Ja mogę powiedzieć że jak ma się zaburzone emocje to u mnie jak jest za dużo dobrego to też takie nienaturalneDamianZ1984 pisze: ↑23 marca 2021, o 20:53Coś nerwusy dziś zniknęliscie, mam pytanie czy nawet przy pozytywnych emocjach też musi być lek, tak jakby czy się smuce czy cieszę, każda emocja to na secu taki lek strach, słabo, gram sobie w grę wygrywam a tu nagle emocja i próbuje mi umysł coś wkręcićniech sobie wkręca komuś innemu ja nie mamcheci chce się cieszyć wiosna
![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
I dobrze i źle ale nie najgorzej. Ah ta nasza nerwica 
-
Dziękuję za odpowiedź.
- songoten
Na fcb jest tez grupa z nerwusami,
80% to młode atrakcyjne kobiety które przechodzą piekło. Nie zdawałem sobie sprawy ze skali problemu ze aż tyle młodych ludzi to ma bo przez ostatnie miesiące skupiałem się tylko egoistycznie na sobie.
To cicha epidemia....
A w tv tylko o koronasciemie...
80% to młode atrakcyjne kobiety które przechodzą piekło. Nie zdawałem sobie sprawy ze skali problemu ze aż tyle młodych ludzi to ma bo przez ostatnie miesiące skupiałem się tylko egoistycznie na sobie.
To cicha epidemia....
najlepszymi rzeczami w życiu nie są rzeczy
-
No niestety tak jest i w dodatku te kobiety są później wykorzystywane przez kretynow którzy zawracają im w głowie udają ze chcą pomoc i olewają.
-
Niestety sontagen korona tylko zwiększyła skalę zaburzeń emocji
-
Nie mam face ale czy ta grupa jest bardziej otwarta, u nas trochę słabo, jak się nazywa? Nas tu jest trochę mało 

-
Ale ogólnie grupa powinna się wspierać a nie dołować i pisać jakie ma objawy i hujowy dzień. Taka grupa by się przydala, ja byłem na dda ale to nie to samo, tam nie rozumieją moich somatow.
-
80% młode atrakcyjne kobiety muszę zajrzeć
Ja to widzę tak że jutro będzie zajebisty dzień pojutrze zajebisty dzień popojutrze zajebisty dzień i zajebisty dzień i zajebista noc i potem zajebisty dzień

Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
- Mily
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Bo nerwusy zajmuja sie prawdziwym zyciem, a nie iluzją 🤪DamianZ1984 pisze: ↑23 marca 2021, o 20:53Coś nerwusy dziś zniknęliscie, mam pytanie czy nawet przy pozytywnych emocjach też musi być lek, tak jakby czy się smuce czy cieszę, każda emocja to na secu taki lek strach, słabo, gram sobie w grę wygrywam a tu nagle emocja i próbuje mi umysł coś wkręcićniech sobie wkręca komuś innemu ja nie mamcheci chce się cieszyć wiosna
![]()
Odnosnie Twojego pytania, tak to normalne, caly czas mozesz odczuwac lęk, w koncu Twoj stan emocjonalny jst rozpier*olony i pomimo pozytywnych dni, wydarzen, emocji i fajnych dni, Ty nadal jestes zaburzony, ale z czasem poprzez Twoje dzialanie, jakie wykonujesz do tej pory (czytam Twoje posty i widze ze masz wiedze, ktora mam nadzieje, przekladasz na dzialanie, szkoda by bylo jej nie wykorzystac
-
Też tak miewalam że nawet bawiąc się z dzieckiem (pozytywne emocje) ogólnie czułam lęk. Albo spotkanie z przyjaciółmi fajne rozmowy śmiech a i tak lęk.DamianZ1984 pisze: ↑23 marca 2021, o 20:53Coś nerwusy dziś zniknęliscie, mam pytanie czy nawet przy pozytywnych emocjach też musi być lek, tak jakby czy się smuce czy cieszę, każda emocja to na secu taki lek strach, słabo, gram sobie w grę wygrywam a tu nagle emocja i próbuje mi umysł coś wkręcićniech sobie wkręca komuś innemu ja nie mamcheci chce się cieszyć wiosna
![]()
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
No niestety zaburzenia lekowe mogą dosięgnąć każdego nie tylko starych i brzydkichsongoten pisze: ↑23 marca 2021, o 22:07Na fcb jest tez grupa z nerwusami,
To cicha epidemia....