Mialam czasami tak po prostu bylam podniecona i mnie to wystraszyli ze to jakas choroba psychiczna to potem jak bylam w sklepie widziałam fajnego chlopaka to tez od razu wystepowalo to podniecenie ja jeszcze bardziej sie nakrecalam na tonieznajoma19 pisze: ↑20 marca 2018, o 10:57Ufffffff.....eiviss1204 pisze: ↑20 marca 2018, o 09:40Wystarczy ze sie tego obawiasz i dlatego to Ci sie sni. Ja tak mialam ze schizofrenia. Snil mi sie szpital psychiatryczny i ja przypieta pasami...snil mi sie tez rak wszystkiego takze to normalne ze w nerwicy masz takie sny i zlej to to sa tylko snynieznajoma19 pisze: ↑20 marca 2018, o 09:14Hej wszystkim..
Piszę teraz na innych forach bo może ktoś mi pomoże? Wiecie coś na temat "sztucznego podniecenia"?chce ktoś mi pomoc?
I jeszcze dręczy mnie problem dotyczący moich snów.. Mam chłopaka już 3 lata i jestem z nim szczęśliwa. Potępiam zdradę i tym podobne.. A codziennie, noc w noc śni mi się zdrada że ja go zdradzam..codziennie śni mi się inny chłopak..dzisiaj mi się śniło że szłam z jakimś za rękę.. Ja się budzę codziennie rano i jestem na maxa wkur*iona bo nie wiem skad to sie bierze.. ja przed snem o takich osobach nawet nie myślę!
Czy ktos tak mial?
nie masz na nie wplywu więc po co je rozkminiac ?
Sztuczne podniecenie tez towarzyszylo mi w trakcie nerwicy i tez się tego balam. Potem Ci przejdzie![]()
Masz rację, boję się takich rzeczy itd dlatego takie gówna mi się śnią.
A sztuczne podniecenie wobec kogo miałaś jeśli można wiedzieć?
Jak to zlalam to to minelo zreszta jak wszystko w nerwicy