Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Natalie1208
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Celine Marie
Codziennie to samo,ból karku,pleców,otumanienie,nieogar,senność,nacisk na skroń/policzek/oko i myśl ,że tak będzie już zawsze,że zaraz po obudzeniu będzie kolejny straszny dzień,że to żadna nerwica czy dd ...jest ogólnie ciut lepiej niż było ale to żart nie poprawa.I znowu masa wątpliwości,że to zatoki,krzywa szczęka,mini wylew dwa lata temu,uszkodzony kręgosłup... 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Estersis
- Odważny i aktywny forumowicz
Sprobuj na maksa o tym nie myslec. Wieczorem nie zastanawiac sie czy jutro znow bedzie jazda z jelitami. Pomyslec o czyms innym przed spaniem a rano zaraz po obudzieniu znalezc 3 fajne rzeczy ktore sie moga dzis zdarzyc....bo mozg nie slyszy slowa NIE...np. w zdaniu: ( Nie) bede myslec o rozowym sloniu
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochana ale to jest myśl automatyczna z samego rana, pierwsza moja myśl jak wstaje to czy będę miec sraczke... Nie da się na sile nie myśleć, bo wtedy właśnie mozg jeszcze bardziej o tym pamięta. Ehh czuje sie jak w pułapce...Estersis pisze: ↑6 marca 2018, o 12:38Sprobuj na maksa o tym nie myslec. Wieczorem nie zastanawiac sie czy jutro znow bedzie jazda z jelitami. Pomyslec o czyms innym przed spaniem a rano zaraz po obudzieniu znalezc 3 fajne rzeczy ktore sie moga dzis zdarzyc....bo mozg nie slyszy slowa NIE...np. w zdaniu: ( Nie) bede myslec o rozowym sloniu
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie mam stwierdzonego, zreszta poza tym porannym parciem to jest wszystko ok. Moze powiem inaczej, gdy go nie mam to nic sie nie dzieje, żadnych biegunek, nic. Zaczelo sie w nerwicy po przyjeciu sertraliny. Ja to raczej traktowalam jako element nerwicy.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum

Przytulam Cię.

Ps. Gdybym to ja sobie umiała to wszystko tak przetłumaczyć

- Celine Marie
Tylko poranna sraczka to dobra rzecz,oczyszczasz się po nocy,dobrze Ci jelita pracują,przecież wiele osób bierze różne xenny na przeczyszczenie ,a u Ciebie to naturalne,czym się przejmujesz? w dzień Cię nie bierze nie?Olalala pisze: ↑6 marca 2018, o 15:00Kochana ale to jest myśl automatyczna z samego rana, pierwsza moja myśl jak wstaje to czy będę miec sraczke... Nie da się na sile nie myśleć, bo wtedy właśnie mozg jeszcze bardziej o tym pamięta. Ehh czuje sie jak w pułapce...Estersis pisze: ↑6 marca 2018, o 12:38Sprobuj na maksa o tym nie myslec. Wieczorem nie zastanawiac sie czy jutro znow bedzie jazda z jelitami. Pomyslec o czyms innym przed spaniem a rano zaraz po obudzieniu znalezc 3 fajne rzeczy ktore sie moga dzis zdarzyc....bo mozg nie slyszy slowa NIE...np. w zdaniu: ( Nie) bede myslec o rozowym sloniu
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Cześć, idź do osteopaty niech Ci ustawi żuchwę. Mi to pomogło na ból głowy z lewej strony, ból w około oka, czoło po lewej stronie, nawet nos mnie bolał przy końciku oka. Cała lewa strona. Miałam wrażenie, że zatoki mam chore. A to tylko od naszego ściskania szczęki w czasie nerwów. Kark też Ci ustawi i rozluźni. Mnie po takich zabiegach od 4 miesięcy głowa nie boli, a jak zaczyna, bo za bardzo dręczy mnie nerwica to idę i na nowo mnie nastawia. Pozdrawiam.Celine Marie pisze: ↑6 marca 2018, o 12:33Codziennie to samo,ból karku,pleców,otumanienie,nieogar,senność,nacisk na skroń/policzek/oko i myśl ,że tak będzie już zawsze,że zaraz po obudzeniu będzie kolejny straszny dzień,że to żadna nerwica czy dd ...jest ogólnie ciut lepiej niż było ale to żart nie poprawa.I znowu masa wątpliwości,że to zatoki,krzywa szczęka,mini wylew dwa lata temu,uszkodzony kręgosłup...![]()
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
-
Chyba dzisiaj przyszedł moment na mój słabszy dzień, już 2 z kolei dlatego postanowiłam się w końcu wyżalić i znowu poczuć pewność że to normalne
od wczoraj nie nadaje się do chodzenia i robienia czego kolwiek, wszystko wiruje jak w pralce i ten dziwny wzrok.. kolejny dzień w szkole a ja nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego z tablicy, bo wszystko jak nie zaczyna wirować to zaczyna się mazać, i ten mój nieszczęsny oddech
jak o tym nie mysle to chyba wszystko jest okey ale wystarczy sekunda i już wszystko wraca.. najlepsze jest to ze moje tabletki ziołowe „validol” maja na mnie już nijakie działanie.. jak odwrócić uwagę od tej nerwicy??
pozdrawiam i miłego dnia!!
Każdy mały sukces jest ważny, to on pozwala nam stawiać coraz to większe kroki
- Celine Marie
No faktycznie objawy są jak zatokowe,kostne .Krzywy zgryz może tylko skorygować aparat ,a to potrwa ze dwa lata tak mówił ortodonta ,przecież wielu ludzi ma problem ze zgryzem, a nie mają takich objawówżycie pisze: ↑6 marca 2018, o 17:19Cześć, idź do osteopaty niech Ci ustawi żuchwę. Mi to pomogło na ból głowy z lewej strony, ból w około oka, czoło po lewej stronie, nawet nos mnie bolał przy końciku oka. Cała lewa strona. Miałam wrażenie, że zatoki mam chore. A to tylko od naszego ściskania szczęki w czasie nerwów. Kark też Ci ustawi i rozluźni. Mnie po takich zabiegach od 4 miesięcy głowa nie boli, a jak zaczyna, bo za bardzo dręczy mnie nerwica to idę i na nowo mnie nastawia. Pozdrawiam.Celine Marie pisze: ↑6 marca 2018, o 12:33Codziennie to samo,ból karku,pleców,otumanienie,nieogar,senność,nacisk na skroń/policzek/oko i myśl ,że tak będzie już zawsze,że zaraz po obudzeniu będzie kolejny straszny dzień,że to żadna nerwica czy dd ...jest ogólnie ciut lepiej niż było ale to żart nie poprawa.I znowu masa wątpliwości,że to zatoki,krzywa szczęka,mini wylew dwa lata temu,uszkodzony kręgosłup...![]()
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej