Hej AniaAngel_1896 pisze: ↑24 kwietnia 2019, o 16:25Hej wszystkimTu Ania, jestem nowa. Niedawno odnalazłam to forum. Ogólnie nie byłam nigdzie diagnozowana , ale mam emetofobię (paniczny strach przed wymiotowaniem) i często mam różne objawy somatyczne przy stresie, a stresuje się praktycznie wszystkim. Obecnie leżę w łożku z okresem i anginą. Czuje się fatalnie
![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Co do natrętnych myśli to bym sie niezgodziła że ich nie masz. Jakie ? Sam dojdź do nich albo poczytaj materiały o myślach i zmianach myślenia. Niemówiąc już o madawaniu uwagi nawet samym somatom, i skąd sie biorą.Pomocy pisze: ↑23 kwietnia 2019, o 20:37Witam Was. Sluham tych filmów chłopaków i wielki ukłon w ich strone ,ale mam wrazenie ze nie potrafie zrobic tego co oni proponują .
Ciągle odczówam lęk . Nie mam natretnych mysli typu " O matko zaraz dostane zawałl" O matko mam raka itd. Ciągle czuje lęk i jedyny dodatkowy obiaw to czesto mocne bicie serca ,ale tez sie tym nie przejmuje ,zaraz mi mija. Ale lęk jest i jest i jest i juz mnie to wku.... .
Co radzicie ? ;(
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witaj serdecznieAngel_1896 pisze: ↑24 kwietnia 2019, o 16:25Hej wszystkimTu Ania, jestem nowa. Niedawno odnalazłam to forum. Ogólnie nie byłam nigdzie diagnozowana , ale mam emetofobię (paniczny strach przed wymiotowaniem) i często mam różne objawy somatyczne przy stresie, a stresuje się praktycznie wszystkim. Obecnie leżę w łożku z okresem i anginą. Czuje się fatalnie
![]()

-
- Świeżak na forum
Wyniki z małymi odchylkami o niczym nie swiadcA też mam zawsze lekko poniżej normy mchc a powyżej coś tam ale lekarze ze nie ma to znaczenia. Ja mam lepszy okres nie mam już bólów glowy, nieraz ja by chciało się rozwinąć ale w okresie jak siedzę i zaczynam o tym myśleć jak robię coś cały dzień to nie mam żadnych objawow trochę teraz się zmieniło na żołądek odbijanie i pieczenie ale kilka lat temu też tak nialem, najlepiej czuje się w domu jak mam iść do pracy albo gdzieś gdzie są ludzie to nie za bardzo mi się chce i wtedy mam objawy lekkie, niedziela zazwyczaj ciężko zasnąć bo już myślę o pracy i to jest masakra
-
- Gość
Zna ktoś jakąś tabletkę na znudzenie życiem?
PS.Nie mogłem odpisać na żadne wiadomości prywatne,ponieważ dopiero odzyskałem dostęp do profilu.
PS.Nie mogłem odpisać na żadne wiadomości prywatne,ponieważ dopiero odzyskałem dostęp do profilu.
-
W ogóle się tym nie przejmuj. Morfologia z rozmazem automatycznym prawie nigdy nie wychodzi bez odchyłek (Bazofile, Neutrofile itd...). Często jest tak, że dla jednej jednostki jest za wysoko trochę lub za nisko a ten sam parametr w innej jednostce jest OK. To na pewno nie świadczy o żadnej chorobie.
-
Kryzys trwa juz kolejny dzień :/ ja nie potrafię się uspokoić i znowu pozwalam nerwicy mna sterować
Wczoraj bolała mnie głowa plus te ciągłe szumy w uszach. Już nawet nie wiem czy one są normalne czy ja sobie wkrecam... Dodatkowo dostałam boleści brzucha. A że dodatkowo choruje na jelita to już wkręcam sobie że mam niedrożność
Dzisiaj ciąg dalszy objawów, no może bez bólu głowy plus lekka derealizacja (chyba) :/ Błagam, niech ten kryzys minie, było już tak fajnie

Wczoraj bolała mnie głowa plus te ciągłe szumy w uszach. Już nawet nie wiem czy one są normalne czy ja sobie wkrecam... Dodatkowo dostałam boleści brzucha. A że dodatkowo choruje na jelita to już wkręcam sobie że mam niedrożność

Dzisiaj ciąg dalszy objawów, no może bez bólu głowy plus lekka derealizacja (chyba) :/ Błagam, niech ten kryzys minie, było już tak fajnie

-
To są typowe objawy nerwicy, miałem i mam tak setki razy, lekceważ te bóle a jeśli mocno boli weź sobie coś rozkurczowego na brzuch albo przeciwbólowego na głowę. Straszne to, wiem ale nic takiego i od tego nie umrzesz, staraj się nie denerwować tym stanem. Pozdrawiam i dużo siły 
-
Mnie od tygodnia piecze skóra na nogach i przechodzą różne prądy, diagnoza to parestezje bez przyczyny czyli typowo na tle nerwowym ponieważ odwiedziłem przez tydzień 4 lekarzy i żaden niczego nie stwierdził a to strasznie niefajny objaw..