Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnie dni u mnie to ciągłe somaty i napięcie. Bóle, kłucia w całej klatce, z lewej, z prawej, w okolicy mostka, uciski, dyskomfort, czasem bóle głowy, do tego doszły w żołądku jakieś nie tyle bóle co dyskomfort, uciski.
Ciągła chęć analizy, doszukiwania się, upewniania w myślach, średni sen.
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Jeśli chodzi o Somaty to po takim czasie jakim je masz to juz bym zrozumiał ze to nic innego jak reakcja Chemiczno - Bilogiczna Ciała ...spinanie miesni i napiecie to norma przy ciągłym Zagrozeniu w umysle...chęć ucieczki bo to nic innego jak Walcz lub uciekaj ...a w stanie napięcia umysł jest wyczulony i mega pobudzony to tez bym się nie dziwił ze masz rozkminy tylko twoja sprawa czy w nie idziesz i analizujesz lub olewasz i żyjesz.Nerwyzestali pisze: ↑5 kwietnia 2021, o 10:36Ostatnie dni u mnie to ciągłe somaty i napięcie. Bóle, kłucia w całej klatce, z lewej, z prawej, w okolicy mostka, uciski, dyskomfort, czasem bóle głowy, do tego doszły w żołądku jakieś nie tyle bóle co dyskomfort, uciski.
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

-
To dlatego radosny! covid też nas trochę rozhuśtał, ciągle zagrożenie w mediach itd., nie pozostało nam nic innego jak wzmacniać umysł w końcu jest elastyczny.
-
Mieszkam w Holandii i kupilam w sklepie stacjonarnym (sieciowka ze zdrowa zywnoscia, suplementami i roznymi tego typu rzeczami, dokladnie Holland & Barrett) wiec na pewno nie podrobkasongoten pisze: ↑2 kwietnia 2021, o 23:06Czytalem ze jest bardzo ale to bardzo dozo „podrobek” moze na taka trafilas?paulina089 pisze: ↑29 marca 2021, o 16:15Ja uzywalam ponad tydzien 2.5% dwa razy dziennie. W moim przypadku brak roznicy, a wrecz nasilily mi sie objawy ( nie obwiniam za to absolutnie olejku, a moja psychike), wiec przestalam uzywac. Moze za krotko stosowalam.Rozumiem, tez tak mialam. Pamietaj, ze nie wazne jak duzo o tym myslisz, to to sa jednak jedynie Twoje mysli i one nie maja magicznej mocy, nie przewiduja przyszlosci, to nie jest zaden 7 zmysl. To zwyczajna nerwica ktora probuje kazdym sposobem uprzykrzyc Ci zycie. Niestety wiem po sobie, ze mysli maja jedynie jedna przypadlosc - im wiecej myslisz, tym bardziej sie nakrecasz i boisz, a to powoduje nowe mysli i tak kolo sie zamyka.

-
Sontagen ja biorę 10 % cbd działał jeden dzień jak Sobie powiedziem że działa, teraz właściwe bez zmian, ale wiesz każdy ma inny organizm, ja sobie wkręciłem trochę że Oki uspokaja Mnie ale to nadal nie Siebie przekonuje tylko jakąś substancja a z drugiej strony połowa Polaków dziennie chleje i twierdzą że robią to bo lubią a jak nie chleją to praca i po pracy chleją w niedzielę są wkurwienie
a pytanie do Macieja somaty Oki psiakostka z nimi ale myśli czyli nagle wkurwienie o wszystko, bez powodu to też olewamy i minie
to też nerwicowe gówno, dobra sam sobie odpowiedziałem, jest zdenerwowanie byle czym nakręcam się mysli idą w kierunku frustracji, nagle drętwienie i koło się zamyka
z racji i szkody twoich nerwów Maciej nie odpowiadaj 
- Maciej Bizoń
Damianku Drogi . Odpowiem chętnie bo za każdą mysla w zaburzonym umysle idzie emocja zreszta emocja zawsze szła za mysla a.mysli za emocjami bo to taka kombinacja i nie ma w tym nic dziwnego ze kiedy dla przykładu przychodzi mysl dlaczego ty musisz się z tym zmagać to adekwatnie jest dół, mysl ze cie.to juz denerwuje odkrywa złość itd tylko ze w zaburzeniu jest to bardziej odczuwalne i częstsze poprostu , tak samo z emocjami ..jest wkurwienie i frustracja to takie będą mysli ...jest mocny stan lękowy to kazda mysl będzie lękowa i można się bać nawet kotleta na talerzu jeśli tylko przyjdzie ku temu powod ."np ze sie udławisz "DamianZ1984 pisze: ↑5 kwietnia 2021, o 14:33Sontagen ja biorę 10 % cbd działał jeden dzień jak Sobie powiedziem że działa, teraz właściwe bez zmian, ale wiesz każdy ma inny organizm, ja sobie wkręciłem trochę że Oki uspokaja Mnie ale to nadal nie Siebie przekonuje tylko jakąś substancja a z drugiej strony połowa Polaków dziennie chleje i twierdzą że robią to bo lubią a jak nie chleją to praca i po pracy chleją w niedzielę są wkurwieniea pytanie do Macieja somaty Oki psiakostka z nimi ale myśli czyli nagle wkurwienie o wszystko, bez powodu to też olewamy i minie
to też nerwicowe gówno, dobra sam sobie odpowiedziałem, jest zdenerwowanie byle czym nakręcam się mysli idą w kierunku frustracji, nagle drętwienie i koło się zamyka
z racji i szkody twoich nerwów Maciej nie odpowiadaj
![]()
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
I nie, nie żartuję." -

-
- Maciej Bizoń
Zreszta ty juz o tym wiesz tylko zapominaszDamianZ1984 pisze: ↑5 kwietnia 2021, o 15:40Kurcze Maciej te kotlety faktycznie mają w sobie coś przerażającego szczególnie dla wegetarian
dzięki miłego dnia Stary.

