Ogólnie odkąd mam dziecko w żłobku, to łapię od niej każdą infekcję. Wiecie co to znaczy?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chyba i mnie dopadł gorszy dzień. Obudziłam się już z niepokojem i myślami o mój stan zdrowia
Ogólnie odkąd mam dziecko w żłobku, to łapię od niej każdą infekcję. Wiecie co to znaczy?
"Ciężko" żyć z kaszlem i zatkanym nosem, a co dopiero bombardującymi myślami, że może tym razem to jednak coś poważnego, że nie minie i że w ogóle koniec świata. Przyznaję się bez bicia - sprawdzam jak typowy znerwicowany człowiek - gardło, węzły chłonne i wszystko co się da. Na dłuższą metę nie pomaga, ale na chwilę uspokaja. Nie potrafię w 100% porzucić tej kontroli.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Na dłuższą metę nie tylko nie pomaga, ale i tworzy problem, jak każda kompulsja.AngieNa pisze: ↑4 grudnia 2022, o 06:53Chyba i mnie dopadł gorszy dzień. Obudziłam się już z niepokojem i myślami o mój stan zdrowia
Ogólnie odkąd mam dziecko w żłobku, to łapię od niej każdą infekcję. Wiecie co to znaczy?"Ciężko" żyć z kaszlem i zatkanym nosem, a co dopiero bombardującymi myślami, że może tym razem to jednak coś poważnego, że nie minie i że w ogóle koniec świata. Przyznaję się bez bicia - sprawdzam jak typowy znerwicowany człowiek - gardło, węzły chłonne i wszystko co się da. Na dłuższą metę nie pomaga, ale na chwilę uspokaja. Nie potrafię w 100% porzucić tej kontroli.
![]()
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
-
A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie
- zosialach
-
To prawda, bo nie wstydzę się mówić że mam zaburzenia lękowe, ale wstydzę się mówić znajomym ludziom że miałam raka, dlatego mówię to tutaj. Dla mnie najgorsze jest piętno pacjenta onkologicznegobasia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
A skąd Ty wiesz jak jest u większości?
-
Widzisz to co chcesz widzieć.
Rozmawiam z wieloma osobami, które poza nerwicą mają również problemy zdrowotne, sama mam też problemy zdrowotne, które wyłączyły mnie z normalnego funkcjonowania na ponad 2 lata.
-
Mogę zapytać czy są wśród nich pacjenci onkologiczni i czy ta nazwa nie jest dla nich piętnem?
-
I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
Rzeczywiście na początku miałam spadek wapnia i miałam mrowienia. Ale teraz się unormowało i jest ok.magda10 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 16:26I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-
Mi prawdopodobnie uszkodzili przytarczyce i od czterech lat są spadki i mrowieniabasia123 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 20:10Rzeczywiście na początku miałam spadek wapnia i miałam mrowienia. Ale teraz się unormowało i jest ok.magda10 pisze: ↑5 grudnia 2022, o 16:26I nie masz tezyczki jawnej po wycięciu tarczycy?basia123 pisze: ↑4 grudnia 2022, o 13:19
A kto powiedział że nie sypie się innym? Pewnie wiele tu osób ma problemy zdrowotne...Magda czytań twoje posty i mam wrażenie że ty wylewasz tutaj cała złość i żal bo miałaś raka i wycięto tobie tarczycę i teraz mierzysz Sue z tezyczka. Przykro mi ze cie to spotkało, ja też jestem po wycięciu tarczycy i wiem że łatwo nie jest. Ale to forum dotyczy zaburzeń lękowych a nie chorób. Więc może skupmy się tutaj na twojej głowie![]()
-