Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić
Ostatnio zmieniony 1 sierpnia 2018, o 21:12 przez Celine Marie, łącznie zmieniany 1 raz.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Weź sobie jakiegoś rozluźniacza miesni i Ci puści raz dwaCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale nie co mi z tej wiedzy
- Celine Marie
I ile mam brać? do końca życia? brałam Sirdalud na noc ,mało pomógł zresztą mi daje czadu w dzień przede wszystkimWartyw pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:08Weź sobie jakiegoś rozluźniacza miesni i Ci puści raz dwaCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale nie co mi z tej wiedzy
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
To weź sobie jakaś benzodiazepine, typu Sedam. Zawsze coś rozluźni, nie ma bata.Celine Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:14I ile mam brać? do końca życia? brałam Sirdalud na noc ,mało pomógł zresztą mi daje czadu w dzień przede wszystkimWartyw pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:08Weź sobie jakiegoś rozluźniacza miesni i Ci puści raz dwaCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale nie co mi z tej wiedzy
- Celine Marie
Leki to nie wyjście,bym musiała je brać codziennie i tak biorę już na sen benzoWartyw pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:20To weź sobie jakaś benzodiazepine, typu Sedam. Zawsze coś rozluźni, nie ma bata.Celine Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:14I ile mam brać? do końca życia? brałam Sirdalud na noc ,mało pomógł zresztą mi daje czadu w dzień przede wszystkim
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
- Gość
Podobno mózg nie jest w stanie odróżnić naturalnej relaksacji od takiej wymuszonej. Stąd na rozluźnienie polecane jest często spinanie poszczególnych mięśni, a potem świadome ich rozluźnianie. Najlepiej z sekwencją wdech-wydech i skupieniem na tym. Mi pomagało na napięcie takie emocjonalne w nogach. SpróbujCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić
- Celine Marie
Mówisz o treningu Jacobsona,nie pomaga niestety ,jestem chyba beznadziejnym przypadkiemFroom pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:31Podobno mózg nie jest w stanie odróżnić naturalnej relaksacji od takiej wymuszonej. Stąd na rozluźnienie polecane jest często spinanie poszczególnych mięśni, a potem świadome ich rozluźnianie. Najlepiej z sekwencją wdech-wydech i skupieniem na tym. Mi pomagało na napięcie takie emocjonalne w nogach. SpróbujCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- znerwicowana85
F*ck! Było już spoko i dzisiaj w nocy miałam jakiś durny koszmar, ze bylam w pokoju i grzebalam w szafie. Zamknelam drzwi i za nimi stala jakas kobieta w starym stylu ubrana w czarnej sukni. Chcialam krzyczec i nie moglam. W lozku lezal moj partner i chyba nie zyl i jrzyczalam dalej. Obudzilam sie, zaraz nerwa poty dziesiąte, bulgotanie w brzuchu i w efekcie koncowym rozstroj zoladka. Tyle dni super sobie radziłam (mam mega duzo pracy co mi mega pomaga
) i znowu trzy dni przed okresem i zara jakis rozwalajacy koszmar. Mial ktos cos tak??
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 
- znerwicowana85
Celine mi tez nie pomaga! Albo cos zle robie w sumie, ale poprawy nie dawal, a robilam go dlugo i sumiennie.Celine Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 22:27Mówisz o treningu Jacobsona,nie pomaga niestety ,jestem chyba beznadziejnym przypadkiemFroom pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:31Podobno mózg nie jest w stanie odróżnić naturalnej relaksacji od takiej wymuszonej. Stąd na rozluźnienie polecane jest często spinanie poszczególnych mięśni, a potem świadome ich rozluźnianie. Najlepiej z sekwencją wdech-wydech i skupieniem na tym. Mi pomagało na napięcie takie emocjonalne w nogach. SpróbujCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja też go robiłam! I też nie pomógł. Robiłam też trening Schultza i po nim nawet gorzej się czułamznerwicowana85 pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 09:00Celine mi tez nie pomaga! Albo cos zle robie w sumie, ale poprawy nie dawal, a robilam go dlugo i sumiennie.Celine Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 22:27Mówisz o treningu Jacobsona,nie pomaga niestety ,jestem chyba beznadziejnym przypadkiemFroom pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:31
Podobno mózg nie jest w stanie odróżnić naturalnej relaksacji od takiej wymuszonej. Stąd na rozluźnienie polecane jest często spinanie poszczególnych mięśni, a potem świadome ich rozluźnianie. Najlepiej z sekwencją wdech-wydech i skupieniem na tym. Mi pomagało na napięcie takie emocjonalne w nogach. Spróbuj

you infected my blood
- Celine Marie
Zajebiście,to mnie pocieszyliście,tylko sobie strzelić w łeb
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Estersis
- Odważny i aktywny forumowicz
No to nadszedl czas gdy po dluzszym okresie spokojnosci znow moje straszaki daja zna o sobie. Choroby smierc raki starosc przemijanie....a co jesli...a kiedy...jak....i co dalej.....A bylo tak pieknie.
