A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
basia123
- Zarejestrowany Użytkownik
- zosialach
-
magda10
To prawda, bo nie wstydzę się mówić że mam zaburzenia lękowe, ale wstydzę się mówić znajomym ludziom że miałam raka, dlatego mówię to tutaj. Dla mnie najgorsze jest piętno pacjenta onkologicznegobasia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
Katja
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A skąd Ty wiesz jak jest u większości?
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
Katja
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Widzisz to co chcesz widzieć.
Rozmawiam z wieloma osobami, które poza nerwicą mają również problemy zdrowotne, sama mam też problemy zdrowotne, które wyłączyły mnie z normalnego funkcjonowania na ponad 2 lata.
https://www.czlowiekczujacy.pl
-
magda10
Mogę zapytać czy są wśród nich pacjenci onkologiczni i czy ta nazwa nie jest dla nich piętnem?
-
magda10
I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
basia123
Rzeczywiście na początku miałam spadek wapnia i miałam mrowienia. Ale teraz się unormowało i jest ok.magda10 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 16:26I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
magda10
Mi prawdopodobnie uszkodzili przytarczyce i od czterech lat są spadki i mrowieniabasia123 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 20:10Rzeczywiście na początku miałam spadek wapnia i miałam mrowienia. Ale teraz się unormowało i jest ok.magda10 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 16:26I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19
A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
magda10
-
magda10
-
B9b9
Hej . Niestety z nerwicą walczę już około 2 lat. Od samego początku jestem na tabletkach . Psychotropy jakieś delikatne i ipp nq brzuch ,bo oczywiście jelita ibs plus refluks nie dają za wygraną. Miałem gastroskopie robiona i rzeczywiście potwierdziło się, że to refluks . Tylko rzec w tym, że gdy mam słabsze dni, albo mnie coś wezmie faktycznie to jest tragedia . Jelita mi wariują, w klacie mnie dusi, słabo mi wie robi, problem z oddechem , mdłości są tak silne ,że potrafię cały dzień chodzić i bierze mnie na wymioty ,ale nic nie leci . Nie umiem się uspokoic mimo,że biorę lekarstwa . To jest tak silne ,se mogę co tydzień latać po lekarzach i nic z tego. Wychodzę czuje ulgę, a wieczorem znowu to samo. Dajcie mi jakieś wskazówki jak ja mam to zaakceptować jak sobie poradzić z tym. Są dni że myślę, że odjeżdżam . Do tego bole miesni straszne . Właśnie dzisiaj mam jeden z tych traumatycznych dni .....
- zosialach
Okropności dziś, strasznie się czuje pod względem psychicznym. Taka przytłoczona, w mojej głowie mam jakieś rozbuchane wyobrażenie, że mam tak dużo na głowie, że wszystko jest takie ciężkie do ogarnięcia, że mi dziś źle. Plus do tego nieprzespana noc, zbliża się pełnia.. czy ktoś jeszcze zauważył u siebie nasilające się objawy w okolicach pełni księżyca?