Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
Żakuj1497
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiecie, kiedy migrena dopadnie człowieka człowiek nie odbiera nic ze świata nie myśli nad niczym się nie zastanawia jedyne o czym myśli to żeby nie ruszać głową jest osłabiony wykończony cały dzień jak nie dłużej. Nic do niego nie dociera jedyne co do niego dociera to to żeby nie ruszyć głową żeby nie spowodować fali bulu i wtedy wogóle nie myśli. Tak jak napisałem pomału żeby wszystko się ułożylo życzę wam wszystkim najlepszego tak żeby było stabilnie optymalnie żeby się ułożylo pomyślnie w spokoju i radości. W chaosie jedyne co się dostrzega to wytrwanie sekundy i nic więcej. Będzie dobrze Będzie lepiej zdrowia!!! To jest najważniejsze.
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
-
Żakuj1497
Myślę choć myśleć powinienem przestać, jeden człowiek to tylko człowiek, Kiedy człowiek będzie połączony umysłem w jednej sprawie w jednej idei to ta siła która powstaje dla mnie równa się z Bogiem
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
- mżawka
-
DamianZ1984
Nimbus mam to samo co 2, 3 dni od 3 miesięcy odkąd odłożyłem leki, ból w klatce, napięcie, byłem w szpitalu po pierwszym ataku teraz jakoś znoszę, a czasami tracę nadzieję, z resztą nie mam siły pisać ale wierzę że ryzykując, znosząc musi w końcu zelzec i minąć. Mamy świadectwa ludzi którym się już udało wyjść z tego gówna.
-
Żakuj1497
Jak siedzisz w gównie to z niego nie wyjdziesz bo to ciężka masa, zjedz żabę a ogarniesz inny punkt widzenia
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
-
DamianZ1984
Zakuj dobra przenośnia. Poprostu chodzi o zmianę zachowania ale niestety jak doklepie i się nakręci na maxa to nawet jakbym zjadł gówno czy usiadł na zabie to ciężko, ale minie jakiś czas i lżej się robi.
-
sebastian86
czuje sie bardzo samotny i wiem ze ta samotnosc bedzie trwala jeszcze dlugo
Mistrz 2021 (L)
-
DamianZ1984
Witaj Sebastian obudziłem się z tą samą myślą dziś że czuję się jak mały chłopiec bardzo chciałbym zrozumienia, może jak ktoś by mnie przytulił i głaskał byłoby lepiej, ma żal do dziewczyny że reaguje nerwami na moje zachowanie, ale nie wiem jak u Ciebie ale u mnie muszę mieć świadomość że tym moim zachowaniem wspoluzalezniam partnerkę i wykańczam odbieram jej ochotę do życia a to nie jej wina że taki jestem. Nie wiem sebastian czy masz kogos obok czy kogoś z rodziny, ja wprost mówię o swoich potrzebach w stanach bólu i ataku wręcz błagam żeby ktoś mi pomógł ale jak skoro to siedzi we Mnie. Dzis mnie przytulam a ja jutro i tak sobie ujebie coś innego. Trzaba żyć i koniec w końcu będzie słońce.
-
DamianZ1984
Ja czuję ten nie pokój w klatce piersiowej i potrafię już 3 godzinę się nad nim użalać i czekam aż ktoś napisze my też tak mamy nic się nie martw.
-
DamianZ1984
Czy ktos może polecić godnego psychologa psychoterapeutę z okolic Katowic, Chorzów bytom
-
DamianZ1984
Dziś znowu dziewczyna mnie wyzwala nie bez powodu marnuje jej życie, nie chce brać tabletek a ostatnie tygodnie jak wiecie to tylko ból i cierpienia i ja w głowie mimo wielu rzeczy które staram się robić wychodzić do ludzi do pracy, w trakcie ataku paniki jechać na spacer mimo wewnętrznego umierania, dziś od rana myśli że zwariuje, to jeszcze kłótnia z nią a głową już nie ma siły leżę jak nigdy nic aż to przerażające, muszę się ogarnąc bo czuje ze to juz koniec mojego życia, to już nie żarty, wciąż nie wierzę wynikom badań, niby wiem że są Oki ale pewnie mogło się coś zmienić i takie, kurde teraz żałuję że dziś poruszyłem temat że mi źle itd bo tylko wyszła kłótnia która nie pomaga, dziewczyna wyszła a ja się boje co będzie