Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
To ja może obrócę to na dobre i stwierdzam, że miło jest mieć chwilę bez nerwicy

- JestemNadzieja
- Zarejestrowany Użytkownik
Iwona29 pisze: ↑6 listopada 2017, o 16:43Kochana a jak to jest z tą Wit jeśli wiesz.Bo wiem że magnez wyplukuje jakby.JestemNadzieja pisze: ↑4 listopada 2017, o 21:29Mam sraczke od 3 dni eiec chyba gorzej nie bedzie.☺
Więc trzeba by i magnez brać? W sumie to mam drgania mięśni po ciele to chyba nie zaszkodzi i to i tamto brać.
Ja biore magnez i wit d3.. mam taka sprytna szufladke na leki jak stare babcie i szczerze to cala zapelniona. Jeszcze siofor na cukrzyce no i nie licze moich lekow na nerwice

-
A jakie leki bierzesz na nerwicę?JestemNadzieja pisze: ↑6 listopada 2017, o 22:48Iwona29 pisze: ↑6 listopada 2017, o 16:43Kochana a jak to jest z tą Wit jeśli wiesz.Bo wiem że magnez wyplukuje jakby.JestemNadzieja pisze: ↑4 listopada 2017, o 21:29
Mam sraczke od 3 dni eiec chyba gorzej nie bedzie.☺
Więc trzeba by i magnez brać? W sumie to mam drgania mięśni po ciele to chyba nie zaszkodzi i to i tamto brać.
Ja biore magnez i wit d3.. mam taka sprytna szufladke na leki jak stare babcie i szczerze to cala zapelniona. Jeszcze siofor na cukrzyce no i nie licze moich lekow na nerwice
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
- JestemNadzieja
coyot.inc pisze: ↑7 listopada 2017, o 08:46A jakie leki bierzesz na nerwicę?JestemNadzieja pisze: ↑6 listopada 2017, o 22:48
Wole nie pisac bo strasznie nie lubie komantarzy w stylu.. twoje leki sa zle. Nie bierz ich. Ja mam leki w 100 procentach nie szkodliwe,, itd. Po co mam sir wku...wiac dodatkowo

- aveno
jak znosisz Siofor? Ja dostalam metformine, ale innej firmy. Nie mam cukrzycy jeszcze, ale stan przedcukrzycowy. Czytalam ulotke leku i trochę sie przerazilamJestemNadzieja pisze:

- Olalala
Coś robię źle, na bank. To jest niemożliwe. Akceptuję, ignoruję, psychicznie czuję się ok, a mimo to mam ciągle jakieś somaty I napięcie w ciele. Zaczynam się zastanawiać czy to już nie jakaś inna choroba
bo to jest no, niemożliwe.... nie wiem co, ale COŚ muszę robić źle.

-
To tak jak ja bo olewam niby i robię swoje ale coś samo się pojawia.Olalala pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:55Coś robię źle, na bank. To jest niemożliwe. Akceptuję, ignoruję, psychicznie czuję się ok, a mimo to mam ciągle jakieś somaty I napięcie w ciele. Zaczynam się zastanawiać czy to już nie jakaś inna chorobabo to jest no, niemożliwe.... nie wiem co, ale COŚ muszę robić źle.
Ale dumna jestem bo dziś i jutro sama pilnuje mojej małej chrześnicy
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Nipo
GratulacjeIwona29 pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:59To tak jak ja bo olewam niby i robię swoje ale coś samo się pojawia.Olalala pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:55Coś robię źle, na bank. To jest niemożliwe. Akceptuję, ignoruję, psychicznie czuję się ok, a mimo to mam ciągle jakieś somaty I napięcie w ciele. Zaczynam się zastanawiać czy to już nie jakaś inna chorobabo to jest no, niemożliwe.... nie wiem co, ale COŚ muszę robić źle.
-
Moim skromnym zdaniem to trzeba czasu. Jeśli emocje "odbijaja" się w ciele to znaczy ze nie do końca tzw stan emocjonalny się wyciszyl. To po pierwsze. Po drugie nie rób sobie presji bo to właśnie zasiewa wątpliwości i znowu nie pozwala na wyciszenie układu nerwowego.Olalala pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:55Coś robię źle, na bank. To jest niemożliwe. Akceptuję, ignoruję, psychicznie czuję się ok, a mimo to mam ciągle jakieś somaty I napięcie w ciele. Zaczynam się zastanawiać czy to już nie jakaś inna chorobabo to jest no, niemożliwe.... nie wiem co, ale COŚ muszę robić źle.
-
A nie dziękujęNipo pisze: ↑7 listopada 2017, o 16:00GratulacjeIwona29 pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:59To tak jak ja bo olewam niby i robię swoje ale coś samo się pojawia.Olalala pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:55Coś robię źle, na bank. To jest niemożliwe. Akceptuję, ignoruję, psychicznie czuję się ok, a mimo to mam ciągle jakieś somaty I napięcie w ciele. Zaczynam się zastanawiać czy to już nie jakaś inna chorobabo to jest no, niemożliwe.... nie wiem co, ale COŚ muszę robić źle.

Po pracy z przedszkola ją zabrałam i sie cieszę bo wczoraj fatalnie się czułam i miałam obawy co do dzisiejszego dnia.Pisalam że się duszę.....Ale powiązałam sprawę z moim żołądkiem choć nie mam pewności.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- Nipo
Nie podchodź do tego tak ze oby lęk się nie pojawił bo lęk każdy człowiek ma tylko my to w zły sposób interpretujemyIwona29 pisze: ↑7 listopada 2017, o 16:20A nie dziękujębo różnie to bywa.oby lęk się nie pojawił.Sluchamy muzyki i bajki w międzyczasie oglądamy
![]()
Po pracy z przedszkola ją zabrałam i sie cieszę bo wczoraj fatalnie się czułam i miałam obawy co do dzisiejszego dnia.Pisalam że się duszę.....Ale powiązałam sprawę z moim żołądkiem choć nie mam pewności.

- JestemNadzieja
aveno pisze: ↑7 listopada 2017, o 15:01jak znosisz Siofor? Ja dostalam metformine, ale innej firmy. Nie mam cukrzycy jeszcze, ale stan przedcukrzycowy. Czytalam ulotke leku i trochę sie przerazilamJestemNadzieja pisze:
Ja biore magnez i wit d3.. mam taka sprytna szufladke na leki jak stare babcie i szczerze to cala zapelniona. Jeszcze siofor na cukrzyce no i nie licze moich lekow na nerwice![]()
Nauczylam sie jedej rzeczy. Absokutnie nie czytam ulotek. To sa leki i zawsze na ulotkach sa wypisane straszne rzeczy. Siofor znosze spoko. Tez mam stan przed cukrzycowy