Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 12:30

Odstawiałem trzykrotnie,za każdym razem trzeba było wrócić do większej dawki.
Większa dawka oznacza nasilenie skutków ubocznych.
Skoro już teraz mam to co mam,nie wyobrażam sobie że za jakiś czas ten syf jeszcze bardziej się nasili.
Nerwyzestali
Zarejestrowany Użytkownik

29 czerwca 2018, o 12:31

A chodzisz do lekarza jakiegoś?
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 12:32

Oczywiście,przecież nikt mi leku bez recepty nie sprzeda.
Nerwyzestali

29 czerwca 2018, o 12:44

Ile masz lat? Masz kogoś?
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 12:57

Mam,krewnych i 35 lat :)
Kiedyś miałem dziewczynę ale już niewiele pamiętam z tego okresu.
Wspomnienia przez mgłę,albo jak jakiś sen.
Ładnie pachniała,była cieplutka i gładka :) terapeutyczna poduszka.
Przytulić się i zasnąć to było coś co fantastycznie mnie rozluźniało.
Tylko że tak się nie da żyć,trzeba jeszcze coś robić,wyjść gdzieś,zarobić kasę na życie etc
...przed chwilą z tego wszystkiego,zrobiłem "szaloną" rzecz ale zanim napiszę więcej
muszę się dobrze zastanowić czy warto i czy jest o czym pisać
a że z myśleniem mam problemy,nie wiem ile mi ta analiza sytuacji zajmie.
Nerwyzestali

29 czerwca 2018, o 13:12

Po prostu pisz. A co do dziewczyny to znajdź se kogoś. Może na wakacje jedź gdzieś.
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 15:59

:) jazda na wakacje,znajdywanie sobie kogoś...eh,chciałbym żeby mi się chciało.
Zostało mi parę groszy z wypłaty za poprzedni miesiąc i postanowiłem przeznaczyć to na wyjazd do kliniki.
Oczywiście nie wszytko,parę złotych wydałem dzisiaj w akcie...sam nie wiem czego,niech będzie że rozpaczy.
Postanowiłem odzyskać entuzjazm życiowy,który utraciłem wraz z utratą libido.
Każdy kto myśli że libido wiąże się wyłącznie z ochotą na seks jest w błędzie,ja też byłem kiedyś.
Wpadłem na wstrząsający pomysł aby kupić sobie sprej potęgujący doznania erotyczne "ptactwa".
Nie jakiś tam pierwszy lepszy tylko taki który działa kompleksowo,podnosi stężenie testosteronu etc etc
Tak sobie wykoncypowałem że skoro podniecenie zwiększa ilość endorfiny i dopaminy
to używając takiego środka,mogę sobie dać zastrzyk energii w postaci zwiększonego i nierozładowanego napięcia seksualnego.
Teraz gdy o tym myślę to wydaje mi się to wszystko nieco szalone
ale zakupu dokonałem kilka godzin temu,w innym stanie świadomości.
Znudzony życiem i poznanymi tajemnicami(rzeczami które kiedyś były fascynujące bo nieznane)
postanowiłem sięgnąć po coś czego nigdy dotąd nie badałem.

Ciekawe czy taki preparat nie gryzie się jakoś z substancjami aktywnymi leku który biorę.
Okaże się w przyszłym tygodniu ,a gdyby jakimś cudem przepoczwarzyło mnie w demoniszcze seksu
to pójdę po "kwiatki" do jakiejś całodobowej "kwiaciarni" (wiem jak to brzmi).
Awatar użytkownika
Laurka2018

29 czerwca 2018, o 17:03

agnefka28 pisze:
28 czerwca 2018, o 23:12
zaburzony25 pisze:
28 czerwca 2018, o 22:15
Laurka2018 pisze:
28 czerwca 2018, o 18:22
Prawie zemdlalam i cała zalałam się potem. Sprawdzałam wyniki moich badań krwi . No i mam teraz... GGTP 63 i OB 22. Panika... Ale już kiedyś miałam takie OB i za tydzień było już w normie. Pozostałe próby wątrobowe są dobre A GGTP czasem potrafi poszaleć... USG brzucha też miałam niedawno i było ok. Reszta morfologii jest dobra.. Może nie ma co panikowac co ? Może to nic złego?
Spokojnie wyluzuj moze to tylko jakis stan zapalny w organizmie i dlatego to ob poszło do góry, rozmawiałem kiedyś z lekarzem na temat ob to mówił ze jak jest powyżej 100 to dopiero można sie zacząć zastanawiać czy cos jest nie tak
Dokładnie. Ob dwucyfrowe nie jest złe. Trzycyfrowe stanowi problem, ale też nie zawsze jest wyrokiem😋 Chociaż ja jak robię morfologię (raz w roku), to OB też badam.
Na te badania to z pracy nas wysłali. Nawet nie wiedziałam jakie to będą badania tylko tyle że krew pobiorą wiedziałam. No i wieczorem sobie wypiłam 2 piwa A jak się robi próby wątrobowe nie wolno pić...Tylko że ja nie wiedziałam o tym badaniu. No i mam GGTP 63. Być Może to przez ten alkohol. I nie jest to jakiś rewelacyjnie wysoki wynik. Poczekam z 3 tyg i zrobię powtórkę na "trzeźwo" bo jakieś 3 miesiące temu sobie robiłam próby wątrobowe i były wszystkie dobre także sprawa podejrzana jest. Bardziej martwi mnie to OB....
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 20:19

