Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
sebastian86
Zarejestrowany Użytkownik

31 lipca 2018, o 10:39

czuje beznadzieje i poczucie ze juz spieprzylem sobie zycie...mimo poprawy w kwesti lęku i objawow psychosomatycznych...jakby umarla we mnie dusza...
Mistrz 2021 (L)
Wartyw

31 lipca 2018, o 12:36

Co można robić w takie upały, które utrzymują się już od tygodnia? Oprócz siedzenia w pracy i przyjścia do domu i zalegania na kanapie? Jak jest 34 st.

Nudzę się w domu, chciałbym gdzieś wyjść, a jak wyjdę to już mam dosyć bo za gorąco. Chciałbym gdzieś na rowerek wyskoczyć, ale w takim upale nie daje rady ujechać, w słońcu....
Szachmat

31 lipca 2018, o 13:51

Trochę mnie tu nie było, bo było lepiej 😏
I masz pierdyknęło, od piątku, tak po całości 😡 wszystko we mnie chodzi, gra, jelita drżą i czasem wyczuwam jakby było zwarcie miedzy nimi, taki prąd idzie aż do żołądka 😨 serca tłucze i tętno wysokie, wejście na schody to jak wspinaczka na Mont Blanc, drżenia całego ciała, jakbym miała zmęczone mięśnie.
Wczoraj trochę odpuściło a dzis od rana jazda na całego 😰
Winne fronty? Upały? Czy poprostu sezon na nerwicę już otwarty?
Jadę na hydroxyzynie, magnezach, potasach, positivach.
Niech mnie ktoś pocieszy 😰
betii

31 lipca 2018, o 16:01

Szachmat pisze:
I masz pierdyknęło, od piątku, tak po całości 😡 wszystko we mnie chodzi, gra, jelita drżą i czasem wyczuwam jakby było zwarcie miedzy nimi, taki prąd idzie aż do żołądka 😨 serca tłucze i tętno wysokie, wejście na schody to jak wspinaczka na Mont Blanc, drżenia całego ciała, jakbym miała zmęczone mięśnie.
Hej ja nerwicę mam od 13 lat i doskonale to znam.Zawsze po lepszych okresach przychodziły gorsze i odwrotnie.Z biegiem każdego dnia będzie coraz lepiej zobaczysz.mialas ostatnio jakis stres?
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

31 lipca 2018, o 16:32

Szachmat pisze:
Pocieszam Cię tymi oto słowami:
Masz tu dobre miejsce na swoją regeneracje oraz jednocześnie odskocznie od rzeczywistości, bo to w końcu forum internetowe.Można sobie podyskutować.Do tego materiały, w których zawarta jest wiedza teoretyczna, jak wskazówki praktyczne, do dobrego funkcjonowania psychiki w codziennym życiu.Nic, tylko czytać i brać wiedzę, bo za darmo :DD O i jeszcze czat jest :DD
Awatar użytkownika
Renata213

31 lipca 2018, o 17:17

Szachmat pisze:
Uszy do góry :) Ja też po jakiejś tam poprawie przez te upały też dosłownie padam na twarz. Puls szaleje, zawroty głowy słabości i strach przed niczym... Ale tam dziś gorzej to jutro lepiej być musi byle do przodu :)
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

1 sierpnia 2018, o 08:50

Jest mi niedobrze, chce mi się wymiotować a do tego nie mam apetytu. Okropnie się czuję.
you infected my blood
Awatar użytkownika
Celine Marie

1 sierpnia 2018, o 11:21

Wartyw pisze:
31 lipca 2018, o 12:36
Co można robić w takie upały, które utrzymują się już od tygodnia? Oprócz siedzenia w pracy i przyjścia do domu i zalegania na kanapie? Jak jest 34 st.

Nudzę się w domu, chciałbym gdzieś wyjść, a jak wyjdę to już mam dosyć bo za gorąco. Chciałbym gdzieś na rowerek wyskoczyć, ale w takim upale nie daje rady ujechać, w słońcu....
Najlepiej być gdzieś nad wodą,zawsze to bardziej rześko albo pod drzewkiem na trawce,w lesie też jest chłodniej :papa
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
tapurka

1 sierpnia 2018, o 17:06

Co na mdłości polecacie? Aviomarin nie działa.
you infected my blood
Awatar użytkownika
bbea
Forumowy szyderca

1 sierpnia 2018, o 17:15

tapurka pisze:
Mięta, melisa, imbir.
Wartyw

1 sierpnia 2018, o 17:54

tapurka pisze:
Zmierz sobie cisnienie i tetno. Mdłości mogą być od serca, szczególnie w tak upalny dzień.
Szachmat

1 sierpnia 2018, o 18:03

Dziś trochę odpuściło, rano jeszcze dreszcze w jelitach i kołatania serca ale z upływem dnia coraz spokojniej 😏
Małpa mnie prawie 6 dni trzymała na wysokim „C”. Liczę bardzo na ochłodzenie i poprawę wydolności.
tapurka

1 sierpnia 2018, o 18:38

Dzięki.
you infected my blood
tapurka

1 sierpnia 2018, o 18:38

Szachmat pisze:
1 sierpnia 2018, o 18:03
Dziś trochę odpuściło, rano jeszcze dreszcze w jelitach i kołatania serca ale z upływem dnia coraz spokojniej 😏
Małpa mnie prawie 6 dni trzymała na wysokim „C”. Liczę bardzo na ochłodzenie i poprawę wydolności.
Mnie też ten upał dobija.
you infected my blood
agnefka28

1 sierpnia 2018, o 21:00

Upał dobija każdego. Ja upały "przeżywam" od zawsze. Mimo to, robię co muszę. Wiadomo, nie stoje pół dnia przy garach gotując np, ale żyję tak jak w każdy inny dzień. Przyzwalam na gorsze samopoczucie i odpuszczam niektóre rzeczy. Nic się nie stanie jeśli tego dnia nie poprasujemy czy odpuścimy wyjście w najgorszy upał( wiadomo jak mus to mus). A na koniec, ja mając lat 30-ci gorzej jęczę i narzekam na upały niż 81 letnia babcia mojego męża😂😉
ODPOWIEDZ