Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

7 czerwca 2018, o 22:28

nat pisze:
7 czerwca 2018, o 21:54
Iwona29 pisze:
7 czerwca 2018, o 13:52
Boże jak mi dziś trzaska głowa 'niemoge :(:
Takiego bólu nie miałam od dawna choć boli mnie bardzo często ta głowa.Nic mnie nie męczy już jak ta głowa.
U mnie to samo. Dziś jest tragedia z głową. Nic nie pomaga. Chyba taki dzień po prostu.
Bardzo możliwe.Bedąc na zakupach musiałam rzucić wszystko i wsiadać do busa i do domu.
Taki ból że niedobrze mi się zrobiło

Porażka co za dzień🤔😕
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

7 czerwca 2018, o 22:38

Takie życie nerwicowców to jakaś masakra,my tylko myślimy o chorobach,nieszczęściach,zadręczamy się,torturujemy myślami ,mamy jedno to życie, a nie możemy się nim cieszyć jak należy bo zawsze coś,teraz Megi88 napisała o tym wyciekającym płynie mózgowym z nosa i już mam nową chorobę bo w sumie wszystko pasuje,boli mnie głowa,cieknie mi z nosa no to dwa do dwóch i mózg mi nosem wycieka .TO JEST CHORE!
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Awatar użytkownika
nat

7 czerwca 2018, o 22:51

Celine Marie pisze:
Takie życie nerwicowców to jakaś masakra,my tylko myślimy o chorobach,nieszczęściach,zadręczamy się,torturujemy myślami ,mamy jedno to życie, a nie możemy się nim cieszyć jak należy bo zawsze coś,teraz Megi88 napisała o tym wyciekającym płynie mózgowym z nosa i już mam nową chorobę bo w sumie wszystko pasuje,boli mnie głowa,cieknie mi z nosa no to dwa do dwóch i mózg mi nosem wycieka .TO JEST CHORE!
U mnie to samo. Już kilka tygodni bez wkrętów. Przeczytałam wczora post Megi i się zaczęło. Co prawda nie zdarza mi się to często, nawet nie wiem czy tylko z jednej dziurki ale czasem ( 2 razy tak było) właśnie po schyleniu pojawiło się to co Megi opisała. Ale nie w takim natężeniu żeby było można to zebrać do badania. Już Google poszływ ruch, wyciek płynu mózgowo-rdzeniowego jest możliwy i w dodatku przyczyną może być guz mózgu. No ja dziękuję. Normalni ludzie mają to w dupie, a ja już cała zdrętwiałam. A było tak dobrze ! :(
Awatar użytkownika
Celine Marie

7 czerwca 2018, o 22:54

nat pisze:
Celine Marie pisze:
U mnie to samo. Już kilka tygodni bez wkrętów. Przeczytałam wczora post Megi i się zaczęło. Co prawda nie zdarza mi się to często, nawet nie wiem czy tylko z jednej dziurki ale czasem ( 2 razy tak było) właśnie po schyleniu pojawiło się to co Megi opisała. Ale nie w takim natężeniu żeby było można to zebrać do badania. Już Google poszływ ruch, wyciek płynu muzgowo-rdzeniowego jest możliwy i w dodatku przyczyną może być guz mózgu. No ja dziękuję. Normalni ludzie mają to w dupie, a ja już cała zdrętwiałam. A było tak dobrze ! :(
To wszystko wina Megi :DD a tak na serio to chyba dam to do badania ...ale w sumie w rezonansie by wyszło chyba,już sama nie wiem :roll:
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Awatar użytkownika
Laurka2018

7 czerwca 2018, o 22:55

Nie wiem co wam tam wycieka i skąd ale postanowiłam nie sprawdzać tego w Google....
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Wartyw

7 czerwca 2018, o 22:56

A spróbujcie ten wyciek nazbierać do kubka i wypić. Uzupełnicie niedobory w razie czego.
Awatar użytkownika
nat

7 czerwca 2018, o 22:58

Celine Marie pisze:
nat pisze:
Celine Marie pisze:
U mnie to samo. Już kilka tygodni bez wkrętów. Przeczytałam wczora post Megi i się zaczęło. Co prawda nie zdarza mi się to często, nawet nie wiem czy tylko z jednej dziurki ale czasem ( 2 razy tak było) właśnie po schyleniu pojawiło się to co Megi opisała. Ale nie w takim natężeniu żeby było można to zebrać do badania. Już Google poszływ ruch, wyciek płynu mózgowo-rdzeniowego jest możliwy i w dodatku przyczyną może być guz mózgu. No ja dziękuję. Normalni ludzie mają to w dupie, a ja już cała zdrętwiałam. A było tak dobrze ! :(
To wszystko wina Megi :DD a tak na serio to chyba dam to do badania ...ale w sumie w rezonansie by wyszło chyba,już sama nie wiem :roll:
Ja to juz mam dość tych chorób. Od roku się męczę. Chyba jak mam umrzeć to i tak to się stanie. Mąż powiedział, że to nie może być płyn mózgowo-rdzeniowy bo nie mam mózgu- i tego się będę trzymać :D
Wartyw

