Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Gość
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziękuję za lektury z uwagą przeczytałam. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale wg mnie powinnam zacząć akceptować i dopuszczać do myśli, że coś w moim związku może pójść nie tak, a jeśli tak się stanie to nie będzie koniec świata.
-
- Gość
Bardzo dobrze zrozumialas, tak samo jak jakies niepowodzenie nie rpbi z zycia konca swiata. Mamy tez prawo do gorszych dni, sa one po to abysmy doceniali te lepsze 

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
A ja juz mam dosc tego DD, zamienie sie z kims na ataki paniki
Niby nie jest zle, wlasciwie juz sie go nie boje, ale objawy sobie trwaja w najlepsze i jestem juz tym po prostu zmeczona
I wszystko jest takie jakies... bez wyrazu 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
April a moze za duzo myslisz o tym dd?
Ja nie wiem czy mam, czy nie;p
Kiedys czesto wydawalo mi sie ze wszystko nie dzieje sie naprawde,jakby sen. A teraz zostalo mi dziwne widzenie,nie umiem ppisac ale nie caly czas, czasem.
I jakos nie doszukiwalem sie dd;p
Ja nie wiem czy mam, czy nie;p
Kiedys czesto wydawalo mi sie ze wszystko nie dzieje sie naprawde,jakby sen. A teraz zostalo mi dziwne widzenie,nie umiem ppisac ale nie caly czas, czasem.
I jakos nie doszukiwalem sie dd;p
-
- Gość
Trzeba sobie zajac czyms umysl i pamietac, ze poprawa nie nastapi nagle, a powoli. Bo tez nasza podswiadomosc musi zaakceptowac stan bez lękow.
- agaa
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tak, juz pisalam to samo, ale ta mysl to jest cos strasznego, że w ogole takie cos mogłoby sie wydarzyć...
ja nie mam jakiś faz z chorobami, ze to choroba serca mozgu czy coś (chociaż myslalam o schizofrenii i raku) ale nie przeszkadza mi to, tylko to ze "nie wytrzymam" i DD raczej też mam, bo nie ogarniam jakoś zycia, czasem zastanawiam się nad pierdołami jak się dzieją itd

Do the thing you fear most and the death of fear is certain.
-
- Gość
Wyobrazasz sobie to tez normalnie w tym stanie. A widzisz, tyle juz wytrzymals ze juz dalej wytrzymasz, a wytrzymywalas jak nie wiedzialas co to. Teraz wiesz, wiec powinno Ci byc lepiej to zniesc, dasz rade 

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Rafal ja tez sie staram myslec jak najmniej, a raczej odwracac uwage, bo nie myslec sie raczej nie da, ale czasem mysle i chcialabym, zeby to sobie juz poszlo wrrrrr
Aga ja tez ciagle mysle, ze nie wytrzymam, a wytrzymuje, kazdy chyba ma takie mysli w tym stanie
Aga ja tez ciagle mysle, ze nie wytrzymam, a wytrzymuje, kazdy chyba ma takie mysli w tym stanie

-
- Gość
Myslenie to najgorsza zakala tych stanow. Mnie jest wlasnie ciezko najbardziej myslenie ignorowac. Gdy to sie uda to juz bedzie dobrze.