Chwilowo odczuwam poprawę nastroju.
Wypiłem cztery szklanki coli :p i kofeina z cukrem nieco mnie pokrzepiły.
Zauważyłem coś dziwnego,zawsze gdy wezmę sobie gumę Orbit
to po kilkunastu minutach żucia staję się nerwowy,niespokojny i rozdrażniony.
Zastanawiam się dlaczego.
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 20:54

Już,przeszło mi,znowu gleba,eh...
życie

29 czerwca 2018, o 22:33

Opiuek pisze:
W jakimś kanadyjskimi radiu kiedyś mówili, że guma do żucia jest dobra na przerwanie myśli np: jak cały dzień chodzi ci jakaś piosenka po głowie i ją śpiewasz to wtedy warto wziąć gumę i ponoć przechodzi. Nigdy nie sprawdzałam, bo ja lubię nutę mieć w głowie.
A ty może stajesz się nerwowy, bo wkurzasz nerwicę tym, że przerywasz jej szaleństwo myślowe 😎
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
ewelinka1200

29 czerwca 2018, o 22:35

Hejka... kochani bo ja nie wiem za bardzo gdzie te pytanie umieścić...więc zadam je tu w aktywnym poście...
Zażywam pramolan miesiąc...i chce już przestać biorę jedną rano drugą wieczorem...czy mam od jutra już wcale nie brać? Czy np jedną na noc...przez jakiś czas
Bo w necie piszę że to bardzo silny lek i że nie wolno z dnia na dzień a przecież to nie jest silny lek...bardzo proszę żeby ktoś się wypowiedział i mi doradził...ktoś kto woeie co mówi... dzięki
usunietenaprosbe
Gość

29 czerwca 2018, o 23:31

życie pisze:
Opiuek pisze:
W jakimś kanadyjskimi radiu kiedyś mówili, że guma do żucia jest dobra na przerwanie myśli np: jak cały dzień chodzi ci jakaś piosenka po głowie i ją śpiewasz to wtedy warto wziąć gumę i ponoć przechodzi. Nigdy nie sprawdzałam, bo ja lubię nutę mieć w głowie.
A ty może stajesz się nerwowy, bo wkurzasz nerwicę tym, że przerywasz jej szaleństwo myślowe 😎
Gdyby tak było to przy każdej gumie miałbym te objawy a ja tylko z Orbitem choruje.
Ciekawe co za dziadostwo tam dodają.
Awatar użytkownika
znerwicowana85

30 czerwca 2018, o 09:47

Nelkalenka pisze:
28 czerwca 2018, o 23:46
Juz nie mam sily..... nie potrafie odpuscic nadmiernej kontroli.Po prostu to jest silniejsze ode mnie.Musze kontrolowac wszystko,nawet to gdzie sa i jak sa ulozone przedmioty,ktore mnie nie dotycza,kolo ktorych przechodze.Nie daje mi to spokoju,mimo iz wiem,ze to bez sensu i martwie i zadreczam sie czyms co mnie w ogole nie obchodzi...kiedy probuje te mysli ignorowac,to jakby sie kumulowaly i napieraly na mnie z wieksza siła.Jak to wytrzymac?zauwazylam,ze gdy chce odpuscic kontrole,to wtedy lęk rosnie i staje sie coraz gorszy.Najchetniej wtedy rzucilabym wszystko i uciekla
Bo tak bedzie, nerwica tez sie broni. Tylko Ty nie mozesz sie poddac, tez nie raz juz plakalam, bo mialam dosc, ale zaraz przychodzila mysl: „I co, poddasz sie strachu przez cos czego nawet nie widzisz?? Wez, ogarnij sie!! Jestes silniejsza od tego!” No i jakos dodawalo mi to sily i sie ogarnelam. Z kryzysami, ale walcze dalej!
To, ze tu piszesz to juz forma obrony. Koniecznie sprobuj wlasnie takiego dodawania sobie otuchy i zobaczysz, ze w koncu przyniesie to efekty!
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 😎
Awatar użytkownika
znerwicowana85

30 czerwca 2018, o 09:49

Opiuek pisze:
29 czerwca 2018, o 23:31
życie pisze:
Opiuek pisze:
Gdyby tak było to przy każdej gumie miałbym te objawy a ja tylko z Orbitem choruje.
Ciekawe co za dziadostwo tam dodają.
Guma ma w dobie slodzik, barwnik i moze jestes na ktirys z nich uczulony i tak sie to objawia. Poza tym zucie nie jest zdrowe, bo u nas nerwicowcow, wspomaga pojawienie sie problemow ze szczeką tzn bruksizmu (ak twierdzi moj orto), wiec lepiej przezicic sie na tic taci😉
„Tylko rozsadek mnie dzis uratuje” 😎
ODPOWIEDZ