Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Arachner
Nowy Użytkownik

8 sierpnia 2025, o 21:02

bareten pisze:
21 maja 2025, o 22:47
Hej morph. Tak, wiesz co przeszły mi w sumie nawet nie wiem kiedy te dolegliwości. Derealizacja, te lęki dotyczące tego co będę robił w wolnym czasie. Zostały tylko te objawy somatyczne dotyczące żołądka i jelit. I to w zasadzie męczy mnie od lutego do teraz. Mogę śmiało powiedzieć, że gdyby nie te dolegliwości to mógłbym zapomnieć o nerwicy. Jak chcesz to napisz na PW. :)

Czyli mówisz, że znasz temat i masz coś podobnego?
mam te same dolegliwosci od lutego, hehe, resztki w kale to szybsza perlistka jelit, czesto stolec jest odbariwony przy tym. przestałęm na to zwracac uwage, troche pomogl propolis w kroplach
ODPOWIEDZ