I nie, nie żartuję." -
I nie, nie żartuję." -

-
Wiecie co ? Wygrałem bitwę !!!!!!!!! Raz przesadziłem i za mocno włączyłem muzykę, sąsiad przyszedł że jest za głośno i później za każdym razem gdy włączałem miałem myśl żeby ściszyć. Na początku dawałem +1 ale się ogarnąłem że w to wchodzę, i po jakimś dłuższym czasie przestało mi to przeszkadzać. Teraz otwieram wszystkie okna w bloku na oścież i puszczam głośno żeby jeszcze jakiś sąsiad podbił, żeby wygrać jeszcze raz i wzmocnić się pozytywnie !!!!!
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
-
Ej wiecie może czy tak może się zdarzać ? Zauważyłem że jak wogóle się nie ruszam jak jestem sam to mimowolnie głowa leciutko się ruszy albo inna część ciała ale rzadko. Jak przykładowo czekałem raz na ławce w pomieszczeniu i byli ludzie też, to mimowolnie głowa leciutko dryga, ręką tak samo tylko częściej się to zdarza. Z tą głową w sumie to może zostać bo jak będzie jakaś ładna dziewczyna to może uzna to za znak
Gorzej jak będzie jakiś seba ale w sumie ja w takim towarzystwie jestem wyluzowany. Raz miałem taką fajną sytuację że jechałem pobudzony (nie podniecony jak Chew Chelios w Adrenalinie) w MPK i był ścisk i jak pewna dziewczyna wychodziła to się do mnie uśmiechnęła 

Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
-
Ole Ole Ole nie damy się nie damy się to my Polacy ciągle bez kasy ciągle bez pracy Bez wódki grymasy to my Polacy
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
-
Ja dziś urodziny córki, na zakupach wkurw, oczywiście ciągle czerwona twarz swędzącą 8 dziś apogeum że mam nadciśnienie bo duszność bo lekki ból głowy, powiedzcie mi jak sobie wyjebać z głowy to nadciśnienie, oczywiście jak mierze to 150 /100 po 20 minutach uspokojenie u sąsiadów 130 na 90, ekg robione echo robione raz u lekarza 140 raz 130 na 100, poprostu znów impreza a ja oczywiście zagrożenie życia i już przeczytane i wszystkie objawy bo oczywiście nerwowosc plus jak od paru dni chodzę to jak bym miał brak koordynacji ruchowej. kobieta luźna w udach mac
-
Z 20 dni ta czerwona twarz, swędzącą to też od tej gównianej nerwicy.
-
Ej No Damian...Czego miałeś nie robić ? Miałeś nie chodzić po sąsiadach mierzyć ciśnienia.Wpadasz jesteś zdenerwowany mierzysz i podwyższone potem się uspokajasz i ciśnienie spada.O czymś to świadczy.W ten sposób pokazujesz swojej podświadomości ze jednak coś jest nie tak i powtórzy się to jeszcze na pewno.Denerwujesz się objawami to widać nawet w sposobie pisania.Staraj się z całych sił zaakceptować te jazdy.I one nawiedza Cię jeszcze moze ze sto razy.Pozwól na to bez presji dlaczego to przychodzi i kiedy to Cie zostawi.My tez tak cierpimy dodam Ci na pocieszenieDamianZ1984 pisze: ↑6 kwietnia 2021, o 19:12Ja dziś urodziny córki, na zakupach wkurw, oczywiście ciągle czerwona twarz swędzącą 8 dziś apogeum że mam nadciśnienie bo duszność bo lekki ból głowy, powiedzcie mi jak sobie wyjebać z głowy to nadciśnienie, oczywiście jak mierze to 150 /100 po 20 minutach uspokojenie u sąsiadów 130 na 90, ekg robione echo robione raz u lekarza 140 raz 130 na 100, poprostu znów impreza a ja oczywiście zagrożenie życia i już przeczytane i wszystkie objawy bo oczywiście nerwowosc plus jak od paru dni chodzę to jak bym miał brak koordynacji ruchowej. kobieta luźna w udach mac
-
Dziś nie mierzyłem to historia z kiedyś, dziś nie mierze choć brzmi absurdalnie czuje ze umrę i dziwnie w głowie mnie boli, z resztą jadąc do domu samochodem bo odwiozłem dzieciaki szukałem objawów i wciąż szukam, powiedzcie mi tylko czy ta czerwona ciągle wyschnięta twarz to też od tego gówna?