A może ja już faktycznie mam omamy słuchowe...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No gdzie coś usłyszę to zaczynam się bać że to jakieś głosy!!! A potem analizuje skąd to mogło dochodzić??

- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Powinnaś być już obryta przynajmniej napoziomie logicznego myślenia, czym jest nerwica i myśli i skąd sie biorą głosy że to naturalne tylko my wyczuleni a nadając temu wartość wchodząc w analizy nic niedaje. Jedyne co to że trzeba mcniej nad czymś popracować
-
Mam na myśli to że ktoś coś powie np za oknem
Albo krzyknie a ja już się pytam wszystkich czy to słyszeli??
A jak ktoś powie że nie to Ho ho
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
na krowie kopytko Ewelinka Ty widzisz ze my coś probuje Ci przekazać ?przestan się wkoło nakręcać !! Wiesz o tym ze w ten sposób nie wyjdziesz z nerwy !!ewelinka1200 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 20:57Mam na myśli to że ktoś coś powie np za oknem
-
Jakiej nerwy?? Jak ja mam schize

- Nipo
Ok to siedź sobie z ta schiza całe życie

- schanis22
Musze zglosic Victorowi zeby Cie wywalili z tego forum

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Laurka2018
Cześć. Ja mam to samo. Nic mnie nie cieszy. Ostatnio znajomi na grillu oglądali jakiś film w necie i się strasznie z tego cieszyli A ja się na nich głupio gapilam i nie ogarnialam tego co ich tak bawi, patrze na nich i myślę "I tak umrzecie matoły ". Serio. Ja tak myślęznerwicowana85 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 19:24U mnie kolejny dzisń kryzysowy. Czuje, ze wpadlam w taka rutyne, ze juz nie daje rady. Dusi mnie moj zwiazek, moja praca, codziennosc, wszystko. Czas mi ucieka, a przeciez jutro moze sie okazac ze jestem na cos chora i juz nie bede go wiecej miala. Mam tak dosc, ze chce krzyczec, ale juz na to nie mam sily. Nie wiem co robic?! Wszystko mnie irytuje, wydaje sie bez wiekszego sensu, bo i tak tego nikt nie doceni albo jeszcze zacznie sie to samo nekanie, ktore doprowadzilo do nerwicy.
Kiedys bylam pozytywnie nastawiona do wszystkiego, umialam sie cieszyc z wiekszych lub mniejszych rzeczy, a teraz tak sie zesralo![]()
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Nipo
Nie dyskryminacja tyko nie wkrecaj sobie głupot !!Ewelinka wstawaj z tych kolanewelinka1200 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 21:24Dyskryminacja!!![]()

- Celine Marie
Umrą jak każdy ale są tu i teraz ,a teraz się cieszą z filmu,nie myślą,że za ileś tam lat umrą ,bo gdyby każdy tak myślał to od razu po narodzeniu mógłby umrzećLaurka2018 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 21:28Cześć. Ja mam to samo. Nic mnie nie cieszy. Ostatnio znajomi na grillu oglądali jakiś film w necie i się strasznie z tego cieszyli A ja się na nich głupio gapilam i nie ogarnialam tego co ich tak bawi, patrze na nich i myślę "I tak umrzecie matoły ". Serio. Ja tak myślęznerwicowana85 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 19:24U mnie kolejny dzisń kryzysowy. Czuje, ze wpadlam w taka rutyne, ze juz nie daje rady. Dusi mnie moj zwiazek, moja praca, codziennosc, wszystko. Czas mi ucieka, a przeciez jutro moze sie okazac ze jestem na cos chora i juz nie bede go wiecej miala. Mam tak dosc, ze chce krzyczec, ale juz na to nie mam sily. Nie wiem co robic?! Wszystko mnie irytuje, wydaje sie bez wiekszego sensu, bo i tak tego nikt nie doceni albo jeszcze zacznie sie to samo nekanie, ktore doprowadzilo do nerwicy.
Kiedys bylam pozytywnie nastawiona do wszystkiego, umialam sie cieszyc z wiekszych lub mniejszych rzeczy, a teraz tak sie zesralo![]()
![]()

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Noi tu cię zaskoczę bobja nie jestem na kolanach...
Ja z tym całym syfem żyje z uśmiechem na twarzy...wierz mi lub nie ale mimo tych wkretek
Jestem haapy...mówię ci jak czubek
Ja z tym całym syfem żyje z uśmiechem na twarzy...wierz mi lub nie ale mimo tych wkretek
Jestem haapy...mówię ci jak czubek
- Laurka2018
Wybacz ale właśnie dlatego mam takie myśli że te życie jest bez sensu. Wszyscy jesteśmy skazani na to samo. Wszyscy umrzemy. Więc po co to wszystko? Po co się starać i dążyć do czegoś jak to wszystko spisane jest na straty. To straszne ale patrzyłam ostatnio na synka który bawił się w piasku i pomyślałam tak...że po co ja to urodziłam...skazałam go tym samym na śmierć, że lepiej by było żeby się nie urodził bo teraz będzie musiał to przeżywać, bać się i po co to było? Ja wiem. Zlinczujecie mnie za to. Ale to myśli. Myśli się nie kontroluje.Celine Marie pisze: ↑15 czerwca 2018, o 21:34Umrą jak każdy ale są tu i teraz ,a teraz się cieszą z filmu,nie myślą,że za ileś tam lat umrą ,bo gdyby każdy tak myślał to od razu po narodzeniu mógłby umrzećLaurka2018 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 21:28[quote=znerwicowana85 post_id=167562
Cześć. Ja mam to samo. Nic mnie nie cieszy. Ostatnio znajomi na grillu oglądali jakiś film w necie i się strasznie z tego cieszyli A ja się na nich głupio gapilam i nie ogarnialam tego co ich tak bawi, patrze na nich i myślę "I tak umrzecie matoły ". Serio. Ja tak myślę![]()
![]()
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce