Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Angela,spokojnie,to wszystko,to tylko nerwica. Sama widzisz,że lęk i objawy są podtrzymywane twoją uwagą.Gdy odwracasz uwagę,objawy zanikają.Staraj się szukać pasji,które przekierują twoją uwagę na zewnątrz
Ciebie.Im bardziej będziesz miała zajęty umysł pozytywnymi rzeczami,tym lepiej. A na te duszności wypróbuj krople Mentowal. Wszystko to z czasem ustąpi,nie bój się.
Ciebie.Im bardziej będziesz miała zajęty umysł pozytywnymi rzeczami,tym lepiej. A na te duszności wypróbuj krople Mentowal. Wszystko to z czasem ustąpi,nie bój się.
"Pamiętaj,że mamy do czynienia jedynie z myślami a myśli mogą zostać zmienione.Gdy zmieniamy nasze myślenie,zmieniamy naszą rzeczywistość"
-
Dzięki wielkie za słowa otuchy! Coraz bardziej do mnie dociera że to wszystko siedzi w mojej głowieDominik.O pisze: ↑6 marca 2018, o 18:04Angela,spokojnie,to wszystko,to tylko nerwica. Sama widzisz,że lęk i objawy są podtrzymywane twoją uwagą.Gdy odwracasz uwagę,objawy zanikają.Staraj się szukać pasji,które przekierują twoją uwagę na zewnątrz
Każdy mały sukces jest ważny, to on pozwala nam stawiać coraz to większe kroki
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Dziekuje za wsparcie. To straszne co przytrafilo sie tej osobie... Przy niej moj problem wydaje sie śmieszny.Gafa pisze: ↑6 marca 2018, o 16:24Nie martw się. To nic strasznego. Wiem, że to dla Ciebie trudne. Jednak obiektywnie to nic strasznego. Znam osóbe która dwa lata temu została ranna w zamachu na lotnisku w Brukseli. Do tej pory jest w szpitalu. Ta osoba nie chodzi, nie mówi, nie umie czytać, załatwia się do pampersa a przy tym jest świadoma... i ma głęboką depresję.
Przytulam Cię.![]()
Ps. Gdybym to ja sobie umiała to wszystko tak przetłumaczyć![]()
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Wiesz ja nie chciałam Ci powiedzieć, że Twój problem jest śmieszny, nieważny. Mi czasem pomaga uświadomienie sobie faktycznej "skali problemu". Trzymaj się. Ps. Lubię czytać Twoje posty.Olalala pisze: ↑6 marca 2018, o 18:26Dziekuje za wsparcie. To straszne co przytrafilo sie tej osobie... Przy niej moj problem wydaje sie śmieszny.Gafa pisze: ↑6 marca 2018, o 16:24Nie martw się. To nic strasznego. Wiem, że to dla Ciebie trudne. Jednak obiektywnie to nic strasznego. Znam osóbe która dwa lata temu została ranna w zamachu na lotnisku w Brukseli. Do tej pory jest w szpitalu. Ta osoba nie chodzi, nie mówi, nie umie czytać, załatwia się do pampersa a przy tym jest świadoma... i ma głęboką depresję.
Przytulam Cię.![]()
-
Ja również mam krzywy zgryz i aparatu nie noszę. A osteopata ustawił mi żuchwę, oraz rozluźnił mi kręgi szyjne i to spowodowało, że już głowa mnie nie boli. Zapomniałam jeszcze napisać, że pod lewym okiem miałam takie uczucie jakby prądy przechodziły, jakby jakieś ciepło przechodziło. Chciałam tylko Ci pomóc na Twoje bóle. Mi pomogło, ale wybór należy do Ciebie. Nie trzeba na wszystko leków brać i szukać nie wiadomo jakiej choroby. Czasami wystarczy mała rehabilitacja naszego zmęczonego ciała.Celine Marie pisze: ↑6 marca 2018, o 18:02No faktycznie objawy są jak zatokowe,kostne .Krzywy zgryz może tylko skorygować aparat ,a to potrwa ze dwa lata tak mówił ortodonta ,przecież wielu ludzi ma problem ze zgryzem, a nie mają takich objawówżycie pisze: ↑6 marca 2018, o 17:19Cześć, idź do osteopaty niech Ci ustawi żuchwę. Mi to pomogło na ból głowy z lewej strony, ból w około oka, czoło po lewej stronie, nawet nos mnie bolał przy końciku oka. Cała lewa strona. Miałam wrażenie, że zatoki mam chore. A to tylko od naszego ściskania szczęki w czasie nerwów. Kark też Ci ustawi i rozluźni. Mnie po takich zabiegach od 4 miesięcy głowa nie boli, a jak zaczyna, bo za bardzo dręczy mnie nerwica to idę i na nowo mnie nastawia. Pozdrawiam.Celine Marie pisze: ↑6 marca 2018, o 12:33Codziennie to samo,ból karku,pleców,otumanienie,nieogar,senność,nacisk na skroń/policzek/oko i myśl ,że tak będzie już zawsze,że zaraz po obudzeniu będzie kolejny straszny dzień,że to żadna nerwica czy dd ...jest ogólnie ciut lepiej niż było ale to żart nie poprawa.I znowu masa wątpliwości,że to zatoki,krzywa szczęka,mini wylew dwa lata temu,uszkodzony kręgosłup...![]()
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
- Celine Marie
Nie,no dzięki,jasne,każda rada mile widziana tylko,że mnie nie boli głowa tylko trudno to opisać jakby rozsadza i naciska od środka po prawej stronie,zrobię jeszcze kilka badań i wtedy pomyślę o tym osteopacie -dziękiżycie pisze: ↑6 marca 2018, o 19:33Ja również mam krzywy zgryz i aparatu nie noszę. A osteopata ustawił mi żuchwę, oraz rozluźnił mi kręgi szyjne i to spowodowało, że już głowa mnie nie boli. Zapomniałam jeszcze napisać, że pod lewym okiem miałam takie uczucie jakby prądy przechodziły, jakby jakieś ciepło przechodziło. Chciałam tylko Ci pomóc na Twoje bóle. Mi pomogło, ale wybór należy do Ciebie. Nie trzeba na wszystko leków brać i szukać nie wiadomo jakiej choroby. Czasami wystarczy mała rehabilitacja naszego zmęczonego ciała.Celine Marie pisze: ↑6 marca 2018, o 18:02No faktycznie objawy są jak zatokowe,kostne .Krzywy zgryz może tylko skorygować aparat ,a to potrwa ze dwa lata tak mówił ortodonta ,przecież wielu ludzi ma problem ze zgryzem, a nie mają takich objawówżycie pisze: ↑6 marca 2018, o 17:19
Cześć, idź do osteopaty niech Ci ustawi żuchwę. Mi to pomogło na ból głowy z lewej strony, ból w około oka, czoło po lewej stronie, nawet nos mnie bolał przy końciku oka. Cała lewa strona. Miałam wrażenie, że zatoki mam chore. A to tylko od naszego ściskania szczęki w czasie nerwów. Kark też Ci ustawi i rozluźni. Mnie po takich zabiegach od 4 miesięcy głowa nie boli, a jak zaczyna, bo za bardzo dręczy mnie nerwica to idę i na nowo mnie nastawia. Pozdrawiam.

