Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Administrator
Dokładnie tak, przestań pisać wcsposób jakbyś robił licytacje kto ma lepiej a kto ma gorzej. Masz 24 lata nie 14 więc nie zachowuj się jak dziecko. Ludzie tu są z róznymi problemami i każdy tu przeżył swoje prywatne "piekło". Odpisujemy Ci już w Twoim wątki a Ty dalej spamujesz tym samym w innych, do tego takimi wpisami że Ty masz najgorzej egoistycznie patrzysz tylko na siebie co jest nieładne na forum publicznym gdzie każda osoba ma swoje własne problemy.
Tak więc proszę już nie pisać w różnych wątkach tej samej treści. Masz swój temat więc tam o tych rzeczach pisz, ale też nie w sposób licytacji lub tego kto miał to mniejsze a kto większe. To bez znaczenia, każdy kto miał zaburzenie lękowe, DD, depresje, anhedonie, borderline itp itd. przeźył lub przeżywa swoje i naleźy mu się szacunek.
Dostajesz 1 ostrzeżenie.
Tak więc proszę już nie pisać w różnych wątkach tej samej treści. Masz swój temat więc tam o tych rzeczach pisz, ale też nie w sposób licytacji lub tego kto miał to mniejsze a kto większe. To bez znaczenia, każdy kto miał zaburzenie lękowe, DD, depresje, anhedonie, borderline itp itd. przeźył lub przeżywa swoje i naleźy mu się szacunek.
Dostajesz 1 ostrzeżenie.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
- monika98
- Odważny i aktywny forumowicz
Każdy kolejny dzień przynosi coś zaskakującego teraz stwierdzam, że niepotrzebnie tak dużo myślałam o tym jak mam zrobić żeby o tym wszystkim nie myśleć, jak akceptować gorsze dni u mnie to wszystko przyszło samo. Zaczęło się od tego, że rano moją pierwszą myślą nie była nerwica i to jak się czuję później przestałam wszystko analizować wyłączył się mój wewnętrzny radar
Teraz mam akurat gorsze dni ale traktuję to jak zwykły spadek formy cudowne uczucie mimo, że źle się czuję jestem spokojna i przede wszystkim skończyły się myśli kiedy to wreszcie minie wczoraj stwierdziłam, że takie gorsze dni mogą sobie trwać ile chcą bo w niczym mi już nie przeszkadzają.
-- 9 grudnia 2014, o 12:05 --
Teraz tak sobie myślę, że mój post powinnam chyba napisać w innym temacie...

-
Monika mam takie same wrazenia im dalej sie posuwam naprzod
Na poczatku osmieszanie bylo wskazane, racjonalizowalam to ale teraz juz czuje ze to mi sie robi niepotrzebne
Teraz czuje objawy i mysli ale samoz siebie sie to zaczyna akceptowac i mysli po prostu traktuje jako cos co na razie musi byc. Wiec maja tu chlopaki racje ze z czasem i staraniami bez nakrecania to samo automatycznie sie robi dalej 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Bartek żadne z nas nie umiera, czujemy się potwornie, bardzo cierpimy, ale żadne z nas nie umiera, więc nie nakręcaj się.Pomyśl, że jesteś w tej komfortowej sytuacji, że masz dostęp do internetu, do forum, do kanału z nagraniami który chłopaki stworzyli.Wielu, u których nastała nerwica lękowa wcześniej mogłoby jedynie pomarzyć o takim "wsparciu".
-
Kasiaczek szybko sie ogarnełąś od rana,cudo!kasiaczek pisze:Wszyscy tutaj damy sobie świetnie radę, zobaczycieJa jestem znów szczęśliwa, że mam w dupie tą nerwicę i się wcale jej nie boję

-- 9 grudnia 2014, o 14:55 --
monika98 pisze:Każdy kolejny dzień przynosi coś zaskakującego teraz stwierdzam, że niepotrzebnie tak dużo myślałam o tym jak mam zrobić żeby o tym wszystkim nie myśleć, jak akceptować gorsze dni u mnie to wszystko przyszło samo. Zaczęło się od tego, że rano moją pierwszą myślą nie była nerwica i to jak się czuję później przestałam wszystko analizować wyłączył się mój wewnętrzny radarTeraz mam akurat gorsze dni ale traktuję to jak zwykły spadek formy cudowne uczucie mimo, że źle się czuję jestem spokojna i przede wszystkim skończyły się myśli kiedy to wreszcie minie wczoraj stwierdziłam, że takie gorsze dni mogą sobie trwać ile chcą bo w niczym mi już nie przeszkadzają.
Tak w temacie o sukcesach,sukcesikach,fajnie się Ciebie czyta idzeisz jak burza do przodu

-- 9 grudnia 2014, o 14:58 --
Nie słuchasz tego co się do Ciebie mówi,jesteś totalnie zblokowany na wiedzę, jeżeli czujesz się aż tak fatalnie powinieneś jeszcze dzisiaj albo jutro porozmawaić z terapeutą,psychiatrą,nasze wsparcie,nasze zapewnienia zupełnie Ci nie pomagająbartek1990 pisze:po tym co sie dzieje w mojej glowie nie daje rady uwierzyc ze to tylko to roznie sie od was objawami mam takie jazdy w mozgu ze hej

- kasiaczek
- Zarejestrowany Użytkownik
No i czuję jak puszcza mnie napięcie, jak mi się luźno siedzi i pracuje. Wczoraj to się zaczęło, dzisiaj rano mały kryzysik z tym kołataniem ale odegrałam role przed lustrem, że ma spadać
Teraz nawet mam dłonie ciepłe a nie lodowate jak wcześniej.

- Ciasteczko
- Administrator
No i rewelacja, czujesz czaczękasiaczek pisze:No i czuję jak puszcza mnie napięcie, jak mi się luźno siedzi i pracuje. Wczoraj to się zaczęło, dzisiaj rano mały kryzysik z tym kołataniem ale odegrałam role przed lustrem, że ma spadaćTeraz nawet mam dłonie ciepłe a nie lodowate jak wcześniej.

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Administrator
Wspaniale! Trzymam kciuki za Ciebie 

Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Administrator
Wszystko się uda, a sam też się nigdzie nie wybieram. 

Odburzony
Konsultacja Skype