminy) ale
Co do wlosow to HORROR nie dosc ze mam cienkie to wylaza garsciami co sie ich dotkne;((
Awatar użytkownika
schanis22

17 października 2015, o 20:07

mojej siostrze tez strasznie wychodzą włosy i lekarz powiedział ze własnie z nerwow .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Awatar użytkownika
Jerry

17 października 2015, o 20:08

Może to od alkoholu i narkotyków?
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Awatar użytkownika
schanis22

17 października 2015, o 20:09

jejku on nie bierze żadnych narkotykow ani nie pije .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Prew

17 października 2015, o 20:12

;) ja tez nie ale dzis w dupie, walnelam sobie kieliszek bialego wina:) trzeba sobie czasem dogodzic przy tej glupiej nerwicy
Awatar użytkownika
schanis22

17 października 2015, o 20:14

a to wiadomo ja sobie juz nalałam troszke martini czerwonego bo lubie tak troszeczke , szczególnie teraz jak nie pale juz papierosów , to tak mam ochotę na cos sama nie wiem na co to sobie tego martini naleję troszke .
Prew

17 października 2015, o 20:18

Tylko strasza ze od alko wzmagaja sie nerwy;)
Awatar użytkownika
schanis22

17 października 2015, o 20:20

Myslę ze używki ogólnie szkodzą i na nerwy i na zdrowie ale wszystko jest dla ludzi przeciez tylko trzeba z umiarem .
Awatar użytkownika
Jerry

17 października 2015, o 20:43

Zażywasz przegrywasz.. dziś jeden kieliszek, jutro cała butelka.. teraz dobra zabawa, jutro płonący znicz..
Żartuję :p Po co się tlumaczycie? Tylko jeden kieliszek, tylko trochę wina, itd. Luz.
nela

17 października 2015, o 21:29

Czy w nerwicy mieliście uczucie silnego osłabienia? Takich objawów nigdy nie mialam i zastanawia mnie czy to w ogóle możliwe? Czuje sie mega oslabiona, mrowienie w nogach a najgorzej ze w nocy przebudzam sie jakby mi sil brakowalo...nie wiem jak sobie z tym poradzic
Awatar użytkownika
stokrotka89

17 października 2015, o 21:37

Przerabiał ktoś skoki ciśnienia? Ogólnie zawsze mam niskie, ale dziś strasznie bolała mnie głowa i źle się czułam a tu taki skok 150/109 szok.później spadło.i nie wiem czy to od zaburzenia czy może początek nadciśnienia bo w rodzinie dużo osób ma, ale mam dopiero 26lat i już sama nie wiem...

-- 17 października 2015, o 20:37 --
Przerabiał ktoś skoki ciśnienia? Ogólnie zawsze mam niskie, ale dziś strasznie bolała mnie głowa i źle się czułam a tu taki skok 150/109 szok.później spadło.i nie wiem czy to od zaburzenia czy może początek nadciśnienia bo w rodzinie dużo osób ma, ale mam dopiero 26lat i już sama nie wiem...
Bawimordka
Gość

17 października 2015, o 22:52

Do złego samopoczucia wystarczy nagły skok ciśnienia,możesz mieć skok z dobrego na lepsze
ale ponieważ skok był nagły będziesz się czuł źle.

Zrezygnuj z soli,wysiłek normalizuje ciśnienie...
http://www.herbatkiajurwedyjskie.pl/170 ... nicze.html
http://www.herbatkiajurwedyjskie.pl/282 ... -krwi.html
http://www.herbatkiajurwedyjskie.pl/180 ... ienie.html

-- 17 października 2015, o 21:52 --
Byłem dzisiaj w szkole...pobudka o 4:30
Do 7:15 - "idę...albo nie...a może lepiej iść...ale po co...zostaję...a może się zbiorę i pójdę..."
W końcu poszedłem,były zajęcia o nerwicach,zaburzeniach itd itp
Praca domowa: scharakteryzuj osobę z depresją i nerwicą ,opisz jak pomóc takiej osobie w przypadku ataku paniki.
Deszcz padał,liczyłem krople deszczu ,miałem deja vu,derealizacje,zobojętnienie,bierność...powrót do domu 18:00
Cały dzień w klasie na poddaszu banku...test na depresję robiliśmy
Wyszło mi że mam lekką ,tego się nie spodziewałem bo czuję że mam ogromną
ODPOWIEDZ