A masz myśli ze możesz coś sobie zrobić ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
W sensie czy radzisz już sobie z tymi myślami
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Takie myśli w ogóle sie już nie pojawiająNipo pisze: ↑6 listopada 2017, o 12:01W sensie czy radzisz już sobie z tymi myślami
- Karteczka
- Nipo
Zabieram się za działanie

- Nipo
- Karteczka
- Nipo
Jak to?nie ma w Twoim miejscu zamieszkania terapii poznawczo behawioralnej ?
- Karteczka
MI się już nie chce enty raz opowiadać historii swojego zycia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wszystko spoko, tylko Karteczka, z tego co wyczytałem bierzesz leki... no właśnie one na to są, ale problem robi się jak odstawi się leki...ja też brałem leki 2 lata i w ogóle zapomniałem co to znaczy nerwica, a jak odstawiłem? nerwica wróciła, więc na spokojnie..... ja po odstawieniu leków myślałem, że będzie ok i przez pewien czas było ok, ale niestety nerwica wróciła :/
Jak długo bierzesz leki?
Jak długo bierzesz leki?
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
Kochana a jak to jest z tą Wit jeśli wiesz.Bo wiem że magnez wyplukuje jakby.JestemNadzieja pisze: ↑4 listopada 2017, o 21:29Mam sraczke od 3 dni eiec chyba gorzej nie bedzie.☺
Więc trzeba by i magnez brać? W sumie to mam drgania mięśni po ciele to chyba nie zaszkodzi i to i tamto brać.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Karteczka
leki biorę od sierpnia. Zamierzam je brać do wiosny. wiem, że z odstawieniem może być ciężko, ale nie będę teraz tego roztrząsać, zobaczymy. z tego, co czytałam, to Mirtor odstawia się całkiem nieźlecoyot.inc pisze: ↑6 listopada 2017, o 16:36Wszystko spoko, tylko Karteczka, z tego co wyczytałem bierzesz leki... no właśnie one na to są, ale problem robi się jak odstawi się leki...ja też brałem leki 2 lata i w ogóle zapomniałem co to znaczy nerwica, a jak odstawiłem? nerwica wróciła, więc na spokojnie..... ja po odstawieniu leków myślałem, że będzie ok i przez pewien czas było ok, ale niestety nerwica wróciła :/
Jak długo bierzesz leki?
-
Ja Mirror odstawiłam z dnia na dzień i nie było źle.sama to zrobiłam ale z dawki 30mgKarteczka pisze: ↑6 listopada 2017, o 16:50leki biorę od sierpnia. Zamierzam je brać do wiosny. wiem, że z odstawieniem może być ciężko, ale nie będę teraz tego roztrząsać, zobaczymy. z tego, co czytałam, to Mirtor odstawia się całkiem nieźlecoyot.inc pisze: ↑6 listopada 2017, o 16:36Wszystko spoko, tylko Karteczka, z tego co wyczytałem bierzesz leki... no właśnie one na to są, ale problem robi się jak odstawi się leki...ja też brałem leki 2 lata i w ogóle zapomniałem co to znaczy nerwica, a jak odstawiłem? nerwica wróciła, więc na spokojnie..... ja po odstawieniu leków myślałem, że będzie ok i przez pewien czas było ok, ale niestety nerwica wróciła :/
Jak długo bierzesz leki?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.