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
DziekujeGafa pisze: ↑6 marca 2018, o 19:09Wiesz ja nie chciałam Ci powiedzieć, że Twój problem jest śmieszny, nieważny. Mi czasem pomaga uświadomienie sobie faktycznej "skali problemu". Trzymaj się. Ps. Lubię czytać Twoje posty.Olalala pisze: ↑6 marca 2018, o 18:26Dziekuje za wsparcie. To straszne co przytrafilo sie tej osobie... Przy niej moj problem wydaje sie śmieszny.Gafa pisze: ↑6 marca 2018, o 16:24Nie martw się. To nic strasznego. Wiem, że to dla Ciebie trudne. Jednak obiektywnie to nic strasznego. Znam osóbe która dwa lata temu została ranna w zamachu na lotnisku w Brukseli. Do tej pory jest w szpitalu. Ta osoba nie chodzi, nie mówi, nie umie czytać, załatwia się do pampersa a przy tym jest świadoma... i ma głęboką depresję.
Przytulam Cię.![]()

-
- Gość
Jest mi smutno ponieważ zjadłem kromkę ze smalcem...z gęsi...a wiecie co jest najgorsze?
Zmieszałem to z kurkumą i różową solą ale to jeszcze nic.
Problem jest znacznie większy gdyż...smakowało mi!!!
...jestem pop i eprzony
Zmieszałem to z kurkumą i różową solą ale to jeszcze nic.
Problem jest znacznie większy gdyż...smakowało mi!!!

...jestem pop i eprzony

- nat
Gdyby ktoś zobaczył moje połączenia kulinarne to by dopiero się złapał za głowę

- Pershing577
Ja jem jajecznicę z ketchupem☺
- Jagoda_a
Czy mam się czym martwic ze ze 2 tyg temu trzasnęłam drzwiami az farba odleciala ze sciany a wczoraj kopnęłam w drzwi od szafki az wypadl jeden zawias? Moje dzieci sobie nawzajem dokuczają i ciągle jest mamooooo bo on mi ..... Rzucilam do tego 4 m-ce temu papierosy i tak mnie ciągnie do palenia ze juz nie wiem z jakiego powodu ta agresja wystąpila. Z lękami lepiej od jakiegos czasu. A moze dobrze jak sie w chwili zlosci wyładuje na drzwiach 
- nat
Myślę , że to zbyt krótki okres czasu żeby już się oswoić z rozstaniem. Ja uważam, ze lepiej się wybeczec. Mi często płacz przynosi ulgę, ale czy to jest właściwa droga ? Nie wiem, nie potrafię tego stwierdzić.