Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
Przemek_Leniak
Zarejestrowany Użytkownik

10 lipca 2025, o 15:36

no powiedzmy że ciężki dzień poświęcony spotkaniom z pracownikami socjalnymi i przemyśleniom jak ogarnąć teraźniejszość
np. ubezpieczenie społeczne
złaziłem piechota pół Lublina ale dużo się dowiedziałem i sporo musze przemyśleć
z pozytywów kupiłem sadzonkę Pelargonium graveolens czyli geranium czyli anginowca - uwielbiam tę afrykańską roślinkę
ale en masse jestem zmęczony fizycznie i psychicznie też
F32.8 Depresja atypowa od kwietnia 2023
Shit happens...
Żakuj1497

11 lipca 2025, o 06:12

Lublin miasto inspiracji
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
yamal
Nowy Użytkownik

11 lipca 2025, o 10:29

W ulotce sertraliny są nowotwory jako rzadki skutek uboczny. Jakie nowotwory powoduje ten lek?
Awatar użytkownika
Paulosia

11 lipca 2025, o 20:42

yamal pisze:
11 lipca 2025, o 10:29
W ulotce sertraliny są nowotwory jako rzadki skutek uboczny. Jakie nowotwory powoduje ten lek?
Gdybyśmy tak skrupulatnie czytali ulotki leków, pewnie taki skutek uboczny byłby w połowie tych, które bierzemy i ze strachu byśmy ich nie brali :yhy .. Ja bym się tego nie doczytywała, zwłaszcza, że leki psychotropowe mają bardzo dużo wypisane... i brzmi to groźnie.. Wątpie, że takie coś miałyby powodować.
Przyjemność płynąca z poznania to wspaniała sprawa
Marek878
Nowy Użytkownik

12 lipca 2025, o 02:11

Ja mam problem z serduchem.. od dziecka choruje na minimalną niedomykalność lewej zastawki mitralnej.. kontroluje wade praktycznie co 2 lata wedlug zalecen.. niestety choroba ta spowodowala uraz w mojej psychice.. jestem strasznie przewrażliwiony na punkcie serca, kazde zle bicie, mala arytmia, lekka dusznosc, zwiekszony puls.. powoduje ze wpadam w panike, nie potrafie sie uspokoic, mam skoki cisnienia, arytmia sie powieksza, pojawiaja sie dziwne objawy typu gula w gardle, oslabienie.. najgorszy scenariusz zawsze pojawia sie gdy klade sie do lozka. Czesto mam tak ze budze sie w nocy, z pulsem 120 i oblany caly potem, pojawiaja sie drgawki.. ma ktos takie cos? Boryka sie ktos z podobnym problemem? Musze udac sie w koncu do psychiatry po leki..
ODPOWIEDZ