Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dota22, wiem o bezsenności w ciąży mój doktorek też mi to klarował. Na szczęście natrętne myśli dziś mi nie towarzyszą tylko ten ucisk na klatę, ale spacer i kąpiel trochę pomogła. Kurczę ale jak się teraz nie wyśpię to już chyba nigdy 

- kasiaczek
Qwa znow skurcz i okropne uczucie i strach z wielkimi oczami. Bylo dobrze i juz znow jestem smutna. Zaraz kolejne nagrania i moze bedzie dobrze. Wiedzialam ze mnie dopadnie bo mam napiecie od 17stej. Chce sie ich nie bac juz wiecej 

- monika98
- Odważny i aktywny forumowicz
Kochana właśnie chodzi o to żeby się tego nie bać bo nie ma czego. Mnie od trzech dni po kilku miesiącach spokoju znowu męczy serce ale w ogóle nie zwracam na to uwagi. Tak więc, że tak brzydko się wyrażę olej to serce bo nic Ci nie będzie 

- monika98
- Odważny i aktywny forumowicz
Hahaha ja taka "mądra" jestem a sama się powstrzymuję co chwilę żeby sama nie napisać o tym jaki dzisiaj miałam dzień do dupy
Chodzi mi głównie o to, że nie możesz się załamywać takimi "małymi pierdołami" tylko cieszyć się z sukcesów.

-
- Administrator
I ja też spałem, jednak leżenie w łóżku mi nie służy, znowu się zdrzemnąłem a wypada w końcu wstać 
Bardzo dobrze dziewczyny, tak trzymać

Bardzo dobrze dziewczyny, tak trzymać

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- munka
Kurde..czuje taki chaos w sobie..tyle emocji, az mi klatka pulsuje. Czemu bedac dorosla osoba wciaz przezywam wszystko z pozycji dziecka? Dostalam wypowiedzenie z pracy i czuje sie jakby najblizsza osoba mi powiedziala, ze mnie nie kocha i mnie nie chce....a ja nawet nie przepadalam za ta praca. Nie dosc, ze posrane natrectwa, leki, jakies ogromne emocje ciagle ze mnie wylaza..to jeszcze to. Kuzwa..nie wiem jak przestac budowanie wlasnej wartosci na opinii innych. Chce uwierzyc, ze nie jestem takim potworem jakim probuja ze mnie zrobic natrectwa..chce sie soba zaoopiekowac, docenic, zsufac...ech c