No nie zeby byla jakas tragedia objawowa. W sumie nawet brak emocji i jakiegos wiekszego leku ale.....
No wlasnie. Ale...
Nie szarpe sie. Nie uciekam. Nie chce by to juz minelo. Wiem ze mam nerwice i takie mysli moga byc teraz. Wiem ze ona tak dziala. Ale to kurde meczy....Nie siedze w domu. Pracuje. Chodze do kina. Jezdze tu i tam. W sumie robie to co inni zwyczajni ludzie ale mysli wyskakuja zza krzakow jak zboczence i pierwzy odruch to spierniczac
Zatem tyle w sumie. Wywalic musialam. Nie dam sie. Ogarne to ale na ta chwile jestem ciut zmeczona...
No nie zeby byla jakas tragedia objawowa. W sumie nawet brak emocji i jakiegos wiekszego leku ale.....
No wlasnie. Ale...
Nie szarpe sie. Nie uciekam. Nie chce by to juz minelo. Wiem ze mam nerwice i takie mysli moga byc teraz. Wiem ze ona tak dziala. Ale to kurde meczy....Nie siedze w domu. Pracuje. Chodze do kina. Jezdze tu i tam. W sumie robie to co inni zwyczajni ludzie ale mysli wyskakuja zza krzakow jak zboczence i pierwzy odruch to spierniczac
Zatem tyle w sumie. Wywalic musialam. Nie dam sie. Ogarne to ale na ta chwile jestem ciut zmeczona...
-
Moja Guru!!!Estersis pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 11:59No to nadszedl czas gdy po dluzszym okresie spokojnosci znow moje straszaki daja zna o sobie. Choroby smierc raki starosc przemijanie....a co jesli...a kiedy...jak....i co dalej.....A bylo tak pieknie.
No wlasnie. Ale...
Zatem tyle w sumie. Wywalic musialam. Nie dam sie. Ogarne to ale na ta chwile jestem ciut zmeczona...![]()
- Renata213
A próbowałaś może jogi na kręgosłup. Na you tube jest fajna spokojna yoga od Gosi Mostowskiej mnie na plecy bardzo pomogła a miałam problem z lędźwiowym i ramiona jakbym kamienie tam miała mięśnie spięte na maxa ból szyi itp. Na razie jest ok ćwiczę nie codziennie ale widocznie starcza i przy okazji umysł na chwilę się wyciszaCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić

- Celine Marie
Nie ,nie próbowałam,nie wiem czy to dla mnie ,nie jestem rozciągliwa ani nic z tych rzeczy ,nie bardzo też mam gdzie to robić .Ile minut ćwiczysz dziennie?Renata213 pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 15:44A próbowałaś może jogi na kręgosłup. Na you tube jest fajna spokojna yoga od Gosi Mostowskiej mnie na plecy bardzo pomogła a miałam problem z lędźwiowym i ramiona jakbym kamienie tam miała mięśnie spięte na maxa ból szyi itp. Na razie jest ok ćwiczę nie codziennie ale widocznie starcza i przy okazji umysł na chwilę się wyciszaCeline Marie pisze: ↑1 sierpnia 2018, o 21:07Nie wiem jak sobie radzić z tym bólem pleców i łba,to jest napięciowe na bank ale co mi z tej wiedzy jak nie wiem co z tym g robić![]()
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej