nierealna pisze:Ale DD, DD nie równe

Można mieć kilka objawów i olać a z setką... no już jest cięzko

Moje DD jest już nawet na spoko poziomie, aczkolwiek na dworze odrealnia mnie totalnie. Zaczęłam teraz praktyki i jak wracam do domu to przez dobrą godzinę mam obrazy myślowe i gadki układane jak tam jestem. W dodatku jak tak sobie codziennie rano przychodzę i siedzę to jak zwykle DD i takie wrażenie jakbym nigdy stamtąd nie wychodziła
Z natrętami było spoko, do momentu dzisiejszego... gdzieś na fejsie przeczytałam słowa Robiego WIlliamsa o tym, że wystarczy się śmiać a nikt i tak nie zauważy jak cierpisz. Przypomniało mi się co zrobił. Natręty wróciły raz, dwa i od razu - ja nie widze siebie w przyszłości, nie dam rady, pewnie i tak sobie coś zrobię
Kuuuuuuuuuuur... zapiał!
na każdym z nas taka śmierć zrobiła wrażenie,ale to wszystko sprawa indywidualna,nie możesz porównywać się do innych ludzi,masz gorszy czas ale już wiesz,że może być lepiej więc się nie poddawaj,znasz przecież system powstawania natrętów,wiesz jak z nimi postępować,więc do przodu! wszystko będzie dobrze

czy to Ty na tym zdjęciu jesteś,jest piękne
-- 10 grudnia 2014, o 20:17 --
munka pisze:Kochana mi dzisiaj powiedzieli, ze nie przedluza mi umowy...od stycznia bede bezrobotna i czuje wcieklosc i zal i raz dwa natrety sie uaktywnily, ze wymordowałabym tu wszystkich w pracy...a najgorsze jest to, ze musze tu dzis siedziec do 19.30...czuje jak ryczec mi sie chce, czuje sie taka odrzucona..w zadnej pracy mnie nie chca..i nie dlatego, ze sie nie staram, ze sie opierd..., po prostu nie i juz..nienawidze tego swiata i ludzi i siebie
rozumiem,że jesteś wściekła,ale może w styczniu znajdziesz pracę szybciej niż myślisz i wcale nie będziesz żałowała że się stało w tej pracy jak się stało, głowa do góry
-- 10 grudnia 2014, o 20:19 --
marmon pisze:Na mnie by to tak nie działało gdyby nie fakt bycia w ciąży. Do póki nie zamknę oczu a tylko leżakuję, jest okej, ale jak tylko przymykam powieki zaczynam się bezwiednie wsłuchiwać w siebie... Ałć wogóle to chyba pogoda dzisiaj tak negatywnie działa, że nawet mam uczucie jakby cały czas ktoś mi siedział na klacie

a wiesz,że bezsenność w ciąży to norma i bardzo często wiąże się z ciążą i zmianami hormonalnymi a nie z nerwicą ?