Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Paulosia
- Zarejestrowany Użytkownik
Uczucie smutku, beznadziei.. nie wiem, dużo natrętnych myśli rezygnacyjnych… ogólnie wahania nastroju. Od 2 tyg przyjmuje „stabilizator nastroju”
-
- Nowy Użytkownik
Zażywasz jakiegoś ruchu? Spacer dłuższy, rower cokolwiek?
- Paulosia
Tak. Chodzę na spacery + robię jogę + chodzę na siłownięInnyInaczej pisze: ↑12 marca 2025, o 17:49Zażywasz jakiegoś ruchu? Spacer dłuższy, rower cokolwiek?

-
- Nowy Użytkownik
Może powinnaś zwiększyć intensywność ćwiczeń? Czasem wiekszy wysiłek może pomoc z odgonieniem negatywnych myśli a ten dotychczasowy staje sie normąPaulosia pisze: ↑12 marca 2025, o 19:13Tak. Chodzę na spacery + robię jogę + chodzę na siłownięInnyInaczej pisze: ↑12 marca 2025, o 17:49Zażywasz jakiegoś ruchu? Spacer dłuższy, rower cokolwiek?![]()
-
Hejka chwilę mnie nie było
jeśli chodzi o post wyżej . Leki "stabilizatory " osiągają maximum swoje po 30 dniach - więc daj sobie czasu . Dobrze że się ruszasz , pytanie brzmi czy przed spadkiem mocy też to robiłaś ? Bo jeśli tak .. to z doświadczenia mówię - zwiększ tempo na spacerach , chodziż na spacer raz dziennie ? Zrób dwa spacery i to bez patrzenia w telefon czy słuchania muzyki , skup się na otoczeniu , nie myśl za wiele. To samo tyczy się ćwiczeń jeśli jogę uprawiasz długo czas zamień na coś nowego .

Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie

-
Pamiętaj że nie wyspany i normalny człowiek czuje się gorzej

-
- Nowy Użytkownik
A ja dzisiaj calkiem dobrze. Jedynie bardziej senny może, ale strasznie cisnienie spada, pogoda ma się zmienić może dlatego
Ej, ale mam pytanie , wkurza mnie te DD... Czy po zwiekszeniu paroksetyny z 20 na 30 mg , skutkiem może być właśnie te DD ?
Ej, ale mam pytanie , wkurza mnie te DD... Czy po zwiekszeniu paroksetyny z 20 na 30 mg , skutkiem może być właśnie te DD ?
-
Tak, może być tak na początku , organizm musi się przyzwyczaić do nowej dawki .

-
- Nowy Użytkownik
Rozumiem. Bo ogolnie miewałem DD ale tylko kilka razy, po jakichś mocnych stresach, i zazwyczaj mijało po 3-4 dniach, bo akceptowałem te reakcje i z nią nie walczyłem. Natomiast teraz zwiększyłem te dawkę i tak się zastanawiałem czy to może być przyczyną tego DD
-
- Nowy Użytkownik
Dlugo sie a wkręca większa dawka ?Zaburzona_0na pisze: ↑12 marca 2025, o 21:23Tak, może być tak na początku , organizm musi się przyzwyczaić do nowej dawki .
-
Jak z każdym lekiem, ustępuje po 10-14 dniach , po miesiącu już powinno być zajebiścieDżejKej77 pisze: ↑12 marca 2025, o 21:26Dlugo sie a wkręca większa dawka ?Zaburzona_0na pisze: ↑12 marca 2025, o 21:23Tak, może być tak na początku , organizm musi się przyzwyczaić do nowej dawki .