7 czerwca 2018, o 23:02

Jeśli zawiera glukozę ten płyn, to dobrze uzupełnia energię. Można pić :)
Awatar użytkownika
Celine Marie

7 czerwca 2018, o 23:04

nat pisze:
7 czerwca 2018, o 22:58
Celine Marie pisze:
nat pisze:

Ja to juz mam dość tych chorób. Od roku się męczę. Chyba jak mam umrzeć to i tak to się stanie. Mąż powiedział, że to nie może być płyn mózgowo-rdzeniowy bo nie mam mózgu- i tego się będę trzymać :D
Dowcipniś :haha: a Ty mu odszczekaj,że on też nie ma skoro poślubił bezmózgowca ;)
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Awatar użytkownika
nat

7 czerwca 2018, o 23:06

Chyba wolę sobie kupić glukozę niż wypić coś co wyleciało mi z nosa ;)

Celine Marie - uwierz mi, że wolę usłyszeć iż nie mam mózgu niż to, że na pewno mi coś dolega :P
agnefka28

7 czerwca 2018, o 23:27

Ludzie Kochani, przecież my Wszyscy nieźle świrnięci jesteśmy!😂😂😂 Ja nie znam innych chorób, bo specjalizuje się w nowotworach, zawałach i udarach-taki misz masz 3w1.😀 Obecnie oczekuje na wynik badania mojej brodawki. Zamierzam iść zbadać inne(mam ich dużo na ciele, odstające są). Nerwica jednak dziś mi się do czegoś przydała😉 Zadzwoniła znajoma z podziękowaniami. Kazałam jej po pół roku starań o dziecko zbadać tsh i prolaktyne-oba wskaźniki mega wysokie. Po miesiącu, po obniżeniu dwóch hormonach zaszła w ciąże😉Skwitowała mnie tak:"Aga, Kochana jesteś! Co prawda, słuchanie o badaniach, chorobach i objawach doprowadzały mnie do szaleństwa, ale jednak coś z tego wyniosłam. Słuchaj, mój tata coś niedomaga, ma problem z oddawaniem moczu, co radzisz? Kochana, niech idzie do Urologa, a przed przyniesie mu wynik PSA i morfologie z uwzględnieniem kreatyniny😂"
Awatar użytkownika
Celine Marie

7 czerwca 2018, o 23:50

Do mnie neurolog dzisiaj,"jak Pani taka mądra to trzeba było iść na medycynę " no trzeba było widocznie bo wy konowały nic nie wiecie i nie umiecie leczyć :P
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

7 czerwca 2018, o 23:52

Celine Marie pisze:
Do mnie neurolog dzisiaj,"jak Pani taka mądra to trzeba było iść na medycynę " no trzeba było widocznie bo wy konowały nic nie wiecie i nie umiecie leczyć :P
Niech zgadnę, poszłaś do neuro ze własną diagnozą? :DD
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
Awatar użytkownika
Celine Marie

8 czerwca 2018, o 00:14

katarzynka pisze:
7 czerwca 2018, o 23:52
Celine Marie pisze:
Niech zgadnę, poszłaś do neuro ze własną diagnozą? :DD
Nom zawsze im wymieniam co myślę co mam ,a lista jest długa :pp ale gdybym nie cisnęła do tej pory bym nie wiedziała,że mam tyle realnym chorób .Ale według nich jestem zdrowa bo jeden rezonans wyszedł dobrze,a że inne źle to nieważne :roll: "tarczyce na pomorzu ma co drugi,z nieprawidłowością żylną się już taka urodziłam,będziemy doppler powtarzać co roku,na jaskrę kropelki i dożyje Pani setki" i inne takie pierdy :no Baba mi dzisiaj nieźle jechała,że jestem za bardzo skupiona na swoim zdrowiu (jestem babo bo cierpię!) ,że powinnam mieć rodzinę i pracę i takie tam.Jakby Ci z rodziną i pracą nie mieli niby chorób i zaburzeń :roll:
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Awatar użytkownika
Laurka2018

8 czerwca 2018, o 07:57

Ja też czasem mam wrażenie że z tych wszystkich lekarzy najbardziej kompetentna (naprawde) jestem ja sama .....
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
ODPOWIEDZ